Minun Pikkuiseni Arvostelua

245
TrustScore 2.5/5 tähteä

Arvostelun yhteenveto

Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella

Arvioitaessa 85 arviota, useimmat arvostelijat olivat tyytymättömiä kokonaisuuteen. Monissa kommenteissa mainittiin pitkät toimitusajat ja toivottiin parempaa tietoa toimitusketjusta. Ihmiset valittivat myös siitä, että tuotteet olivat heikkolaatuisia tai saapuivat rikkinäisissä pakkauksissa, minkä lisäksi palautukseen liittyvät kulut koettiin kohtuuttoman suuriksi. Osa arvostelijoista oli tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin ja nopeaan toimitukseen, joka sujui kaiken kaikkiaan vaivattomasti ilman isompia ongelmia. Nämä kuluttajat mainitsivat, että tilatut tavarat vastasivat täysin heidän odotuksiaan sekä annettuja tuotekuvauksia, ja että koko ostokokemus oli erittäin onnistunut. Osa asiakkaista kertoi myös saaneensa tarvitsemansa tuotteet lopulta perille, vaikka pieniä viivästyksiä olisikin saattanut ilmetä matkan varrella.

Useimmin mainitut

Product

Arvioijat korostavat ristiriitaisia kokemuksia tuotteesta, sillä vaikka jotkut asiakkaat saivat odotuksiaan... Näytä lisää

Quality

Asiakaskokemukset laadusta ovat erittäin vaihtelevia. Osa kuluttajista raportoi positiivisista kokemuksista,... Näytä lisää

Delivery service

Ihmiset raportoivat vaihtelevista ja ristiriitaisista kokemuksista toimituspalvelusta. Monet kuluttajat ovat... Näytä lisää

Order

Arvioijat mainitsevat vaihtelevia kokemuksia tilauksista ja toimitusajoista. Monet kuluttajat kertoivat... Näytä lisää

Return policy

Kuluttajat ilmaisevat suurta turhautumista palautuskäytäntöön, sillä palautuskulut ovat korkeat ja ne jäävät... Näytä lisää

Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut

Saanut 2/5 tähteä

Hei, paketista puuttui useita osia, mutta siitä huolimatta asiakaspalvelusta tuli sähköposti, että paketti sisältää kaikki osat. On todella outoa, että näin vain todetaan vaikka pikkumieskin huomasi... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Tavara on varastossa. Toimitus 2-3päivää. Tämän perusteella tilasin mutta enpä tienny että ei niillä mitään varastoa ole vaan paketti tulee kiinasta ja toimitus ei tosiakaan ole 2-3 päivää. Jos olisin... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

1. Tärkein: yritys antaa ymmärtää sivuillaan, että tuottaa laadukasta tavaraa ja että on kotimainen. 2. Tilaamani tuote tuli suoraan Kiinasta. Lapselle lahjaksi tilaamani tuote täysin laaduton. H... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Sivustolla väitettiin tuotteen saapuvan noin viikon sisällä, mutta siihen menikin kolme viikkoa. Tuote vaikuttaa Temu-laatuiselta kiinakrääsältä ja saapui tallotun näköisessä valmiiksi avatussa pake... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.

Välttävä

(245)

94 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Tilaus tuli ajallaan ja oli juuri mitä tilasinkin

Tilaus tuli melko nopeasti, sisälsi kaiken mitä pitikin! Kaikissa vaiheissa tuli infoa spostiin. Noice!

28. joulukuuta 2023

Hej Tila
Kiitos palautteestasi! Olemme iloisia, että tilauksesi saapui nopeasti ja kaikki oli kunnossa. Jos tarvitset lisätietoa tai apua, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse. 😊🚀

Saanut 1/5 tähteä

Älkää joudu huijatuksi - kiinalaisia halpoja tuotteita

Laadukkaasti hämäävästi suomeksi käännetty kiinailainen halpojen tuotteiden myyvä yritys. Saivat vielä luotettavat maksutavat, jolloin menin lankaan ja ostin 17.12.2023 7 kpl. tuotteita 150 euroon lapsille joululahjoiksi.
Tulos:
- toimitus kesti 22 päivää
- luvatun kotiinkuljetuksen sijasta jouduin hakemaan postilokerosta
- pakattu erittäin huonosti ja osa tuotteiden pakkauksesta vaurioitui
- 1 tuote jäi toimittamatta
- tuotteet eivät vastanneet lainkaan ilmoitettua laatua ja kuvausta -> kiinalaista halpaa laatua, tuotteiden arvo maks. 5 euroa

Kehtaavat vielä lähettää päivittäin sähhköpostia alennuksista. Tuotteiden hinnat muuttuvat aikavälein, todennköisesti kysyntään perustuva hintabotti hinnan laskemiseen.

