MeerMetZiggo Arvostelua 1 038

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Saanut 4/5 tähteä

Hoewel het beetje omslachtig zakendoen is, waarbij je niet direct maar pas na enige tijd een claim kan doen voor je cadeau, houden ze zich wel gewoon aan de afspraak. Het omslachtige heeft waarschijnl... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Alles ingevuld, ook mijn volledige adres. Kreeg bericht dat ik was aangemeld bij Ziggo. Ik zag dat toevoeging adres was verdwenen, dus gemaild en complete adres vermeld. Vervolgens kreeg ik beri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een mooie aanbieding om een overstap te maken. Website is gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om je pakket samen te stellen. Daarnaast een goede black friday aanbieding! De bevestiging vanu... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Heel eenvoudig om online over te stappen. Duidelijk waar je voor kunt kiezen. Aantrekkelijke aanbieding. Maar ik miste mijn tweede TV. Kon ik nergens aanvinken. Komt wel goed, denk ik.

1. Verkkokauppatoimija

Yrityksen kirjoittama

MeerMetZiggo biedt je altijd een unieke Ziggo aanbieding met een leuk welkomstgeschenk t.w.v. minimaal €50,-

Waarom MeerMetZiggo?

Yrityksen kirjoittama

✓ Dezelfde dienst, met een extraatje
Via ons profiteer je van exact dezelfde betrouwbare en supersnelle internetverbinding en het uitgebreide TV-aanbod van Ziggo. En geen zorgen: Ziggo regelt de overstap van A tot Z.
✓ Een welkomstcadeau van minimaal €50,-
Om je keuze nog aantrekkelijker te maken, krijg je via ons een cadeau naar keuze – zoals een bol.com bon of cashback – bovenop alle reguliere voordelen van Ziggo.
✓ Betrouwbare service
Wij maken het eenvoudig: eerlijk advies, een snel proces en duidelijke communicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt het?

Bij ons sluit je voordelig, snel, en eenvoudig een Ziggo abonnement af.

Stel je abonnement samen via ons en kies je cadeau. Als je de eerste factuur van Ziggo heb betaald, en je cadeau heb geclaimd, ontvang je je welkomstgeschenk binnen 6 weken!

Krijg Meer Met Ziggo

50% korting + cashback of bol.com cadeaukaart!

4,0

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Eenvoudig om de site te bezoeken en…

Eenvoudig om de site te bezoeken en alles aan te vragen bij Ziggo...

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Fijn om te horen dat onze website gemakkelijk in gebruik was! Heb je toch nog vragen over de aansluiting van je nieuwe abonnement? Neem dan gerust contact met ons op.

Verwachtingen waargemaakt

Verwachtingen waargemaakt

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten én ons daarbij 5 sterren te geven! We zijn erg blij te horen dat onze dienst volledig aan je verwachtingen voldaan heeft.

Fout abonnement gekozen

Fout abonnement gekozen. Ze hebben het snel geannuleerd voor me, zodat ik de goede kon nemen

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

We vinden het fijn om te horen dat je zo snel geholpen bent door onze klantenservice! We wensen je ook alvast plezier met het correcte abonnement én het bijpassende cadeau.

Saanut 3/5 tähteä

Product is goed maar de website om te…

Product is goed maar de website om te bestellen is vreselijk.
Bestellen vanaf een telefoon od tablet is vrijwel onmogelijk.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor je eerlijke feedback! Als je tijd hebt, zou je dan een keer contact op willen nemen over welke onderdelen van de website precies slecht werkten op mobiel? Dat maakt het voor ons makkelijker om gericht te verbeteren, wat we enorm zouden waarderen!

Goede antwoorden en advies

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Goed om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice! Heb je toch nog een vraag? Bel of mail ons gerust nog een keertje.

Saanut 1/5 tähteä

Ben een contract van 1 jaar aangegaan…

Ben een contract van 1 jaar aangegaan daarbij zou mij een bol.com van 100 euro toegestuurd worden.. ben nou al maanden bezig om die te krijgen terwijl ik wel netjes het factuur betaald elke maand. Als je ze bericht krijg je steeds het zelfde antwoord dat het 6 weken zal duren.. ik ben al sinds november 2025 bezig en het is nu april 2026 ze bedriegen je gewoon!

