Eerste bestelling gedaan en werd snel bezorgd. Er was echter iets misgegaan bij het transport waardoor 1 fles was gaan lekken en het pompje was gesneuveld. Gemaild met een foto en zonder problemen wer... Näytä lisää
Onlangs bestelde ik scheerolie van de Brooklyn Soap company. Het product werd goed verpakt, en de volgende dag bezorgd. De scheerolie is fantastisch, een vakantie in een flesje. De geur van sandelhout... Näytä lisää
De dienstverlening is zeer goed, maar de laatste bestellingen heb ik elders geplaatst vanwege grote prijsverschillen met andere sites. De Suavecito matte pommade die ok regelmatig bestel kost hier inm... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Veel keuze, duidelijke website. Helaas was postNL mijn pakketje kwijt geraakt, maar na contact met mijnbaard.nl, hebben ze onmiddelijk het pakketje opnieuw verstuurd. Deze een dag later ontvangen, en... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom Baardbroeder, bij de leukste baardwinkel van Nederland Wat goed dat je eindelijk hebt besloten dat je het beste uit je baard wilt halen en daarmee dus hebt besloten om eindelijk een échte vent te worden! Of je nu een lange baard, een korte baard of beginnende baard hebt, bij ons ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om baardverzorgingsproducten. Nou ja, noem deze plek maar gerust een baardbroeder Walhalla, want een betere plek om je bebaarde hartje sneller te laten kloppen is er eigenlijk niet. En ja, we hebben om ons heen gekeken. Mijn Baard is er voor jóuw baard!
Heemstederweg 14, 1902RP, Castricum, Hollanti
- 0251342008
- info@mijnbaard.nl
- mijnbaard.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Alles top!
Pakketje besteld en zelfde dag nog verstuurd, tijdens transport helaas pakketje stuk en retour gegaan. De dag dat het pakje terug binnen kwam bij mijnbaard hebben ze onmiddelijk gemaild en een nieuw pakketje opgestuurd.
Volgende dag stond het al aan de deur!
Super tevreden met de service! doe zo verder ;)
Erg tevreden.
Ik bestel al een paar jaar mijn spullen hier en nooit klachten gehad. Alles altijd op tijd geleverd en de (eigen) producten zijn gewoon goed.
De laatste keer dat ik een bestelling had geplaatst ging het niet goed met de levering via PostNL. Het leek erop dat iemand anders mijn pakket uit het pakketautomaat had gehaald.
Bij PostNL zelf kwam ik niet echt verder omdat zij mij doorverwezen naar de verkoper.
MijnBaard heeft dit voor mij uitstekend opgelost door dezelde bestelling nog een keer te verzenden maar dit maal naar mijn huisadres.
Ik blijf hier zeker mijn baardproducten kopen! Enorm tevreden.
Top service
Ik heb een baard straightener besteld wat overigens veel eerder had moeten doen ben ik achter gekomen zaterdag besteld en als ik een berichtje achter zou laten een leuk kado erbij te krijgen echter kon ik geen bericht achter laten via de mail contact opgenomen en mijn baard vertelde mij als service een eigen kado uit te zoeken die te bestellen om vervolgens alles weer terug gestort te krijgen binnen een dag had ik mijn kado en het terug gestortte geld super snel reactie en een top service
Mijn baard is zeker een aanrader voor de producten van jou baard
Zeer correct
Zeer goede producten , en levering hoe ze beloven .
Enkel positieve ervaringen
Al vaak besteld en altijd zonder problemen. De laatste keer is er iets misgelopen met de levering en was het pakje verdwenen. Dit is heel correct en snel opgelost door Mijnbaard. Ook zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van de producten.

Vastaus yritykseltä MijnBaard.nl
Service MijnBaard
Nadat mijn pakket door PostNL was kwijtgemaakt hebben de medewerkers van MijnBaard dit erg snel en adequaat voor mij opgelost, waardoor ik alsnog snel mijn bestelling in huis had.
De service is dus uitmuntend! Ik bestel hier zeker weer.
Goed geholpen door de klantenservice
Goed geholpen door de klantenservice. Reageren snel en zijn goed bereikbaar.
Deze shop weet wat klantenservice betekent
Deze shop heeft mooie spullen tegen een dito prijs. En hun assortiment is zeer uitgebreid.
Hun site is overzichtelijk.
De afhandeling van een bestelling is erg snel en goed.
Maar het meest onderscheiden ze zich door hun andere service. Vragen worden dezelfde dag uitgebreid en deskundig beantwoord. En toen er iets was met een kwast, die ik toch al een tijdje in gebruik had, werd er heel snel en adequaat een perfecte oplossing geboden. Zo'n service is tegenwoordig zeldzaam. Daar mofen zij trots op zijn.
Bestelling is altijd naar tevredenheid
Bestelling is altijd naar tevredenheid. Als iets niet in orde is dan hebben ze een hele goede klantenservice!
Top service
Top service! snelle levering en zeer goede producten.
Gistermiddag besteld,net geleverd.
Bedankt
Aanrader
Ruim aanbod aan producten en uitstekende service. Snelle reactietijd
Sommige prijzen te hoog.
Sommige prijzen te hoog.
Verder goed.
Snelle levering met gratis een cadeau cadeau…
Snelle levering met gratis een cadeau en ook nog een scherpe prijs aanrader
Toppe service en snelle levering
Goedemiddag baardbroeders,
Goedemiddag baardbroeders,
Net de baardborstel op netvoeding uitgetest op mijn nochal woeste baard; het was ffe zwoegen maar het resultaat mag er zijn; na wat conditioner te hebben gebruikt zit mijn baard mooi in model,
Ik zou zeggen doen!
Vrgrt
Nick van Akkeren
Heel vriendelijke klantenservice
Heel vriendelijke klantenservice. Mijn pakketje werd door een fout van postNL niet bezorgt maar wanneer ik hiervoor een mail stuurde hebben ze direct een nieuw pakketje verzonden zonder er moeilijk over te doen.
Grote prima
Grote prima!
M'n spullen mooi op tijd en compleet ontvangen.
Gewoon goed
Gewoon goed. Komen afspraken na, en hebben altijd genoeg op voorraad!
Heb hier verschillende keer iets…
Heb hier verschillende keer iets gekocht. Het wordt altijd snel geleverd, daar niet van. Wat ik wel gemerkt heb, is dat de negatieve reviews van hun producten niet erop staan. Ik heb recent een review geplaatst bij een baardolie, ze zouden eerst na gaan wat mijn review was. Uiteindelijk staat het er niet bij.
Vandaar dat ik ook niet meer bestel bij hun, ik vertrouw hun niet meer. Wie weet hoeveel negatieve reviews er niet in staan.