8. tammikuuta 2024

Hei Rodion
Hei! Olen pahoillani kuullessani kokemuksestasi. Toimitusaika ja tuotteiden laatu eivät selvästikään vastanneet odotuksiasi. Suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse, jotta voimme käsitellä ongelmasi yksityiskohtaisemmin ja pyrkiä löytämään tyydyttävä ratkaisu. Arvostamme palautettasi ja haluamme tehdä ostoksestasi paremman. 😊🛒📧

Saanut 4/5 tähteä

Osto onnistui mutkattomasti ja toimitus…

Osto onnistui mutkattomasti ja toimitus tuli hakupisteeseen suhteellisen nopeasti ilman takkuamisia.

12. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Minun Pikkuiseni

Hei! Mahtavaa kuulla, että osto sujui vaivattomasti ja toimitus oli nopea. Arvostamme palautettasi! Jos tulevaisuudessa tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse. Kiitos, että valitsit meidät! 😊🚚🛍️

Älä tilaa mitään

Sivustolla myydään suurilla laatulupauksilla samaa huonolaatuista halpatavaraa kuin halvoilla Kiina-sivustoilla. Tuotteet saapuivat todella pitkän toimitusajan jälkeen huonosti pakattuina ja osin rikkinäisinä ja yksi tuote oli väärä. Yksi lelu hajosi parin kerran käytön jälkeen. Asiakaspalvelu on vitsi ja palautusta mahdoton tehdä. Asiasta väännetty kohta jo kuukauden päivät. Älä missään nimessä tilaa täältä mitään!

*Lisätään arvosteluun 7.2.2024:

Kun tilaus riitautettu Pay Palin kautta, myyjä suostunut rikkinäisten ja väärien tuotteiden palautukseen, mutta vain mikäli maksamme itse postimaksut. Postimaksut olisivat olleet yli puolet tuotteiden arvosta. Emme suostuneet ja reklmaatio hylättiin. Ei reagoitu myöskään siihen, että ilmoitimme lisäksi toisen tuotteen hajonneen parin päivän käytön jälkeen. En voi enempää korostaa miten surkealaatuisia tuotteita ja naurettavan huonoa asiakaspalvelua (mukamas ystävällistä, mutta täyttä vastuunpakoilua) tällä firmalla on.

11. joulukuuta 2023

Hej S-T
Olen pahoillani kuullessani, että kokemuksesi oli negatiivinen. Tämä ei vastaa odotuksiamme laadusta ja asiakaspalvelusta. Olisin kiinnostunut selvittämään lisätietoja ja auttamaan sinua. Voisitko ystävällisesti ottaa yhteyttä sähköpostitse, jotta voimme tarkastella tilannetta ja ratkaista sen mahdollisimman pian? Kiitos palautteestasi ja kärsivällisyydestäsi. 😔📧🙏

Toimitus sujuvaa

Toimitus sujuvaa, tuote oli juuri sellainen kun pitikin. Kaikki sujui hienosti.

22. joulukuuta 2023

Hei Tiia
Kiitos positiivisesta palautteesta! 🌟 Olemme iloisia kuullessamme, että toimitus sujui vaivattomasti ja tuote vastasi odotuksiasi. Jos tulevaisuudessa tarvitset lisäapua tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse. Kiitos, että valitsit meidät, ja toivotamme sinulle iloisia hetkiä tuotteidemme parissa! 🎈😊

Tuotteiden laatu yllätti…

Tuotteiden laatu yllätti positiivisesti. Aivan huipputuotteits ja tilaus oli helppo tehdä. Toimitusaika hyvin täsmällinen.

21. joulukuuta 2023

Hei Consumer
Kiitos mahtavasta palautteesta! 😃 Olemme iloisia kuullessamme, että olet tyytyväinen tuotteiden laatuun ja tilauksen helppouteen. Toimitusaikataulumme pitäminen on meille tärkeää. Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse. Toivotamme mukavia hetkiä leikkien parissa! 🚀🎉

Saanut 1/5 tähteä

Sain vain rikkinäisen paketin en tuotetta

Kaksi tuotetta tilattu ja toinen tuote ei tullut perille vaan postissa sain vain rikkinäisen muovilaatikon ilman tuotetta. Yritys ei suostunut palauttamaan rahoja, vaan sanoi laittavansa uuden tuotteen matkaan. Tuotetta ei ole vielä näkynyt, ja epäilen tuleeko perille.

6. tammikuuta 2024

Hei Anniki
Pahoittelut kuulla, että olet kohdannut ongelmia tilauksesi kanssa. Olemme pahoillamme, että yksi tuote saapui vaurioituneena ja toinen ei ole vielä perillä. Voimme ymmärtää huolesi. Ole hyvä ja lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköpostiosoite] niin voimme tarkistaa tilauksen tilanteen ja auttaa sinua parhaamme mukaan. Kiitos kärsivällisyydestäsi. 🙏📦

Saanut 4/5 tähteä

Kauppa toimi moitteettomasti ja tuote…

Kauppa toimi moitteettomasti ja tuote tuli suht nopeasti. Tuotteessa ei moitittavaa, pakkaus viittasi halpaan kiinakrääsään.

