MeerMetZiggo Arvostelua

1 217
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

ging vlot alleen met 100 euro cashback gaat niet automatisch , kan pas als je eerste maandbedrag hebt betaald ,en moet je het vorderen bij meermetziggo aanvragen. Beetje omslachtig

Saanut 4/5 tähteä

De AB van de tv werkt anders, verder was alles perfect van de eerste bestelling tot en met de latere telefonische hulp die ik kreeg, omdat de tv het niet deed nadat de monteur al weg was

Saanut 5/5 tähteä

Cashback staat al te wachten in de app, zal uiteraard pas vrijgegeven worden wanneer de 1ste factuur is betaald. Via de cashback app en MeerMetZiggo 15 maanden 50% korting gekregen bij 2 jarig contrac... Näytä lisää

1. Verkkokauppatoimija

Yrityksen kirjoittama

MeerMetZiggo biedt je altijd een unieke Ziggo aanbieding met een leuk welkomstgeschenk t.w.v. minimaal €50,-

Waarom MeerMetZiggo?

Yrityksen kirjoittama

✓ Dezelfde dienst, met een extraatje
Via ons profiteer je van exact dezelfde betrouwbare en supersnelle internetverbinding en het uitgebreide TV-aanbod van Ziggo. En geen zorgen: Ziggo regelt de overstap van A tot Z.
✓ Een welkomstcadeau van minimaal €50,-
Om je keuze nog aantrekkelijker te maken, krijg je via ons een cadeau naar keuze – zoals een bol.com bon of cashback – bovenop alle reguliere voordelen van Ziggo.
✓ Betrouwbare service
Wij maken het eenvoudig: eerlijk advies, een snel proces en duidelijke communicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt het?

Bij ons sluit je voordelig, snel, en eenvoudig een Ziggo abonnement af.

Stel je abonnement samen via ons en kies je cadeau. Als je de eerste factuur van Ziggo heb betaald, en je cadeau heb geclaimd, ontvang je je welkomstgeschenk binnen 6 weken!

Krijg Meer Met Ziggo

50% korting + cashback of bol.com cadeaukaart!

Hyvä

(1 217)

400 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Het was gewoon duidelijk en goed

Het was gewoon duidelijk en goed, nu nog afwachten of we ook van het pakket en de overstap nog tevreden zijn

15. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Bedankt voor je review! Fijn dat alles duidelijk en goed was. We hopen dat je ook straks tevreden bent over het pakket en de overstap. Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten! 😊

Saanut 4/5 tähteä

Bijzonder mooi en duidelijk…

Bijzonder mooi en duidelijk aanmeldingspad

15. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Wat een mooi compliment! Fijn dat het aanmeldingspad duidelijk en gebruiksvriendelijk voor je was. 😊

Gemak

Dit ging wel heel makkelijk! Nu maar hopen dat ze leveren wat ze beloven te leveren.

13. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Fijn om te horen dat het zo makkelijk ging! We doen er alles aan om te leveren wat we beloven. Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten. 😊

Saanut 1/5 tähteä

Te burocratisch. Nog steeds geen Ziggo.

Te burocratisch. N

4. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

We vinden het erg jammer om te horen dat je tegen zo veel hobbels aanloopt. We proberen over het algemeen juist de overstap zo makkelijker mogelijk te maken. Sta je al in contact met onze klantenservice? Zij zullen hun best doen om dit zo snel mogelijk met je op te lossen.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle afhandeling van de bestelling. Nu afwachten hoe het gaat met de cadeau bon en de levering van het pakket.

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Bedankt voor je review! Fijn dat de bestelling snel is afgehandeld. We houden je op de hoogte over de cadeaubon en de levering. Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Prima service en uitstekende afhandeling

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met MeermetZiggo.nl. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk en netjes geregeld. Wat ik vooral prettig vond, was dat de aanmelding snel en zonder onnodige complicaties verliep.

De afhandeling was prima georganiseerd. Na mijn aanmelding werd er direct contact opgenomen met Ziggo, waardoor ik niet zelf allerlei zaken hoefde te regelen. Dat gaf mij meteen het gevoel dat mijn aanvraag serieus en professioneel werd opgepakt.

Ook de communicatie vanuit Ziggo verliep vervolgens uitstekend. Ik ontving rechtstreeks van Ziggo een bevestiging van mijn aanmelding en het bijbehorende contract. Hierdoor was voor mij meteen duidelijk dat alles daadwerkelijk correct was verwerkt en dat er geen onzekerheid bestond over de gemaakte afspraken.

MeermetZiggo.nl heeft hiermee laten zien dat een overstap of nieuwe aanmelding ook gewoon soepel en overzichtelijk kan verlopen. De samenwerking tussen MeermetZiggo.nl en Ziggo was duidelijk goed geregeld.

Kortom: een positieve ervaring, snelle afhandeling en duidelijke communicatie. Ik kan MeermetZiggo.nl dan ook zeker aanbevelen aan anderen die een Ziggo-abonnement willen afsluiten of overstappen. Voor mij was het vooral prettig dat alles van begin tot eind netjes en professioneel werd geregeld.

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor je uitgebreide en positieve review! We zijn er trots op dat je de aanmelding, communicatie en samenwerking met Meer Met Ziggo als duidelijk, soepel en professioneel hebt ervaren. Jouw verhaal is precies waar we het voor doen. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je Ziggo-abonnement!

Saanut 1/5 tähteä

Eigenlijk geen ster er staat op 1 van…

Eigenlijk geen ster er staat op 1 van de mails een 020 telefoonnummer voor vragen etc. Maar deze nummer is afgesloten🙈🙈🙈

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Het spijt ons dat je het 020‑nummer hebt gebeld en dat dit niet meer in gebruik is. We zijn vandaag overgestapt voor de klantenservice van ClaimJeCadeau naar volledige en snelle beantwoording via e‑mail; onze website waren we op dat moment nog aan het aanpassen. Onze klantenservice is ruim bereikbaar per mail. Als we je kunnen helpen, stel ons gerust je vraag via info@claimjecadeau.nl.

Beleefd en behulpzaam

Beleefd en behulpzaam

24. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je ons als beleefd en behulpzaam hebt ervaren.

Aanmelding

Alles werkt snel en eenvoudig.

5. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles snel en eenvoudig werkt voor je.

Saanut 3/5 tähteä

Contract eenvoudig af te sluiten

Contract eenvoudig af te sluiten, zou graag ook een mogelijkheid hebben om in contact te komen om aanvullende diensten af te nemen, maar dit is niet mogelijk.

2. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Dank voor je positieve review! We helpen je graag verder via onze klantenservice. We kunnen nu niet helemaal inschatten op welke aanvullende diensten je doelt. Via https://meermetziggo.nl/contact kom je direct met ons in contact; dan kijken we graag samen met je mee.

Super goed geholpen

Super goed geholpen

4. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

We zijn erg blij dat horen dat onze klantenservice je zo goed te woord heeft gestaan! Contacteer ze gerust nogmaals als je toch nog vragen hebt.

Saanut 4/5 tähteä

Het was overzichtelijk en mkkelijk uit…

Het was overzichtelijk en mkkelijk uit te voeren.

27. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Fijn dat het zo makkelijk gelukt is met het afsluiten! Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice van maandag tot en met zaterdag.

Saanut 1/5 tähteä

Prijzen anders als je afgesloten hebt

Krijg hele andere prijzen na het afsluiten.

27. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

We vinden het erg vervelend om te horen dat je na het afsluiten plots een andere prijs lijkt te hebben. Je hebt een contract afgesloten voor een bepaald bedrag, dus dat zou je dan ook maandelijks moeten betalen.

Kan het zijn dat je het over de eerste rekening hebt? Deze kan namelijk hoger uitvallen, afhankelijk van je gekozen startdatum, omdat je betaalt voor de dagen van de maand waarin je abonnement is ingegaan, plus daarbij de maand erna. Bel gerust even onze klantenservice en zij kijken graag met je mee wat er aan de hand is.

Positieve ervaring

Werd teruggebeld voor nummerbehoud telefoon, dat de bestelling binnen de 2 maanden moet liggen houden bestelling aan tot dat dit het geval is. Min puntje je kunt geen extra dingen aangeven bij bestelling, dat moet dan weer bij ziggo zelf gebeuren bv extra mini next. Anders waren het 5 sterren geweest.

22. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor je uitgebreide review! We begrijpen inderdaad dat het erg onhandig is dat je extra's niet bij ons kunt bestellen. We zullen kijken of we hier in de toekomst meer mogelijkheden in kunnen bieden!

Vastaus yritykseltä MeerMetZiggo

Met de hoeveelheid aan acties die we hebben, is het soms lastig om overzichtelijk en duidelijk te blijven in onze communicatie. We zijn erg blij te horen dat dit alsnog gelukt is, dankjewel!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin