Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn horloge. Hoe het horloge was verpakt deed mij verbazen. Een mooi tasje met een strik. En een mooi horloge doosje. Ik kreeg bij mijn bestelling ook een g... Näytä lisää
Sehr unseriöse Firma, da keine E-Mails versendet werden können, Support bekommt man nur sehr schwer, auf Instagram wird man auch ignoriert. Habe meine Bestellung zum Glück storniert bekommen, indem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In het verleden al gekocht, mooie, kwalitatieve horloges met correcte en snelle levering. Geven vaak ook een korting en/of iets extra waardoor het altijd een extra leuke draai krijgt. Uitkijke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onlangs een horloge besteld tijdens de vaderdag actie bij Mats Meier. Hierbij ging er 20% van de prijs van het horloge en werd er nog een extra watchbox gratis bijgegeven. De korting werd bij betaling... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Mats Meier is een hoogwaardig merk dat zijn inspiratie haalt uit Genève, één van ‘s werelds belangrijkste steden als het gaat om horloges: het is de stad waar we het allereerste polshorloge hebben mogen verwelkomen. Het zijn de hoge bergen, de diepe wateren en de uitgestrekte vlakten die het kloppend hart vormen van Genève. Dermate bewonderenswaardig: dat het je perceptie van tijd vergroot. Dat het je een gevoel geeft dat er nog oneindig veel te ontdekken is. Dit leidt tot het maken van keuzes waarin we ons richten op de dingen die er voor ons toe doen, dingen waarvan we ons alive voelen. Het maken van radicale keuzes, het stappen uit je comfortzone en het beginnen aan nieuwe avonturen. Je ziet het, je wil het, je kan het. #ConquerYourself
Osloweg 105, 9723 BK, Groningen, Hollanti
- +31(0)50 - 211 5752
- info@matsmeier.com
- matsmeier.com
Altijd prijs
Uitkijkende naar de levering van de nieuwe horloges en horlogebox.
Update 14/5/2024:
Horloges, horlogebandjes én de gratis horloge displaycase goed ontvangen. Zoals altijd uitstekende kwaliteit, mooie case, zeer tevreden! Dien enkel nog 1x naar juwelier te gaan om 1 soort horlogeband te verstellen (verkleinen), maar dat was te verwachten.
Blijf doen wat je doet Mats Meier! Love it!

Vastaus yritykseltä Mats Meier
Netjes op tijd en mooie kwaliteit

Vastaus yritykseltä Mats Meier
Recent een eerste bestelling gedaan bij…
Recent een eerste bestelling gedaan bij Mats Meier, ik ben zeer tevreden over de snelle levering en het mooie horloge. Ziet er kwalitatief erg goed uit!

Mooi horloge, Slechte klantenservice
Het horloge is schitterend en naar wens, maar de klantenservice is waardeloos.
Horloge gekocht tijdens een 1+1 actie. 1 horloge besteld met de gedachte dat je er 2 krijgt. Blijkbaar had ik er 2 in mijn winkelwagen moeten doen. Dit wist ik niet en staat nergens vermeld. Nu is de actie afgelopen en is het niet mogelijk om het 2e horloge alsnog te ontvangen. En een andere oplossing wordt niet gegeven.

Kapot horloge besteld
Horloge besteld, wijzer kapot.
Geen reactie op mails.
Erg slecht!!

Uitstekend!
De horloges zien er uitstekend uit en ze worden in een fijne opbergbox geleverd, handig als je meerdere horloges hebt.

Vastaus yritykseltä Mats Meier
Meer gekregen dan mijn verwachtingen, allround super!
Ik weet niet meer hoe ik op de website van Mats Meier kwam, want het bestellen is alweer een tijdje geleden, maar wat mij meteen opviel toen het horloge binnen kwam was dat voor de prijs alles top in orde was. Het geheel was kwalitatief verpakt, het horloge zelf was zeker aan te zien dat dit van goede kwaliteit was en ik loop er nu zo'n 1,5 jaar mee rond (schat ik in) zonder problemen. Het horloge werkt naar wens en de uitstraling is super. Precies wat ik hoopte en meer. Ik denk er nu zelfs aan om nog een keer bij Mats Meier te bestellen aangezien een micro onderdeel van mijn horloge (was mijn eigen schuld) net kapot is gegaan.

J’attends ma commande
J’attends ma commande, en espérant ne pas être déçu

simpel en overzichtelijke website
simpel en overzichtelijke website, nette horloges en goede deals

Mooie klokjes en goede prijs
Mooie klokjes en goede prijs

Vastaus yritykseltä Mats Meier
I order one watch and the quality are…
I order one watch and the quality are amazing ! So I order two more !

Mooie horloges
Mooie horloges, zien er chique uit,
Al verschillende gekocht

Vastaus yritykseltä Mats Meier
J'attends avec impatience ma montre
J'attends avec impatience ma montre, pour pouvoir mettre 5 étoiles

Kwaliteit in elke vorm
Dagelijks vertrek ik naar het werk met een glimlach. Ik voel me zo zelfzeker wanneer ik mijn horloge van Mats Meir draag. De kwaliteit is magnifiek. Zeker een aanrader voor alle liefhebbers.

Vastaus yritykseltä Mats Meier
Heel overzichtelijke site bovenop het stijlvolle design
Heel overzichtelijke site, na bestelling meteen een bevestigingsmail gevolgd door een tracking mail zodat je je pakket makkelijk live kan volgen. Zeer professioneel en hoge kwaliteit, bovenop het stijl- en klassenvolle design.

PERFECT
"Wauw, ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Mats Meier! Mijn recente bestelling was echt een succes. Ten eerste was de website super gemakkelijk te navigeren, waardoor ik snel kon vinden wat ik zocht. De bestelprocedure verliep vlot en ik kreeg regelmatige updates over de status van mijn bestelling.
Toen mijn horloge eindelijk arriveerde, was ik echt onder de indruk van de kwaliteit. Het zag er precies zo uit als op de foto's, zo niet beter! Het horloge voelt stevig aan en de details zijn prachtig. Ik heb er al zoveel complimenten over gekregen!
Wat ik ook echt waardeerde, was de klantenservice van Mats Meier. Ik had een vraag over de verzending en ze reageerden snel en vriendelijk. Ze deden er alles aan om ervoor te zorgen dat ik tevreden was met mijn aankoop.
Al met al kan ik Mats Meier ten zeerste aanbevelen. Geweldige kwaliteit, eenvoudig bestelproces en uitstekende klantenservice. Ik ben zeker van plan om in de toekomst weer bij hen te bestellen!"

Goedkoop, variatie en kwaliteitvol
Het horloge koste bijna niks en voelt zeer goed aan rond de pols. Daarnaast ziet het er zeer goed bij elke outfit. Echte kwaliteit bij Mats Meier. Juist mijn 2de horloge gekocht en 1tje als cadeau. Iedereen content!

Vastaus yritykseltä Mats Meier
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.