4. tammikuuta 2024

Hei Anu
Kiitos palautteestasi ja siitä, että valitsit meidät! 😊 Olemme iloisia kuullessamme, että kauppa sujui moitteettomasti ja tuote saapui nopeasti. Pahoittelemme, jos pakkaus ei vastannut odotuksiasi. Otamme palautteesi huomioon ja pyrimme jatkossa tarjoamaan entistä parempaa asiakaspalvelua. Jos sinulla on mitään kysyttävää tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse. Kiitos vielä kerran ja toivotamme mukavia hetkiä tuotteesi parissa! 📦🙂

Kannattaa tilata jostain muualta

Annetuista asiakaslupauksista ei pidetä kiinni: 1) Nettisivuilla ilmoitettu toimitusaika ei pidä paikkaansa. 2) Yrittävät toimittaa pakettia pakettiautomaattiin vaikka tilausvahvistuksessa lukee kotiinkuljetus. 3) Asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin lupaamassaan ajassa. Kokonaisuutena en voi missään tapauksessa suositella.

29. lokakuuta 2023

Hej Satu
Olen pahoillani kuullessani kokemuksistanne, ja ymmärrän, kuinka pettymykseenne voi vaikuttaa. Lupaamme parantaa palveluamme. Olkaa hyvä ja lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@verkkokauppamme.fi, niin voimme selvittää nämä asiat tarkemmin ja korjata ne. Kiitos palautteestanne, se auttaa meitä kehittymään! 😊📧🛒

Ostamisen helppous 👍

Tuotteen esittely oli selkeä ja visuaalisesti houkutteleva, tilaaminen oli helppoa ja tuntui turvalliselta ! Lähetystä oli helppo seurata ja se saapui luvattuun aikaan…

21. marraskuuta 2023

Hei Lissa
Kiitos palautteestasi! Olemme iloisia kuullessamme, että tuotteen esittely oli selkeä ja tilaaminen sujui helposti ja turvallisesti. Myös toimituksen sujuvuus ilahduttaa meitä! Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua tulevaisuudessa, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse. Mukavaa päivän jatkoa! 😊🎉

Ensimmäinen tilaus hyvä kokemus

Tein tilauksen ensimmäisen kerran ja kaikki sujui hyvin. Sain tilauksesta lähetyksestä viestiä miten paketti etenee. Olen tyytyväinen tuotteeseen.

25. lokakuuta 2023

Hei Aiti
Hei! Kiitos, että valitsit meidät ensimmäistä kertaa ja ilo kuulla, että kaikki sujui hyvin! 😊 Olemme iloisia siitä, että olet tyytyväinen tuotteeseesi. Jos tarvitset tulevaisuudessa apua tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Olemme täällä auttamassa! 🎉🌟

Positiivinen yllätys

Kaikki nettisivujen selaamisesta tilauksen toimitukseen toimi kertakaikkisen hyvin ja vielä joutuisastikin, ihan hämmästyttävän hyvin. Infoa tilauksen toimituksesta tuli hyvin. Olin tietysti ensin vähän epäileväinen, mutta se oli täysin turhaa.
Kiitokset teille!

8. lokakuuta 2023

Hei Anneli

Tuote

Tuote oli sellainen kuin odotinkin.

29. syyskuuta 2023

Hei Tiina
Mahtavaa kuulla, että tuote vastasi odotuksiasi! 😊 Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset apua muiden tuotteiden valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse. Autamme mielellämme!

Helpot sivut shoppailuun

Helpot sivut shoppailuun,lajiteltu iän mukaan.Kaikki tarvitsemani löytyi helposti.Ostokseni teki lahjan saajan onnelliseksi koska oli kuulemma halunnut sitä jo pidemmän aikaa

7. marraskuuta 2023

Hei Mari
Kiitos mahtavasta palautteesta! 😃 Olemme iloisia kuullessamme, että verkkosivumme olivat helppokäyttöiset ja auttoivat sinua löytämään tarvitsemasi helposti. On hienoa kuulla, että lahjasi teki saajan onnelliseksi. Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää, ja toivomme, että voimme palvella sinua yhtä hyvin myös tulevaisuudessa. Jos tarvitset apua tai lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä. Iloisia shoppailuhetkiä! 🎁😊

