Hoewel het beetje omslachtig zakendoen is, waarbij je niet direct maar pas na enige tijd een claim kan doen voor je cadeau, houden ze zich wel gewoon aan de afspraak. Het omslachtige heeft waarschijnl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alles ingevuld, ook mijn volledige adres. Kreeg bericht dat ik was aangemeld bij Ziggo. Ik zag dat toevoeging adres was verdwenen, dus gemaild en complete adres vermeld. Vervolgens kreeg ik beri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een mooie aanbieding om een overstap te maken. Website is gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om je pakket samen te stellen. Daarnaast een goede black friday aanbieding! De bevestiging vanu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel eenvoudig om online over te stappen. Duidelijk waar je voor kunt kiezen. Aantrekkelijke aanbieding. Maar ik miste mijn tweede TV. Kon ik nergens aanvinken. Komt wel goed, denk ik.
Yritys on vastannut
MeerMetZiggo biedt je altijd een unieke Ziggo aanbieding met een leuk welkomstgeschenk t.w.v. minimaal €50,-
Yrityksen kirjoittama
Bij ons sluit je voordelig, snel, en eenvoudig een Ziggo abonnement af.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Eenvoudig om de site te bezoeken en alles aan te vragen bij Ziggo...

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo
Fout abonnement gekozen. Ze hebben het snel geannuleerd voor me, zodat ik de goede kon nemen

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo
Product is goed maar de website om te bestellen is vreselijk.
Bestellen vanaf een telefoon od tablet is vrijwel onmogelijk.

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo
Ben een contract van 1 jaar aangegaan daarbij zou mij een bol.com van 100 euro toegestuurd worden.. ben nou al maanden bezig om die te krijgen terwijl ik wel netjes het factuur betaald elke maand. Als je ze bericht krijg je steeds het zelfde antwoord dat het 6 weken zal duren.. ik ben al sinds november 2025 bezig en het is nu april 2026 ze bedriegen je gewoon!

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo
Goed keuze menu en goed alles kunnen regelen

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo
Alles werkt perfect en het is makkelijk om te bestellen omdat het een erg goed overzicht is.

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo
De keuze uit de pakketten was duidelijk en naar tevredenheid ingevuld.

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo
Ik had een aanbieding besteld op de laatste dag maar per ongeluk TV en internet en ik wilde alleen internet.
Kreeg ik als reactie dat mijn aanvraag was gecanceld en ik maar opnieuw een aanvraag moest doen. Nog aangegeven dat dan de aanbieding niet meer geldt maar daar kreeg ik geen reactie op.

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo
Volgens mij gaat er iets niet goed bij ziggo. Ik ben verhuisd en wil gebruikmaken van een actie die ze hebben. Nu krijg ik een mail terug met het bericht dat iemand anders op het adres hiervan gebruik maakt en dat de actie hierbij geannuleerd is. Beetje gek als ik de hoofdbewoner ben.

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.