De site verkoopt tweedehands producten, maar vermeld dat niet bij de beschrijving van het product. De prijs was dermate hoog dat ik een nieuw product verwachte. Bij levering bleek het om een gebru... Näytä lisää
Heb een nintendo switch unpatched besteld, kwam vandaag binnen, Helaas was hij gepatched door nintendo, Maar de switch zichzelf kwam wel in goede staat, dus ik kan niet klagen... Volgende keer wel... Näytä lisää
De controller die ik besteld had was tweedehands en ik had gekozen voor een controller die niet helemaal netjes was maar nog perfect werkte en die weer €5 goedkoper was. De goede beoordeling komt door... Näytä lisää
Prima zaak! Erg fijn als je voor wat oudere apparatuur iets nieuws zoekt. Super! De bestellingen verlopen goed en snel. Tip: na de bestelling online blijft het laatst bestelde soms nog in de winkelwag... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
De grootste Nintendo Switch winkel van NL ✅ Games €40,- ✓ Voorraad, morgen in huis ✓ 2 maanden garantie ✓ Keurmerk ✓ Lage verzendkosten ✓ Ophalen in Nijmegen of bestel veilig, snel en goedkoop op GooNintendoSwitch.nl. Spellen, Consoles & alle accessoires!
Super
Snel verzonden, veel aanbod op de site. Heel erg blij mee!
Misleading images and descriptions
Misleading images and descriptions. Customer service is not forthcoming with help at all.
je bent al bijna 2000 euro misgelopem…
je bent al bijna 2000 euro misgelopem omdat je niet met mastercard of visa kan betalen voeg meer betalings methodes toe weet zeker dat je revenue massief stijgt
They say they would like to buy
They say they would like to buy, but they would like it only with games!?
Switch en toebehoren besteld
Switch en toebehoren besteld, voldeed precies aan de omschrijving, snel geleverd, heel blij kind hier in huis! Ga hier zeker vaker bestellen!
Hele mooie Nintendo switch gekocht met…
Hele mooie Nintendo switch gekocht met spel. Je kon kiezen met doos erbij. En ziet er echt zo netjes uit! En voor die prijs! Heel mooi. En ik had het ochtends besteld en het was al geleverd in de avond! Me zoon is er heel blij mee.
Heb een nintendo switch unpatched…
Volgende keer wel checken of de switch gepatched is of niet
Vriendelijke klantenservice
Helaas is mijn pakketje zoek geraakt bij post.nl
Maar na contact vriendelijk geholpen en omdat geen andere op voorraad hadden netjes mijn geld terug gehad.
Snel geleverd en precies zoals…
Snel geleverd en precies zoals omschreven.
Had iets besteld wat helaas in de post…
Had iets besteld wat helaas in de post kwijt geraakt was. Klantenservice deed totaal niet moeilijk en stortte mijn bedrag terug.
Goed product
Bestellen was makkelijk. Keuze uit origineel of alternatief. Gekoxen voor origineel. Bezorging was snel en correct en de peijs was uitstekend voir de kwaliteit van het product.
Goed geleverd
Snel geleverd en goed verpakt. Producten werken en zijn zoals geadverteerd.
Goed product, goede service
Het product ziet eruit alsof het nieuw is. Ik had gevraagd of het voor de verzending extra goed ingepakt kon worden en daar was heel goed aan voldaan. Ik ben erg tevreden!
Flink prijs verschil en echt zo goed…
Flink prijs verschil en echt zo goed als nieuw! Volgende dag al in huis.
Product zoals omschreven
Product zoals omschreven, geen gebruikssporen, netjes en snel verzonden.
Snelle service en goede producten
Perfect gelopen
Perfect gelopen
Besteld en volgende ochtend al opgehaald
Goed product en erg vriendelijk personeel
Alles zoals beloofd
Alles zoals beloofd, dus prima. Perfecte score is voor extra service (en die waren gelukkig niet nodig)
Ringfit adventure
Ringfit adventure zonder doosje besteld, redelijk snel ontvangen in goed werkende staat.
Goed website om spellen te bestellen…
Goed website om spellen te bestellen met snelle service
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.