Huijauskauppa

Huijauskauppa. Älkää tilatko täältä yhtään mitään. Toimitus ei vastaa luvattua (pakkaus 1-3 & toimitus 6-10) vaan on todellisuudessa n. kuukauden. Tuotteet ei vastaa ollenkaan kuvia tai kuvauksia. Tuotteen "BLOCKS MARBLE TRACK™" tuotekuvissa on isoja Dubloja, mutta saat todellisuudessa pikku-legoja. Pakkaukset oli rytyssä ja valmiiksi auki (kenties tulli tarkastanut laittoman huonojen tuotteiden takia? :D)

6. marraskuuta 2023

Hei Olli
Pahoittelut kuulla, että olet kohdannut ongelmia tilauksesi kanssa. 😔 Voitaisiinko saada lisätietoja tilauksestasi sähköpostitse osoitteest? Olemme valmiita auttamaan selvittämään tilanteen ja tarjoamaan parhaan mahdollisen avun. Kiitos palautteestasi ja kärsivällisyydestäsi! 🙏📦

Ei yhtään tähteä

En todellisuudessa antaisi yhtään tähteä, sillä kaikki meni täysin pieleen. Yksikään tilaamani tuote ei ollut paketissa. Tilalla on arvottomia ja heikkolaatuisia leluja, joita minä en tilannut. Lisäksi pakettia oli ruhjottu niin, että pakkaukset on kolhiintuneet ja huonokuntoisia.

2. marraskuuta 2023

Hei Isosisko
Olemme todella pahoillamme kuullessamme, että tilauksesi ei vastannut odotuksiasi ja että paketti oli vahingoittunut. 😔 Olisi suureksi avuksi, jos voisit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen lisätietojen . Näin voimme selvittää tilannetta ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen avun. Kiitos palautteestasi ja ymmärryksestäsi! 🙏📦

Saanut 1/5 tähteä

Miksi tällä kaupalla ei ole edes…

Miksi tällä kaupalla ei ole edes suomalaista puhelinnumeroa?

1. marraskuuta 2023

Hei Helja
Pahoittelemme, että emme tarjoa suomalaista puhelinnumeroa tällä hetkellä. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua sähköpostin välityksellä, ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja tarpeisiisi. Jos sinulla on jotain mielessäsi tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse, ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua. Kiitos palautteestasi, se auttaa meitä parantamaan palveluamme jatkossa. 😊

Saanut 1/5 tähteä

En taida tilata uudestaan..

Pakettia joutui odottamaan pitkään. Tilauksen tein 8.10. ja tänään saapui. Enkä pystynyt itse seuraamaan lähetystä, viesteillä vain kertoivat, että paketti tulossa. Paketti kuitenkin tuli, mutta yllätyin kyllä sen pienuudesta. Olin ostanut BLOCKS MARBLE TRACK™ palikoita joiden kokoa oli liioiteltu sivustolla, sivuston kuvat olivat Lego dublojen koko luokkaa, mutta todellisuudessa olivat pikku leegojen kokoisia. Toinenkin tuote mitä tilasin ei vastannut odotuksia. Lisäksi paketista puuttui yksi tuote, jonka tosin aikoivat lähettää vielä erikseen.

31. lokakuuta 2023

Hei Tuuli
Pahoittelut odotusaikojen ja kokoon liittyvistä pettymyksistäsi. Arvostamme palautettasi, ja se auttaa meitä parantamaan palveluamme. Jos tarvitset apua tai haluat lisätietoja tilauksesi osalta, lähetä meille sähköpostia, niin autamme mielellämme. Pyrimme myös varmistamaan, että puuttuva tuote toimitetaan sinulle mahdollisimman pian. Kiitos, että otit asian puheeksi, ja toivomme voivamme palvella sinua paremmin tulevaisuudessa. 😊

Saanut 3/5 tähteä

Ihana kauppa harmi vaan et pakettini ei…

Ihana kauppa harmi vaan et pakettini ei ole vieläkään saapunut

30. lokakuuta 2023

Hei Nina
😊 Olen pahoillani kuullessani, ettei pakettisi ole vielä saapunut. Voitko ystävällisesti ottaa yhteyttä sähköpostitse, niin voimme auttaa sinua selvittämään tilanteen? Kiitos kärsivällisyydestäsi! 📦💌

Saanut 4/5 tähteä

Ensi kokemukseni minun pikkuisestani.

Tuotteet olivat juuri sitä mitä ajattelinkin. Tuotteiden tulo kesti kauan mutta tulosta tiedotettiin säännöllisesti.

2. lokakuuta 2023

Hei Anne
Kiitos palautteestanne! Olemme iloisia kuullessamme, että tuotteet vastasivat odotuksianne. Pahoittelemme pitkää toimitusaikaa, mutta olemme kiitollisia siitä, että saitte säännöllisesti päivityksiä toimituksen etenemisestä. Jos teillä on lisää kysymyksiä tai huolenaiheita, älkää epäröikö ottaa meihin yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin