1. Pelipalveluntarjoaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

MarioCube.nl is gespecialiseerd in tweedehands Nintendo GameCube spellen en accessoires.

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Beste retro web winkel

Bestel vaak bij dit bedrijf. Tegenwoordig hebben ze ook nog games voor andere nintendo consoles. Van Nes tot Switch. Heb laatst een paar Snes games gekocht voor een goede prijs het is natuurlijk geen "deal" als dat je misschien zou krijgen op marktplaats of op een rommelmarkt. Deze zijn natuurlijk wel in betere staat, super mario kart zag er zoals nieuw uit. Zeker een aanrader

13. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Ik heb GC64806 besteld om te betalen op…

Ik had een probleem met mijn bestelling, na verschillende e-mails met de verkoper zijn we tot overeenstemming gekomen, plus een commercieel gebaar, ik verander mijn beoordeling naar 4 sterren.

12. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Mariocube

Hier is inderdaad iets niet goed gegaan. We hebben je betaling nu gezien en zullen de producten alsnog opsturen of je geld terug over maken.
We maken het graag goed met je door Fireblade gratis mee te sturen. Excuus!

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een gamecube besteld die helaas niet bleek te werken. Contact opgenomen en kosteloos een vervangende gamecube ontvangen in korte tijd. Erg fijn en ik blijf klant.

28. lokakuuta 2020

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, eerlijke prijzen, duidelijke beschrijving. Eindelijk een bedrijf waar ik niet het gevoel krijg dat alleen het geld ze wat kan schelen, maar de klanttevredenheid een grote rol speelt. Ik ben al jaren trouwe klant en dat zie ik niet snel veranderen.

18. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Mariocube

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven!

Saanut 1/5 tähteä

Valse info in de beschrijving. Klopt niet wat er staat!

Adverteren met termen als fantastisch en zelden zien we zo’n 2de hands. In werkelijkheid is de staat beroerd. Dit is me nu al een paar keer overkomen. Je betaald de hoofdprijs voor items die op MP voor veel minder te vinden zijn

20. elokuuta 2020

Hoi FP,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Dit helpt ons om te verbeteren.

Het spijt ons dat we niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

De GameCube (The Legend of Zelda The Wind Waker Limited Edition Pak in Doos) hadden we uitgebreid op de foto gezet en zo goed mogelijk beschreven. Het bleek helaas dat het gele pookje wat stroef was en dat er meer krasjes op zaten dan je verwacht had.

Het gele pookje hadden we beter moeten schoonmaken voordat we deze verstuurden, want bij ons werkte deze wel goed nadat we deze met glasex en een doekje schoonmaakten.

De GameCube was uitzonderlijk mooi in vergelijking met andere GameCubes die we binnen krijgen. Maar nieuw was hij inderdaad niet en deze lichte krasjes krijgen we ook niet goed op de foto.

Je hebt je geld terug gekregen ondertussen.

Vriendelijke groet,
Wibert Huberts
Oprichter van MarioCube.nl

Saanut 1/5 tähteä

Geven bij inkoop van spullen…

Geven bij inkoop van spullen uiteindelijk totaal niet een bedrag dat ze hadden aangegeven en de beredeneringen kloppen ook van geen kant. Prima bedrijf om van te kopen, maar waardeloos om je oude spullen aan te verkopen.

29. maaliskuuta 2020

Hoi Kevin,

Fijn dat je graag bij ons koopt. Dat komt mede omdat we bij de inkoop streng zijn. Kras vrij Wii U systeem moet dan ook echt kras vrij zijn.

Je had een Wii U opgegeven als Als Nieuw. Als nieuw betekend kras vrij. We konden jouw Wii U niet als kras vrij doorverkopen. We hebben je aangeboden de Wii U terug terug te sturen of uit te betalen als Zeer Mooi. Je hebt er toen zelf voor gekozen de Wii U alsnog door te verkopen.

Je vind het misleiding dat we Als Nieuw als categorie hebben bij het inkopen. Want je zegt dat het nooit Als Nieuw is omdat je al heel snel een krasje hebt op de piano zwartte lak. We zijn heel duidelijk op de inkooppagina met de uitleg: nergens een krasje. We hebben er ook een filmpje bij gedaan.

Bedankt voor je feedback!
Wibert

Gamecube spel

Ik had een spel voor de Gamecube besteld. Na een paar keer spelen kwam ik er achter dat het spel een error had. Ik heb hiervoor de klantenservice gemaild met vraag naar een vervangend product. Deze stond meteen voor me klaar en had ik ontvangen 2 dagen later met een briefje en een leuk Mario knuffeltje erbij. Ik had zelf het defecte product met de doos terug gestuurd. Toen het vervangende product binnen kwam, zag ik dat ze de Gamecube rom zonder doos hadden gebracht, hier had ik opnieuw een mailtje voor gestuurd omdat ik natuurlijk zelf de defecte rom had terug gestuurd met de doos. Ik kreeg vervolgens een email terug dat ze de doos van het spel terug zouden sturen naar mij. Dus, super goede klantenservice, erg snelle reacties. Ik zou zeker aanraden om hier een spel of console te kopen!

12. syyskuuta 2019

Mario Party 7 besteld

Update;

Ben na mijn review teruggebeld door een andere medewerker van mariocube en die heeft het echt super opgelost!!! Kreeg hetzelfde spel in topstaat en wat korting zelfs, en ook nog een kaartje en een klein knuffeltje erbij als excuus. De persoon die verantwoordelijk was voor de slechte review is er ook op aangesproken en zal dit niet weer doen, dus ben super blij en tevreden! Review daarom aangepast naar toppie 😊

----------

Mario Party 7 besteld. Zou in goede staat binnenkomen. Disc had 3 scheuren boven in, en het boekje wat er bij zat was verkreukeld. Koste mij 70 euro.

Ik bellen naar hun en krijg geen sorry niks. Geen excuus. Kan hem terug sturen maar dan op eigen kosten.

Waardeloos. De hoorn werd er gewoon opgegooid van we gaan verder want andere klanten belden. Ik ben een klant maar dat was niet belangrijk. Ook nog steeds geen excuus.

Ik belde terug en wordt hele tijd weg gedrukt of genegeerd. Ik blijf bellen en ze doen weer onaardig en gooien de hoorn er weer op elke keer als ik bel.

Ik wou gewoon een excuus van goh wat rot we maken het in orde. Nee kon ook niks van de prijs af.

Zo gaan ze dus om met mensen die een slecht product kopen.. zolang je aardig bent en gewoon koopt en niet gaat klagen doen ze alles maar oh wee als je eens hulp nodig hebt.

Dus pas op!! Ze zijn niet eerlijk over de staat ook en worden ook nog onbeleefd als je ze er op aanspreekt!! Ze willen alleen verkopen. Verzenden ook zonder tack&trace.

Ik koop hier nooit weer iets en raad het iedereen ook af!!

4. joulukuuta 2018

Trouwe klant erbij

Al aardig wat hier besteld, altijd snel en in prima staat ontvangen. Doen absoluut niet aan woekerprijzen wat je bij gamecube games nogal vaak hebt, ze zijn een van de goedkopere aanbieders juist.

1x deed de game het niet en dat is netjes en tijdig opgelost. Nu nog wachten tot ze die game weer op voorraad hebben :-) Erg tevreden!

20. heinäkuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

Ik ben tevreden!

Er zijn misschien wat kleine dingetjes die verbeterd kunnen worden, zoals een duidelijke mogelijkheid om online met PayPal te betalen. Al met al heb ik vriendelijke persoonlijke service kunnen krijgen en was het snel geleverd! Een sympathiek bedrijf dat veel betrouwbaarheid uitstraalt.

28. joulukuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Alles voor de Gamecube voor redelijke prijzen

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag in huis. Snelle service dus, dat maakt de wat hoge verzendkosten meer dan goed.
Bovendien bevat de website alles wat je moet weten om je Wii deze GameCube spellen te spelen. Bovendien staan bij elke spel niet alleen een korte beschrijving maar ook een groot aantal speltips.

27. elokuuta 2011
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin