Ik heb 4 paar schoenen gekocht. Lange levertijd en ze werden allemaal afzonderlijk verzonden. Slechte kwaliteit. De zool ging na 3 weken kapot. Retourneren is alleen mogelijk voor ongebruikt... Näytä lisää
2 Fouten gemaakt. 1. Niet eerst de recensies gelezen 2. Teveel besteld (dom ! ) en niet de retourvoorwaarden ( voldoende) bekeken.... 3. Ik vermoed dat deze bedrijven de mooie foto's afhalen v... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Zeer slechte ervaring met deze webshop.
Zeer slechte ervaring met deze webshop.
Het ontvangen product voldeed absoluut niet aan mijn verwachtingen. De kwaliteit viel zwaar tegen en het artikel kwam niet overeen met wat ik op basis van de website mocht verwachten. Bovendien was er onduidelijkheid over de maatvoering.
Wat deze ervaring vooral zo teleurstellend maakte, was de afhandeling van de klacht. Het retourbeleid blijkt in de praktijk bijzonder onvriendelijk voor de klant. Ik kon kiezen tussen een gedeeltelijke terugbetaling van 40% of het product op eigen kosten retourneren naar China, met alle risico’s van dien. Een retourlabel werd niet verstrekt en er was geen enkele bereidheid om hierin mee te denken.
Daarnaast is er geen telefonische klantenservice beschikbaar. Alle communicatie verloopt via standaard e-mails, waardoor het gevoel ontstaat dat er nauwelijks naar de situatie van de klant wordt gekeken.
Na weken van e-mailverkeer ben ik uiteindelijk een groot deel van mijn aankoopbedrag kwijtgeraakt voor een product dat ik niet kan gebruiken.
Voor mij reden genoeg om hier nooit meer iets te bestellen. Ik raad potentiële kopers aan om vooraf zeer goed naar het retourbeleid te kijken voordat zij een bestelling plaatsen.
Hoge retourkosten
Zonnebril besteld. Werd verstuurd vanuit NL maar retour sturen moest naar China… kosten €14.- Belachelijk. Kreeg ik een korting waarmee ik alsnog de €14./ betaalde maar dan aan Merwadi.
Eens maar nooit weer!
Ik heb op 27 mei een paar sandalen…
Ik heb op 27 mei een paar sandalen besteld en nog steeds niet binnen. Al 2 keer mail contact gehad hierover. Ik vind het ronduit schandalig dat het zo lang moet duren terwijl aan werd gegeven levering binnen 1 week. Nu ik alle slechte reviews lees begin ik 'm aardig te knijpen of ik mijn bestelling nog wel krijg en zo ja, of het wel voldoet aan de omschrijving.
Mijn advies, koop hier niks.
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas. Typisch gevalletje dropshipping. Ik bestel een cargobroek voor € 45. De kleur en kwaliteit op hun website lijkt oké. Na 6 weken ontvang ik het pakket. Inhoud een stuk flut textiel in de verkeerde maat en kleur. Kwaliteit, dunne syntetische shit van hooguit 2 euro. Nu komt het. Terugsturen kan. Kosten voor verstuurder. Naar China wel te verstaan. Kosten tussen 15 en 28 euro. Maar....!! Er komt een voorstel. Merwadi stuur een mail dat ik 15% terugkrijg en dan mag ik de broek houden. Ik ga niet akkoord. Volgend voorstel 20%. Dan nog 30% en als laatste een bod van 35% resititutie. Oftewel oplichterij. Hier moet justitie naar kijken. MENSEN, KOOP HIER NIET!!
Ze bestellen uit China en doen dan nog…
Ze bestellen uit China en doen dan nog wat bij de prijs. Ik vind dit oplichters
Ik bestelde in maart schoenen voor mijn…
Ik bestelde in maart schoenen voor mijn dochter en ik heb ze nooit ontvangen (het is nu juni). Ik heb twee e-mails gestuurd om mijn geld terug te krijgen, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen. Koop niets bij deze winkel.
Heel slecht
Kort advies: bestel hier nooit iets. Twee Henley shirts besteld, na lange wachttijd 1 ontvangen in de verkeerde kleur en de andere ga ik waarschijnlijk ook nooit ontvangen, maakt ook niet uit want de kwaliteit van het ene shirt is bedroevend. Op basis van de reviews laat ik het erbij, retourneren gaat alleen maar nog meer geld kosten.
op 30 maart kleding terug gestuurt op…
op 30 maart kleding terug gestuurt op eigen kosten en volgens hun aangegeven retouradres. laatste update van postnl track en trace verzonden,zending is grens over bezorgtijd nog niet bekend,nu 25 Mei nog steeds dezelfde status. ondanks verschillende mails naar hun,track en trace duidelijk aangeeft ik alle benodigde moeite heb gedaan om te retourneren ze niet over gaan tot terug betalng tot pakket is ontvangen. aankoop terugzending betaald. zo verdienen ze nog een keer aan dezelfde kleding. waardeloos bedrijf koop er aub niet geef het geld dan aan iemand die het nodig heeft.
Product anders als op foto.
Product ontvangen na 3 weken, waarmee rekening gehouden was (China etc). Product voldeed aan beschrijvings text maar meer ook niet. Yordan | Kleurrijk gestreept herenoverhemd. Op de foto was het aan de binnenzijde ook gekleurd in het echt alleen aan de buitenzijde bedrukt. Op de foto had het hemd een henley kraag in het echt een joekel van een kraag. Op de foto was het hemd getaileerd in het echt zo recht als een juten zak. Ik heb mijn lesje geleerd. Hemd was voor €35,-. Dat is dus het leergeld.
