Merci de s’occuper les mouches au département charcuterie!! ***** staffs are awesome Sinon c’est une bonne place pour faire ces épiceries
Köpte 2st semlor idag. 59kr för 95% bröd, 2,5% grädde & 2,5% mandelmassa. Det fanns ingen kärlek nedlagd på den semlan. Bara massproducerad utan tanke på slutkundens smakupplevelse. Skäms ICA Maxi i... Näytä lisää
Köpte en glass på maxi i kristianstad och har sällan känt mig så lurad, 37 kr för en gelato som inte ens fyllde halva struten och en knapp cm däröver, man frågar sig vad som har hänt. Det har tidigare... Näytä lisää
Var på Ica Maxi Bromma idag.Affären med lägsta priserna som det stod på skylten, men stämmer ej. Kilopris på citron 60-70 kr, vitlök runt 100kr. Så höga blir priserna när ICA väljer sälja vissa frukte... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Maxi is a discount grocery retailer based in Quebec, Canada.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Diskrimiering och maktmissbruk,
Diskrimiering och maktmissbruk,
Jag handlade för ett större belopp för 2 dagar sedan. Jag köpte bla en hel del make up, en microvågsugn, böcker mm. När jag tittade på make upen ringde min bror om ett allvarligt ämne varpå jag satte mig ned, då det ej fanns någon tillgänglig stol. Sedan tog det mig en stund att välja micro, böcker osv. nnan des var jag på Rsta och dollar store efetr att ha jobbat en hel arbetsdag och pendlat drygt 4 mil enkel väg.
Jag betalar, går ut och packar bilen. När jag går tillbaka med mina korgar passar jag på att samla in några andra som stod lite varstans. Utanför dörren till Ica maxi i stenhagen stod en av deras anställda och pratade i telefon. Jag frågade honom om han kunde ta med sig korgarna in när han skulle återgå till butken.
När jag sedan sätter mig i bilen kommer han och knackar på rutan. Han frågar om jag har möjlighet att delta i en kundundersökning då det är viktigt för dem med nöjda kunder och ställde en del frågor om bemötande och liknande. Inom kort anländer en pollisbil och det visar sig att han ringt polisen för att jag betett mig konstigt. När jag frågade vad som menades med konstigt, var det att jag hade satt mig på golvet när jag pratade i telefon (20 min..) och att jag hade varit länge i butiken. Således måste det vara något fel på mig.
Vederbörande personal försvann och jag blev kvarhållen på parkeringsplatsen i 2h av polisen. Jag fick lämna urinprov för drogscreening och blev allmänt förolämpande behandlad. Upplevelsen var så uppskakande och långdragen att jag inte kom hem förrän strax innan midnatt. Jag går upp kl05 på mornarna, den drogpåverkan som påtalades var en sömntablett från dagen innan och en smärtstillande från kl 06 samma morgon. Denna traumatiska upplevelse gjorde att jag fick åka tidigare från jobbet dagen därpå vilket innebär inkomstförlust utöver den helt sanslösa upplevelse som jag tvingades gå igenom.
Jag har svårt att tro något annat än att den man som kontaktade polisen har något personligt mot mig, och har agerat ytterst oproffesionellt. Han bör definitivt inte arbeta i en miljö där han behöver interagera med människor. Om inte annat skulle en kurs i hur man bedömmer och bemöter andra människor vara på sin plats.
Worst customer servi
No manager in store, was told to come back tomorrow for a return!!!
UPPREPADE FEL PRISER ICA Maxi
UPPREPADE FEL PRISER, ALLTID DYRARE
Maten är dyr nog som den är. I kassan vid upprepade tillfällen slår de in varorna till högre pris, ibland t o m 100% dyrare, de sätter ut ett s k lockpris sedan lägger de dyrare varor där, man tror man köper för det pris som står där men i själva verket cirka 90% dyrare. Först köar man, sedan ska man ta felaktigheterna till cafe/postavdelningen för att ifrågasättas och få pengar tillbaka. När man påpekar fel blir de otrevliga, aldrig en ursäkt att de försökt blåsa en på pengar. Datum för upplevelser är många men senast idag
publicité mensongère rayon de promo…
publicité mensongère rayon de promo vide non achanlandé article sur la circulaire pas en rayon même le responsable pas au courant des produits manquants
This place sucks
This place sucks. I'm mobility reduced, so I order delivery from here. They place a pre- charge on your card when you order, it's the amount plus 25%. Today when my order window closed, they charged me the entire amount plus 25% AGAIN... Even though they had more than enough to cover my food. They cancelled my order, so now I have no food and it's a long weekend so I won't even get my money back for 4 days. I'm super unimpressed.. The owners of this corporation are billionaires that just raise their prices without any reason other than greed. It already didn't sit well supporting these people, so this was my sign to never return.
Dom tar felaktigt betalt och står inte…
Dom tar felaktigt betalt och står inte för detta vid reklamation.
Svarar ibland. Oftast inte
Stor VARNINGSTRIANGEL
Handla INTE här
Ica Maxi Bromma
Le bas de gamme du super marché mais…
Le bas de gamme du super marché mais c'est pas dispendieux