Minun Pikkuiseni Arvostelua

245
TrustScore 2.5/5 tähteä

Arvostelun yhteenveto

Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella

Arvioitaessa 85 arviota, useimmat arvostelijat olivat tyytymättömiä kokonaisuuteen. Monissa kommenteissa mainittiin pitkät toimitusajat ja toivottiin parempaa tietoa toimitusketjusta. Ihmiset valittivat myös siitä, että tuotteet olivat heikkolaatuisia tai saapuivat rikkinäisissä pakkauksissa, minkä lisäksi palautukseen liittyvät kulut koettiin kohtuuttoman suuriksi. Osa arvostelijoista oli tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin ja nopeaan toimitukseen, joka sujui kaiken kaikkiaan vaivattomasti ilman isompia ongelmia. Nämä kuluttajat mainitsivat, että tilatut tavarat vastasivat täysin heidän odotuksiaan sekä annettuja tuotekuvauksia, ja että koko ostokokemus oli erittäin onnistunut. Osa asiakkaista kertoi myös saaneensa tarvitsemansa tuotteet lopulta perille, vaikka pieniä viivästyksiä olisikin saattanut ilmetä matkan varrella.

Useimmin mainitut

Product

Arvioijat korostavat ristiriitaisia kokemuksia tuotteesta, sillä vaikka jotkut asiakkaat saivat odotuksiaan... Näytä lisää

Quality

Asiakaskokemukset laadusta ovat erittäin vaihtelevia. Osa kuluttajista raportoi positiivisista kokemuksista,... Näytä lisää

Delivery service

Ihmiset raportoivat vaihtelevista ja ristiriitaisista kokemuksista toimituspalvelusta. Monet kuluttajat ovat... Näytä lisää

Order

Arvioijat mainitsevat vaihtelevia kokemuksia tilauksista ja toimitusajoista. Monet kuluttajat kertoivat... Näytä lisää

Return policy

Kuluttajat ilmaisevat suurta turhautumista palautuskäytäntöön, sillä palautuskulut ovat korkeat ja ne jäävät... Näytä lisää

Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut

Saanut 2/5 tähteä

Hei, paketista puuttui useita osia, mutta siitä huolimatta asiakaspalvelusta tuli sähköposti, että paketti sisältää kaikki osat. On todella outoa, että näin vain todetaan vaikka pikkumieskin huomasi... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Tavara on varastossa. Toimitus 2-3päivää. Tämän perusteella tilasin mutta enpä tienny että ei niillä mitään varastoa ole vaan paketti tulee kiinasta ja toimitus ei tosiakaan ole 2-3 päivää. Jos olisin... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

1. Tärkein: yritys antaa ymmärtää sivuillaan, että tuottaa laadukasta tavaraa ja että on kotimainen. 2. Tilaamani tuote tuli suoraan Kiinasta. Lapselle lahjaksi tilaamani tuote täysin laaduton. H... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Sivustolla väitettiin tuotteen saapuvan noin viikon sisällä, mutta siihen menikin kolme viikkoa. Tuote vaikuttaa Temu-laatuiselta kiinakrääsältä ja saapui tallotun näköisessä valmiiksi avatussa pake... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.

Välttävä

Kirjoita arvostelu

Kiina romua ylihintaan

30. huhtikuuta 2024

Hei Ropi,
Pahoittelemme pettymystäsi. Laadun ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi teemme yhteistyötä luotettavien valmistajien kanssa. Jos kohtaat ongelmia tuotteen laadun kanssa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, autamme mielellämme!

Ei kannata tilata

Ei kannata tilata. 4 kk säätämisen jälkeen sain hakea tuotteen MH pisteeltä, jonka olin jo Joulukuussa palauttanut. Eivät suostuneet laskua poistamaan. Joten siksi tämä säätö. Ei oikeaa asiakaspalvelua.

7. marraskuuta 2023

Hei Tiina,

Pahoittelemme vilpittömästi kokemaanne haittaa ja turhautumista. Tilanne ei täytä palvelustandardejamme, ja pahoittelemme syvästi aiheutunutta haittaa.

Pyydämme anteeksi palautuksenne käsittelyn viivästymistä ja laskun poistamiseen liittyviä ongelmia. Ymmärrämme huolesi ja olemme sitoutuneet ratkaisemaan asian nopeasti.

Kiitos, että kerroitte asiasta meille. Arvostamme palautettasi, sillä se auttaa meitä parantamaan palveluitamme.

Toimitus ajallaan ja oikein

Toimitus ajallaan ja oikein. Tuote vastasi odotuksiani.

19. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Minun Pikkuiseni

Hei! Kiitos palautteestasi! On hienoa kuulla, että toimitus sujui ajoissa ja tuote vastasi odotuksiasi. Arvostamme palautettasi suuresti! Jos sinulla on tulevaisuudessa mitään kysyttävää tai tarvitset apua, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse. Mukavia hetkiä tuotteen parissa!

Ostin lapsenlapsilleni nimileimasimet

Ostin lapsenlapsilleni nimileimasimet. He olivat niistä hirveän onnellisia. Pieninkin 2-vuotias leikki koiran hahmoisella leimasimellaan muutenkin kuin leimaamalla. Heistä ne olivat ihania!

13. huhtikuuta 2024

Hei Merja,
Kiitos paljon palautteestasi! On ilo kuulla, että lapsenlapsesi pitivät nimileimasimista niin paljon ja että ne toivat iloa ja luovuutta heidän leikkeihinsä. Ihanaa kuulla, että pieninkin löysi leimasimista iloa! Mikäli tarvitsette lisää apua tai haluatte jakaa lisää ilonhetkiä, olette aina tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse. Hauskoja leikkituokioita!

Sleeping cuddle pehmo kiinasta

Ostettiin sleepy cuddle pehmo. Tuote divulla käytettiin mainonnassa fisher-pricen vastaavan lelun kuvia, mutta saapunut lelu ei ollut todellakaan tuote, vaan aivan viimeisenä oleva halpa kopio, joita saa kiinasta muutamalla eurolla. Yrityshän on drop ship kauppa, joka on vain panostanut hyvin vakuuttavaan oloiseen verkkosivustoon. Saavuttuaan lelu ei edes toiminut ja oli muutenkin niin vaarallista tekoa etten olisi sitä lapsen sänkyyn koskaan laittanut. Reklamoin lelun toiminattomuudesta ja viikon viestittelyn ja videoiden lähettelyn jälkeen yritys jopa suostui mitätöimään laskun. (Tästä syystä tähtiä 2) Asiakaspalvelun viestit olivat selkeästi kone käännettyjä jonka takia itse kirjoitin viestin aina sekä suomeksi että englanniksi, tiedä sitten oliko tuosta mitään apua. En voi suositella tätä yritystä kellekkään.

20. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vilkkuva kylpylelu ei kestänyt vettä

Vilkkuva kylpylelu ei kestänyt vettä. Patteri alkoi vuotaa kertakastelun jälkeen (lelun sisään pääsi vettä). Lukuisten viestien ja videoiden jälkeen asiakaspalvelu yksinkertaisesti ilmoitti, että tuotteessa ei ole mitään vikaa. Tytär itki monta tuntia.

Lähetys kesti kauan ja oli puutteellinen. Asiakaspalvelu vastaa oudosti käännetyillä viesteillä, mutta ei tee mitään.

18. maaliskuuta 2024

Muualta saa halvemmalla

Tuotteet kalliita siihen nähden, että samat myyjät kuin esim. Sheinillä, sama lähettäjän nimi. Tilasin neljä tuotetta, yli kuukauden kesti tulla kaksi tuotetta, sitten kolmen viikon päästä tuli yksi ja yksi puuttuu edelleen. Mitään tilausvahvistusta ei ole mukana. Asiakaspalvelu vastaa kyllä melko nopeasti googlekääntäjän avulla mutta esim. Tilausnumero ei auta mitään vaan pitää toimittaa valokuvia tavaroista. Katsotaan saanko viimeistä tavaraa ikinä. Laatu on tuotteissa ihan ok, mutta tosiaan muista kiinakaupoista saa paljon halvemmalla.

17. maaliskuuta 2024

Tussit

Tussit jotka tilasin, olivat juuri sellaiset kun mainoksessa oli. Helppo tilata ja nopea toimitus. Täys 10

19. tammikuuta 2024

Tuotteet olivat juuri sellaisia

Tuotteet olivat juuri sellaisia, kuin oletinkin niiden olevan.

9. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Minun Pikkuiseni

Arvostamme suuresti palautettasi! On aina ensisijainen tavoitteemme varmistaa, että tuotteemme täyttävät tai ylittävät odotukset. On hienoa kuulla, että kokemuksesi vastasi täysin odotuksiasi. Jos sinulla on tulevaisuudessa kysyttävää tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Olemme täällä auttaaksemme ja haluamme tarjota jatkuvaa tukea. Kiitos, että valitsit tuotteemme!

