Yritys on vastannut
Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek. Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mannenzaak.nl is dé specialist op het gebied van mannelijke verzorging. Het brede assortiment bestaat uit boordevol trendy en exclusieve verzorgingsproducten van absolute topmerken. Mannenzaak.nl biedt met zijn hoogwaardige producten het juiste verzorgingsproduct voor elke man en persoonlijke wens.
Lelystraat 25A, 3364 AH, Sliedrecht, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goede zaak hoor. Bestel af en toe hier wat. Het is altijd goed zowel de bezorging als het product.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Volgen alles zeer goed op, zeer goede klantenservice! Top!

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Onlangs een bestelling ontvangen, was ergens niet goed gegaan. Flesje lek, alles vies. Ter kennisgeving eigenlijk, een mail gestuurd. Mannenzaak kwam meteen met een keurige oplossing. Erg klantvriendelijk bedrijf. Ruim aanbod. Mooie website, goed klantencontact. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Hele nette service. Al vaker besteld, altijd snelle levering gehad. Bij de laatste bestelling is het pakket bij PostNL kwijt geraakt, waardoor ii voor het eerst contact had met de klantenservice. Snelle, nette, duidelijke communicatie. Samen naar een oplossing gezocht en heel mooi opgelost.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Netjes besteld en de bestelbevestiging met track en trace gekregen. Toen ik mijn pakket ontving bleek dat er een foutief product geleverd was. Hierop heb ik contact opgenomen met het bedrijf, waar binnen een dag op gereageerd werd. Na wat over en weer mailen en nog een foutief geleverd product is er door mannenzaak zelf een onderzoek gestart om uit te zoeken waar het mis ging. Dit onderzoek hadden ze binnen 2 dagen afgerond. Een dag hierna had ik het juiste product al in huis.
Al met al zeer professioneel en snel afgerond.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Super service, was huisnummer vergeten te vermelden, werd gelijk gebeld want ze wilden het wel op tijd versturen.
Gisteren weer besteld, vandaag geleverd. Top service

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Snelle levering en duidelijke en vriendelijke communicatie door de klantenservice op mijn vraag wanneer de zending geleverd zou worden.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek.
Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij een voorzichtige postbode, maar hoe lang blijft zoiets goed gaan....?

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Een erg goede service. Een artikel dat hij de levering helaas kapot is gegaan, werd direct opnieuw opgestuurd.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Heb 2 artikelen besteld en in deze drukke tijd had ik mn pakket binnen 2 dagen bezorgd gekregen, echt snelle service !!

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Top bedrijf, dankzij Gamekings heb ik hier een product besteld.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Snel geleverd en duidelijke communicatie