Banner for MILITARY.PL

MILITARY.PL Arvostelua

4 082
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Dobre zaopatrzenie i szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolony. A spodenki wz są mi znane już od dawna, nie miałem lepszych. Dobrze że są w różnych kolorach bo można by pomyśleć że chodzę w tych samy... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

To były moje trzecie zakupy, w tym sklepie. To na czym zawsze mi zależy, to szybka wysyłka. I tu się nie zawiodłem. Towar za każdym razem pięknie spakowany, wszystko ładnie zabezpieczone. Naprawdę... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Błyskawiczna dostawa. Towar zgodny z opisem , dobrej jakości. Peleryna sprawdziła się świetnie w ulewie wygodna nic nie przemokło. Swobodnie zmieścił się niewielki plecak. Jestem drobną osobą wiec pra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiony sprzęt przyszedł w bardzo krótkim czasie ( a bardzo mi na tym właśnie zależało) i oczywiście zdał egzamin praktyczny na intensywnym szkoleniu. Polecam. Realizacja, sprzęt - wszystko w najlep... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Armeijan ja laivaston ylijäämäkauppa
  2. Miestenvaateliike
  3. Ulkoiluvälineliike

Yrityksen kirjoittama

MILITARY to sklep internetowy dla wymagających. Oferujemy wysokiej jakości odzież taktyczną i militarną, a także ubrania sportowe i akcesoria outdoorowe. Znajdziesz u nas odzież, plecaki i buty, które będą Ci służyć przez długi czas.

Yhteystiedot

Kirjoita arvostelu

Towar super- szybka wysyłka

Towar super- szybka wysyłka. Polecam na 100%

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że towar spełnił Twoje oczekiwania, a szybka wysyłka również została doceniona.

Saanut 5/5 tähteä

Zakupiony towar zgodny z opisem,świetna…

Zakupiony towar zgodny z opisem,świetna jakość, realizacja zamówienia ekspresowa

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za zaufanie oraz tak pozytywną ocenę! Bardzo się cieszymy, że zakupiony towar spełnił Twoje oczekiwania pod względem jakości, a realizacja zamówienia przebiegła ekspresowo.

Saanut 5/5 tähteä

Mile zaskoczyla szybkosc dostarczenia…

Mile zaskoczyla szybkosc dostarczenia przesylki i obsluga godna ekspertow handlu, dziekuje bardzo i pozdrawiam Marek

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Bardzo cieszymy się, że szybkość dostawy i profesjonalizm naszej obsługi spełniły Twoje oczekiwania.

Saanut 4/5 tähteä

Kolor zakupionego plecaka rozni sie w…

Kolor zakupionego plecaka rozni sie w rzeczywistości niz na zdjęciu w ofercie .

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Różnice w kolorze mogą wynikać z ustawień ekranu lub zdjęć producenta, jednak rozumiemy, że może to być rozczarowujące. Jeśli produkt nie spełnia oczekiwań, możesz skorzystać ze zwrotu poprzez nasz system: https://rma.militaria.pl/

Dziękujemy za zwrócenie uwagi.

świetny sklep

dobry towar kupuję od lat ,świetna obsługa łatwy kontakt, szybkość działania.

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że od lat jesteś zadowolony z zakupów i obsługi.

Expresowa dostawa

Expresowa dostawa, niezawodna firma

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie! Bardzo cieszymy się, że szybkość dostawy oraz nasza firma spełniły Twoje oczekiwania.

Saanut 5/5 tähteä

Szybka i sprawna dostawa zgodna z…

Szybka i sprawna dostawa zgodna z obietnicą. Produkt był kupiony na prezent i muszę przyznać że zrobił wrażenie. Jakość świetna zgodna z opisem

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania, a produkt na prezent zrobił wrażenie i zachwycił swoją jakością.

Saanut 2/5 tähteä

Szybko i fajnie ale…

Szybko i fajnie, ale 1 koszulka nie dojechała:(

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię. Prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta w tej sprawie.

Szybko

Szybko, sprawnie i bez problemów.

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że cały proces przebiegł szybko, sprawnie i bez żadnych problemów.

Pełny profesjonalizm

Pełny profesjonalizm

4. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że doceniasz nasz profesjonalizm.

Dostawa na dugi dzien.

Blyskawiczna dostawa.

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że dostawa spełniła oczekiwania.

Sklep MILITARY.PL

To były moje trzecie zakupy, w tym sklepie.
To na czym zawsze mi zależy, to szybka wysyłka. I tu się nie zawiodłem. Towar za każdym razem pięknie spakowany, wszystko ładnie zabezpieczone. Naprawdę bardzo cenię tak profesjonalnie podejście do klienta.

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że kolejne zakupy spełniły oczekiwania, a wysyłka i pakowanie zostały docenione.

Elegancko i profeska

Elegancko i profeska, dostawa dzień wcześniej niż się spodziewałem.

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że dostawa była nawet szybsza niż oczekiwana i wszystko przebiegło profesjonalnie.

Szybka wysyłka

Wysylka i dostawa juz następnegp dnia

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wysyłka i dostawa przebiegły szybko.

Super jakość produktów

Jestem zadowolona z jakości produktów

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jakość produktów spełniła oczekiwania.

błyskawiczna wysyłka

błyskawiczna wysyłka, towar 100% zgodny z opisem

Vastaus yritykseltä MILITARY.PL

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wysyłka i zgodność produktu spełniły oczekiwania.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin