Zamawiam już od wielu lat i nigdy się nie zawiodłam. Plakaty zawsze piękne, solidnie zabezpieczone, z całego serca polecam. Ukłon w stronę Poster Store za profesjonalizm i dbałość o klienta.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Plakaty piękne. Do poprawy : nie mogę znaleźć miejsca, gdzie mogę się zalogować na swój profil w poster store. To co miałam zapisane w „ulubionych” niestety się nie zapisało i musiałem szukać jeszc... Näytä lisää
Plakat prezentuje się wyjątkowo estetycznie, a jego jakość wydruku zasługuje na pochwałę. Detale są ostre i wyraźne, co sprawia, że grafika przyciąga wzrok. Wykonany został na grubym papierze, który n... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Masz pytania dotyczące zamówienia, płatności, terminów wysyłki lub ogólne pytania dotyczące Poster Store? Wyślij maila na adres info@posterstore.pl, a otrzymasz odpowiedź w ciągu 24 godzin (obsługa klienta jest czynna od poniedziałku do piątku między 9:00-17:00).
Yhteystiedot
On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Zamawiam już od wielu lat i nigdy się…
duży wybór przejrzystość strony
duży wybór przejrzystość strony
Brak możliwości zakupu na firmę

USZKODZONY PLAKAT
Plakat otrzymalam z wyraznym zagieciem/uszkodzeniem - ktory nastapil na etapie pakowania .

Vastaus yritykseltä Poster Store
Zamówiłem trzy grafiki jednak podczas wpisywania adresu dostawy system domyślnie wybrał adres w innym mieście. Zaraz po zatwierdzeniu zamówienia dwukrotnie pisałem do sklepu aby zmienili adres wysyłki. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi a kiedy nie odebrałem przesyłki(wysłano ją do Poznania a mieszkam pod Krakowem) Otrzymałem e-mail że wywiązuj z nie odebraniem przesyłki z kwoty zamówienia zostanie pobrana opłata 90 zł. Dodaje że cała wartość zamówienia to 136 zł wraz z kosztami przesyłki. Podsumowując- po wykonaniu zamówienia brak jest jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem a potem naliczają dziwnie duże koszty odesłania towaru. Nie polecam tego sklepu i nigdy więcej nic tam nie kupię.45
Polecam sklep
Zamowiłam 3 plakaty i 3 ramki. Wszystko w porządku, plakaty super się prezentują, wydruk jest dobrej jakosci. Wszystko zgodne z zamowieniem. Szybka wysyłka, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam sklep
piekne, ale brak możliwości posiadania profilu klienta
Plakaty piękne.
To co miałam zapisane w „ulubionych” niestety się nie zapisało i musiałem szukać jeszcze raz . Dobrze, że zrobiłam sobie screena.
Już nie pamiętam czy kiedyś była możliwość logowania przez klienta , czy nigdy tego w waszej firmie nie było .
Stanowczo nie ryzykować zakupów w Poster Store
Z dużym wyprzedzeniem zamówiłam plakat na świąteczny prezent.Niestety zamówienie nie zostało zrealizowane .Na maile odpowiada sztuczna inteligencja i pisze ciągle to samo.Ubolewa nad moim kłopotem,a dalej nie ma przesyłki ani zwrotu pieniędzy.
Firma pobrała pieniądze i olewa klienta
Problemy z realizacją zamówienia
Krótko: zamówienie nr 4659590 obejmowało 9 plakatów i zostało rozdzielone na cztery części, bez jakiejkolwiek możliwości kontroli lub wglądu w ten podział.
Deklarowany czas realizacji wynosił 5 dni — termin minął, a sytuacja wygląda następująco:
- jedna część została zwrócona przez DPD do nadawcy bez jakiejkolwiek informacji,
- druga część została zwrócona do nadawcy przez punkt odbioru, mimo statusu „doręczona”,
- trzecia i czwarta część mają status „potwierdzona” — bez dalszych aktualizacji.
Pomimo prób kontaktu z nadawcą nie uzyskałem żadnej odpowiedzi.
Podsumowując: zdecydowanie nie polecam.

Vastaus yritykseltä Poster Store
Dlaczego nie ma opcji wzięcia faktury?
System płatności się wiesza
System płatności się wiesza, klawisz zapłać niby jest aktywny ale nic się nie dzieje, wielokrotnie zmieniałem zamówienie aż wreszcie przeszło. Jednak nie wszyscy pewnie są tacy wytrwali

Vastaus yritykseltä Poster Store
Duży wybór proCIEKAWE PEJZAŻE duktów różnorodność…
Duży wybór produktów różnorodność tematyczna !C

Vastaus yritykseltä Poster Store
Polecam, bardzo fajna strona z obrazami i plakatami, zamawiam już kolejny raz
niekompletne zamówienia
Zamówiłam 4 plakaty a otrzymałam tylko 2 sztuki.
Kontakt z firmą jest utrudniony bo funkcjonuje tylko przez formularz zgłoszeniowy na stronie internetowej.
Na przesłane zgłoszenie reklamacyjne nie otrzymałam odpowiedzi.
Zamówienie wróciło do magazynu, a sklep potrącił 90 zł za „koszty przesyłki i pakowania” – mimo że przy składaniu zamówienia wysyłka była darmowa. Zdecydowanie odradzam ten sklep.

a ja nie polecam
a ja nie polecam, wysyłka nadana 3.06 dotarła do mnie 12.06, zamówiony plakat to po prostu abstrakcyjne wzory. Podobały mi się kolory, była tam między innymi dość żywa zieleń. Po otrzymaniu przesyłki okazało się, że w zasadzie ciężko to nazwać zielenią, a jeśli juz to jakąś naprawdę bardzo ciemną, taką która wpada w jakąś szarość/czerń. Jestem rozczarowany bo akurat na tej zieleni najbardziej mi zależało, zwrot 35 złotych...

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.