Markisemannen Arvostelua 510

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Veldig dyktig og informativ konsulent til planleggingen før montering. Tidsfrister vel overholdt. Utrolig effektive og dyktige montører. Delikat, funksjonell og flott design på produktene. Alt i... Näytä lisää

Hyggelig og profesjonell befaring. Tilbud levert som avtalt, selv med kort frist. God kommunikasjon gjennom hele prosessen fra bestilling til leveranse og montering. Spesielt hyggelig at det hele ikke... Näytä lisää

Representant Bjarne Bertelsen utførte et meget godt salgsarbeid, med informasjon som var relevant. Han kommuniserte bra med oss. Montør Sarunas Siema med medhjelper, var på plass til avtalt tid. Be... Näytä lisää

De ringer og spør om det passer å komme. Så kommer de akkurat når de sier de skal komme. De tar ned gammel markise som avtalt, og slår opp ny i løpet av ca. en halv time. Arbeidet er bra utført, og... Näytä lisää

1. Markiisitoimittaja

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

God service i alle ledd og persiennen…

God service i alle ledd og persiennen virker som forventet og litt til . Tommel opp .

9. toukokuuta 2026

Hei,
Tusen takk for veldig koselig tilbakemelding, vi setter pris på at du deler din erfaring.

Markisemannen

Rask prosess med strålende resultat

Rask prosess i alle faser med et strålende resultat.

2. toukokuuta 2026

Hei Per Ivar,
Takk for at du deler din erfaring, vi setter pris på og er glade for å høre at du er så fornøyd!

Rask montering!

Hei John,
Takk for at du deler din erfaring, det setter vi pris på!

Hyggelige

Hyggelige, raske, fint utført

Hei Hans Olav,
Takk for hyggelig tilbakemelding, godt å høre du er fornøyd!

Markisemannen

Gode produkter med rask levering

Rask levering, bra produkter og effektiv installering

Hei Jørn,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, godt å høre du er fornøyd!

Markisemannen

Alt gikk på skinner og tidligere…

Alt gikk på skinner og tidligere levering en forventet. Hyggelige montører med nyttig info👍
Hyggelig å handle med selger ( Breivikås)

30. huhtikuuta 2026

Hei Frank,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Din tillit betyr mye for oss, og du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Alt var meget bra

Alt var meget bra. Synes kanskje monteringen var dyr nok. Derfor 4 av 5 stjerner.

29. huhtikuuta 2026

Hei Inge,
Takk for at du deler din erfaring og mening – vi setter stor pris på det. Vi er glade for at du ellers er godt fornøyd!

Vennlig hilsen Markisemannen

Markisemannen reklamere ALLTID med 40%…

Markisemannen reklamere ALLTID med 40% avslag, de prøver å lure folk. Det viser mye av seriøsiteten til firmaet.

6. toukokuuta 2026

Hei Erling,
Takk for tilbakemeldingen. Vi ønsker å presisere at vi ikke har kampanjer hele tiden. Som mange andre i bransjen kjører vi tidsbegrensede kampanjer gjennom året, tilpasset sesong og etterspørsel.

Veldig faglig dyktige

Veldig faglig dyktige, hjelpsomme og hyggelige montører og salgsmann. Levering av produkt etter avtale og raskt. Produktet er vi veldig fornøyd med.

6. toukokuuta 2026

Hei Grethe,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du deler at du er fornøyd med selgeren, montørene, prosessen og produktet.

Porten er pen og se på

Porten er pen og se på
Fungerer som den skal
Veldig fornøyd
( dumt jeg ikke ventet) hadde spart 40%

25. huhtikuuta 2026

Hei Tom Erik,
Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding! Godt å høre at du er så fornøyd med porten.
Ta gjerne kontakt med oss på telefon 483 00 500, så sjekker vi gjerne at du har fått rett rabatt.

Vennlig hilsen Markisemannen

God servise

27. huhtikuuta 2026

Hei Marit,
Godt å høre at du er fornøyd med servicen, takk for din tilbakemelding!

Presise avtaler.

Presise avtaler.

3. toukokuuta 2026

Hei Torill,
Takk for at du deler av din erfaring, det gleder oss å høre du hadde en fin opplevelse.

Veldig bra

Alt var bra, takk!

25. huhtikuuta 2026

Hei Ana,
Vi er glade for å høre at du er fornøyd og setter pris på at du deler din erfaring!

Markisemannen

Hyggelige de som var her

Hyggelige de som var her - både mht til kjøp og montering

24. huhtikuuta 2026

Hei Liv,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss! Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Markisemannen

Representant Bjarne Bertelsen utførte…

Han kommuniserte bra med oss.
Montør Sarunas Siema med medhjelper, var på plass til avtalt tid. Begge var hjelpsomme ifb. med heisingen med kran.
Montasjen var meget raskt utført og han ga god informasjon om bruken/bruksanvisning.

30. huhtikuuta 2026

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss! Det betyr mye for oss å høre at kundene våre er fornøyde, og motiverer oss til å fortsette å levere gode opplevelser og resultater.