Bestelling voldoet totaal niet aan omschrijving.
Shirt + blouse besteld, zijn beide van 100% polyester ipv van linnen/katoen, na mail begonnen ze met 10% vergoeding, en producten mag je houden, nadat ik aangaf dat ik 100% vergoeding wil, aangezien hun niet hebben geleverd wat ik besteld heb,kwamen ze eerst met 20%, daarna 30%, en uiteindelijk 40%, met daarbij het verhaal dat het vlgs hun geleverd is.
Weer mail gestuurd, en nu krijg ik antwoord dat het dossier al beoordeeld is, en ze defenitieve reactie hebben gegeven, vervolgens zeggen ze dat ze al eerder aangegeven hebben dat de bestelling geleverd is, terwijl ik nooit heb beweerd dat er niets geleverd is.
Het zijn gewoon vuile oplichters !!!!!!!
Niet doen
Wat een slechte site, het duurt een eeuwigheid voor je bestelling in huis is.
En het is ook nog een ander product.
Hier niet bestellen, als je teleurstelling wilt voorkomen.
Misleidende retourkosten en locatie…
Misleidende retourkosten en locatie niet vermeld
Review:
Besteld op 25 april 2026 voor €35,71. In de checkout stond alleen “retourkosten €15-€28”. Er stond nergens dat je moet retourneren naar Shenzhen, China.
Na ontvangst bleek dat retourneren naar China €42,50 kost - meer dan de waarde van het product. Ik mail al sinds 25 april met ze, maar krijg geen volledige terugbetaling. Ze bieden alleen terugbetaling minus retourkosten of 40% terug zonder retourneren.
Volgens de wet moeten retourkosten en -adres vooraf duidelijk vermeld staan. Dat was niet het geval. Ik heb een klacht ingediend bij de ACM.
Let op: de prijs lijkt laag, maar je kunt vastzitten met een product dat je niet kunt terugsturen zonder verlies
Ik ben Onwijs teleurgesteld IK ben Zeer…
Ik ben Onwijs teleurgesteld IK ben Zeer Pissig Op deze Bandieten: je plaats een bestelling Voor Volwassen en je krijgt een Kindermaat van een Zeer Slechte Kwaliteit. Plus moet je een kwartaal/ 3 weken op je Spullen wachten,en nog krijgt je ROMMEL troep thuis afgeleverd: Wat een schurken Bende Potverdomme, dan willen jullie over Sterren Praten ik geef nul Sterren 😡 ik Wil mijn Geld Terug Man ,is voor de 2e keer dat Belazerd word ..Ik bestel een Orange Jasje Voor de WK en ik onvangt een colbertvoor een kind van van 12 jaar ipv XXL Apekuur 🤬
Op de colbert staat maat S en op de hanger XXL...
Oplichters die rommel verkopen
Twee paar schoenen besteld. Na 3 weken wordt één paar geleverd. Het 2e paar is nooit afgegeven, maar de site geeft aan dat alles geleverd is. De maatvoering klopt niet. Het materiaal is slecht. Succesvol retourneren? Vergeet het maar. Een ramp.
Wat geleverd wordt is absolute rommel.
Trap hier niet in.
Opgelicht
Opgelicht. Waarom staat deze site bij google
bovenaan?? Niet te geloven. Nep foto met merk logo van Helly Hansen erop. Bleek bij aankomst geen logo op te staan en geen heren XL, maar een zeer kleine maat.
Op de site staat vervolgens dat retourkosten tot 28 euro kunnen zijn. Dit doen we dus maar niet, want durf te wedden dat je het retourbedrag alsnog niet krijgt en je dubbel belazerd bent!
3x besteld = 3x tevreden
Ondanks de slechte reviews die ik hieronder zie staan, heb ik best wel een goede ervaring gehad. Ik heb al 3 bestellingen geplaatst en tot nu toe kwam het goed overheen met wat ik op de productpagina voorbij zag komen.
Dit is een dropshipper
Dit is een dropshipper, je kan de producten voor 1/10e van de prijs op AliExpress kopen met dezelfde service.
Scam website
They sold me a crocs with very bad quality and when I tried to return it they tried to scam me again and started to stall. It's a scam website. They didn't return the crocs but I kept threatening them till they funded 50 %.
Wat een DRAMA dit bedrijf
Wat een DRAMA dit bedrijf!
Ik had een blazer gekocht dat er op de foto heel mooi uit zag, maar na een kleine maand gewacht te hebben en uiteindelijk heb ontvangen, bleek het te gaan om EEN VOD! Veel te klein en ook van hele slechte kwaliteit. Ik ben nog steeds bezig via mailing om te achterhalen hoe ik mijn geld terug krijg, maar ik vrees het ergste.
GROTE OPLICHTERIJ DIT DUS KOOP HIER NIET!!!!
Pure bedrog deze site
Pure bedrog deze site . Het is aangemeld bij Radar . De foto’s zijn mooi. De levering duurt een maand en dan komt er een opengescheurde enveloppe met schoenen van karton uit China . Retour dan krijg je je geld niet , inmiddels 50 heen en weer mailtjes en nog steeds mijn geld niet terug . Koop hier NIET !