Nolla tähteä

Suosittelen suuresti varomaan asiointia tämän yrityksen kanssa.
Tilasin joulukuussa sukulaiselleni lahjaksi tuotteen Minun Pikkuisesta, tietämättä, että yritys on drop shopping firma, jolla ei ole vastuuta eikä varastoa, vasn tuotteet asiakkaalle lähetetään Kiinasta.
Muutama tunti tilaulseni jälkeen halusin peruuttaa tilaukseni ja se osoittautui mahdottomaksi.
Tämän jälkeen alkoi lukuisten viestien vaihto 'asiakaspalvelun' kanssa.
Vastauset tulevat kahden päivän viiveellä ja niissä ei ole mitään asiaa.
Loppujen lopuksi kahden kuukauden väännön jälkeen jouduin maksamaan perintäuhan alla tuotteen, jota en koskaan ole edes lunastanut.
Varokaa kaikkea asioitia tämän liikkeen kanssa!

15. joulukuuta 2023

Tilasin lokakuussa lapsenlapsilleni…

Tilasin lokakuussa lapsenlapsilleni joululahjoja Minun pikkuiseni-verkkokaupasta. Huomasin tilauksen jälkeen, että sähköpostissani oli virhe ja olin heti asiakaspalveluun yhteydessä. Koskaan en saanut tilausvahvistusta. Paketistani ei tullut ilmoitusta, vaikka olin kymmeniä kertoja yhteydessä asiakaspalveluun. Olin yhteydessä markahuoltoon, josta kerrottiin pakettini palautuksesta ja virheellisistä yhteystiedoistani. Olen lähettänyt nämäkin tiedot asiakaspalveluun, mutta mitään ei tehdä enkä saa rahojani takaisin.

3. lokakuuta 2023

Hei Anne,

Olemme vilpittömästi pahoillamme viivästyksistä ja viestinnän puutteesta. Pahoittelemme häiriötä. Otamme palautteenne vakavasti. Lähetä meille sähköpostia, jotta voimme käsitellä huolenaiheesi suoraan. Kiitos ymmärryksestänne.

Paketin saapuminen kesti kuukauden

Paketin saapuminen kesti kuukauden, yritin jo peruuttaa tilausta, mutta ei onnistunut. Palautuskulut olivat 23€ ja ne täytyy maksaa itse. Huijarifirma, ala-arvoista toimintaa. Kuluttajaneuvontakaan ei saa yhteyttä heihin.

10. lokakuuta 2023

Hei Huijattu
Pahoittelemme syvästi viivästystä ja mahdollisia ongelmia tilauksesi kanssa. Voit olla yhteydessä sähköpostitse ja pyytää apua. Pyrimme ratkaisemaan tilanteen parhaamme mukaan. Kiitos palautteestasi ja kärsivällisyydestäsi. 🌟📦

Yrityksen sivuilla luvataan palautus

Yrityksen sivuilla luvataan palautus
Yrityksen sivuilla luvataan palautus, mutta palautus pitää maksaa itse eikä tästä kerrota yrityksen sivuilla mitään. Ala-arvoista asiakaspalvelua myös, vastataan, mutta ei kysymykseen ja vastauksissa kestää.

26. tammikuuta 2024

Hei Salla
Pahoittelemme sekaannusta ja viivettä vastauksissamme. Ymmärrämme huolesi ja pyrimme parantamaan asiakaspalveluamme. Voit lähettää meille sähköpostia saadaksesi lisätietoa palautuskäytännöstämme. Arvostamme palautettasi ja kärsivällisyyttäsi. 🙏💬

Saanut 5/5 tähteä

Lapsenlapseni ihastui lahjan jonka…

Lapsenlapseni ihastui lahjan jonka ostin teiltä

21. tammikuuta 2024

Hei Alija
Vau, se on mahtavaa kuulla! 🌟 Olemme iloisia, että lapsenlapsesi piti lahjasta. Jos teillä on tulevaisuudessa kysyttävää tai tarvitsette lisää lahjaideoita, älkää epäröikö ottaa yhteyttä sähköpostitse. Toivotamme hauskoja leikkihetkiä! 🎁👦👧

Saanut 4/5 tähteä

Tilaus toimitettu

Tilaus käsiteltiin nopeasti ja toimituksen vaiheista tiedotettiin minulle sähköpostilla hyvin. Yllätyin hieman että tilaus tuli ulkomailta, mutta se saapui kuitenkin ihan suht nopeasti.

21. joulukuuta 2023

Hej Hanna
Kiitos palautteestasi! Olemme iloisia kuullessamme, että tilauksesi käsiteltiin nopeasti ja tiedotimme toimitusvaiheista hyvin. Vaikka tilauksesi tuli ulkomailta, pyrimme silti varmistamaan suhteellisen nopean toimituksen. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse. 😊🌍🚚

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin