Ik heb hier een Rolex Jachtmaster gekocht en ben zeer tevreden Merill neemt de tijd en goede informatie en verstaat het vak zeer professioneel een aanrader als men een mooi klokje wilt kopen .
Yritys on vastannut
Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.
Kelvinstraat 5K, 2723RJ, Zoetermeer, Hollanti

Vastaus yritykseltä Toptijd
Gisteren mijn horloge verkocht. Niets dan lof voor de manier waarop Toptijd dit doet. SUPER!!!!

Vastaus yritykseltä Toptijd
Een zeer mooi horloge gekocht bij toptijd. Zeer goed ontvangen,
Merill neemt de tijd voor je en voorziet je van alle informatie.
Ik ben er heel erg blij mee en we komen zeker nog eens terug!

Vastaus yritykseltä Toptijd
Ik heb hier een Rolex Datejust 41 gekocht en ben zeer tevreden. Heldere communicatie, correcte afhandeling en alle papieren netjes in orde. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben. Zeker een adres waar ik terug zou komen.

Vastaus yritykseltä Toptijd
super service klok in top condition top aanrader

Vastaus yritykseltä Toptijd
Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen".
Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd alle tijd genomen om op een deskundige wijze uitleg/informatie te geven. Prima service!! Met een PRACHTIG horloge huiswaarts gereden. Toptijd is een betrouwbaar bedrijf en echt aan te bevelen.

Vastaus yritykseltä Toptijd
Goed bereikbaar, perfecte service en produkt nog zelfs beter dan verwacht.

Vastaus yritykseltä Toptijd
goede ervaring gehad eerste luxe horloge aankoop. Ik ben meer dan tevreden. Mooie prijs & goed uitleg gekregen.

Vastaus yritykseltä Toptijd
19-09-2025. Vandaag mooi horloge aangekocht bij Merill. Erg leuk gesprek gehad en een warme welkom! Nice to know Merill is originally from Suriname. Leuk omdat ik daar gewoond heb! Mooie horloge aangekocht! Goede en professionele service. Ik kijk uit naar de volgende aankoop!

Vastaus yritykseltä Toptijd
Quick response, product as we agreed, fast delivery
Highly recommended !!!

Vastaus yritykseltä Toptijd
Eigenaar van mijn eerste rolex dankzij toptijd. Top service en uitleg. Bedankt!

Vastaus yritykseltä Toptijd
Zoals al vaker beschreven is het kopen van horloge bij Toptijd een fijne ervaring. Ik ben erg blij met mijn Rolex Batgirl die ik vandaag heb opgehaald. Merill is een prettig persoon, zonder de gebruikelijke verkooppraatjes. Zijn prijzen zijn ook goed. Zeer aan te bevelen dus.

Vastaus yritykseltä Toptijd
Nette ontvangst. Fijn gesprek gehad. Goede zaken gedaan met een prettig persoon die weet waar hij het over heeft en een vertrouwd gevoel geeft. Dank Merrill en veel succes met je nieuwe onderkomen straks 👍

Vastaus yritykseltä Toptijd
We zijn heel goed en deskundig geholpen. Merril weet echt waar hij het over heeft en wist ons nog meer te enthousiasmeren. We hebben goede uitleg en goed advies gekregen. Merril nam de tijd voor ons en we hopen in de toekomst terug te komen. We vertrouwen je! Dank je wel.

Vastaus yritykseltä Toptijd
Nette plek, vriendelijke verkoper. Beschikt over veel kennis over rolex 100% blij met me nieuwe aanwinst voor n scherpe prijs! Kom zeker nog een keer terug.

Vastaus yritykseltä Toptijd
Vandaag mijn tweede Rolex gekocht bij Merrill van Toptijd, en opnieuw een geweldige ervaring. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke aankoop voelde alles vertrouwd en professioneel aan. Merrill neemt echt de tijd voor je, denkt mee, en heeft zichtbaar passie voor horloges.
De collectie is indrukwekkend en de kwaliteit van de horloges is top. Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijke informatie en een persoonlijke benadering. Je merkt dat Merrill echt gaat voor langdurige klantrelaties in plaats van snelle deals.
Ben superblij met mijn nieuwe aanwinst en kom zeker terug voor een volgende. Toptijd maakt zijn naam meer dan waar!

Vastaus yritykseltä Toptijd
Reageert snel. deskundige en zorgvuldige transactie. Prettige ontvangst.

Vastaus yritykseltä Toptijd
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.