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

We vinden het jammer om te horen dat je jouw welkomstcadeau nog steeds niet binnen hebt. Omdat 6 weken de maximale beoordelingsperiode voor een claim is, klinkt het alsof je een claim in hebt gediend die al 2 of 3 keer is afgekeurd. Neem gerust een keer contact op met onze klantenservice zodat zij met je mee kunnen kijken en mogelijk zelfs samen met je in kunnen vullen.

Je cashback is je winst

12. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

We vinden het fijn om te horen dat onze kortingsdeal zo bij je in de smaak is gevallen! Voor klanten die geen interesse hebben in een welkomstcadeau, willen we namelijk ook graag een mooie, voordelige actie hebben. Goed dat je anderen op deze alternatieve mogelijkheid wijst!

Saanut 5/5 tähteä

Goed keuze menu en goed alles kunnen…

Goed keuze menu en goed alles kunnen regelen

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat het goed is gelukt om zelfstandig je abonnement aan te vragen. Laat het ons vooral weten als we je toch ergens bij kunnen helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Alles werkt perfect en het is makkelijk…

Alles werkt perfect en het is makkelijk om te bestellen omdat het een erg goed overzicht is.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Ontzettend fijn om te horen dat onze website duidelijk en makkelijk in gebruik is! Mocht je achteraf toch nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Goed pakket aanbod

De keuze uit de pakketten was duidelijk en naar tevredenheid ingevuld.

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

We willen je hartelijk danken voor de positieve review! Kom je toch nog een onduidelijkheid tegen? Laat het onze klantenservice weten en ze kijken graag mee.

5. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor de vijf sterren! We zullen ons best blijven doen om die beoordeling waar te maken.

Saanut 5/5 tähteä

Ze hebben me goed geholpen

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Fijn om te horen dat je goed te woord bent gestaan door onze klantenservice! Toch nog een vraag? Neem gerust nogmaals contact op.

Top bedrijf

Top bedrijf. Snel alles geregeld zonder gezeur. Toppie.

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

We willen je hartelijk bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze enorm mooie review achter te laten! Laat het ons vooral weten als we toch nog iets voor je kunnen betekenen.

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor de mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je zo makkelijk zelf hebt kunnen bestellen. Heb je achteraf toch nog vragen? Bel of mail onze klantenservice dan gerust.

Saanut 1/5 tähteä

Ik had een aanbieding besteld op de…

Ik had een aanbieding besteld op de laatste dag maar per ongeluk TV en internet en ik wilde alleen internet.
Kreeg ik als reactie dat mijn aanvraag was gecanceld en ik maar opnieuw een aanvraag moest doen. Nog aangegeven dat dan de aanbieding niet meer geldt maar daar kreeg ik geen reactie op.

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Het is natuurlijk jammer als je een mooie aanbieding misloopt. MeerMetZiggo heeft echter het hele jaar door aanbiedingen! Kan het zijn dat je net de tijdelijke actie van Ziggo zelf hebt gemist? Dan kan je alsnog via onze website een abonnement met een nieuwe TV scoren.

Fout in het systeem.

Volgens mij gaat er iets niet goed bij ziggo. Ik ben verhuisd en wil gebruikmaken van een actie die ze hebben. Nu krijg ik een mail terug met het bericht dat iemand anders op het adres hiervan gebruik maakt en dat de actie hierbij geannuleerd is. Beetje gek als ik de hoofdbewoner ben.

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Het is inderdaad vreemd dat jij als hoofdbewoner niet af kunt sluiten. Helaas kan MeerVoordeel niet in het klantenbestand van Ziggo zelf. We raden je dus aan contact op te nemen met hun klantenservice, zodat zij kunnen kijken wat er misgaat met de registratie op jouw adres. Zodra dit is opgelost, hopen we dat je alsnog gebruik kunt maken van onze acties!

Fijne aanbieding

Gewoon duidelijk en goed

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Van onze kant vinden we het erg fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze acties en onze website. Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin