goede en fijne webwinkel , het hele proces van het bestellen , en het snelle en fijne contact via email , en het versturen gaat soepel en snel , de artikelen die je krijgt zijn goed en zien er uit al... Näytä lisää
Super snelle verzending en Nintendo SD…
Super snelle verzending en Nintendo SD spel topkwaliteit!
Top service.
Fijne, snelle en duidelijke afhandeling van de verzonden items.
Prima webwinkel
goede en fijne webwinkel , het hele proces van het bestellen , en het snelle en fijne contact via email , en het versturen gaat soepel en snel , de artikelen die je krijgt zijn goed en zien er uit als nieuw.
Hier kunnen heel veel webwinkels nog wat van leren , ook de vriendelijkheid en de kennis van deze mensen zijn top , ik beveel deze webwinkel van harte aan.
Excellent customer service!
I recently started my retro Pokémon gaming collection again after almost 20 years of not playing, and I loved the selection they have on their website. I bought myself a Nintendo DS Lite, and it turned out later that it was out of stock. The team contacted me immediately to clear up the situation, and as soon as it got back in stock, they handled the order extremely quickly and friendly. Everything that I ordered arrived faster than expected (even with the out-of-stock delay) and in excellent condition. I am definitely choosing them again to complete my collection. If you are into retro gaming, this is the place to be. Thank you, Ted, and the rest of the team. Great job!
Dat een website is dat goed luistert naar de klant en altijd goeie kwaliteit geeft en ook al soms producten niet zijn kunnen ze altijd een seintje geven wanneer iets beschikbaar maar komt goed daar werken ze altijd aan 😊
Al 2 jaar klant bij hun en ze leveren top kwaliteit en doen echt goed ik ben zo blij dat ik hun heb gevonden zonder hun had ik mijn collectie van games niet af kunnen maken het zijn echt toppers want deze Iraniër weet het wel en ze leuke kortingen met goeie prijzen ze moeten gewoon zo blijven doorgaan en de prijzen altijd een goeie prijs houden met goeie kwaliteit zoals altijd ik ben echt trots op ze 👏🏼
Knalgoeie winkel!
Heel goed en breed assortiment met game pareltjes, goede service en de coimmunicatie (mails, updates, kaartjes) brengen altijd een glimlach op ijn gezicht :)
Snel verzonden, correct verpakt, uitstekende toestand van het spel.
Snel verzonden, correct verpakt en wij dolblij met Plants vs Zombies DS editie. Wij kunnen nu genieten!
snelle levering v d goederen en tevreden
Ik heel erg blij met me PlayStation 2…
Ik heel erg blij met me PlayStation 2 in goede staat en ben super blij met me retro verzameling top games. helemaal top, het was krasvrij gemaakt en geen vuiltje meer te zien. Toffe webwinkel, echt een aanrader als je een retro game verzamelaar bent en veel groetjes uit Steenbergen.
Nog nooit zo'n leuke bevestiging mail…
Nog nooit zo'n leuke bevestiging mail gekregen . Ieder bedrijf zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen .Echt heel komisch. Het product was ook prima in orde. Ga hier zeker nog wat bestellen.
Super snelle levering en alles prima…
Super snelle levering en alles prima verpakt
Zowel spelletjes en Ps3 werken prima
Als ik nog eens iets zou kopen is het zeker bij hen
Ik zag mijn vorige nintendo ds liggen…
Ik zag mijn vorige nintendo ds liggen met al mijn spelletjes en had heimwee naar het meisje van 15 jaar dat zorgeloos savonds op haar nintendo zat. Ik heb gezocht en kwam uit bij retronintendo. Hier heb ik een nintendo ds lite gekocht. Hij kwam enkele dagen later toe. Op de schermpjes zaten screenprotectors en zag er in feite zeker niet slecht uit voor tweedehands te zijn! Ik kan niet wachten om te spelen! Dikke merci!
Sonic & Knuckles
Sonic & Knuckles gekocht voor de Sega Megadrive, netjes verpakt, ziet er als nieuw uit en hij werkt perfect! Groetjes Arno van den Berg
Snelle levering.
Snelle levering.
Goede service.
Lief handeschreven kaartje er bij.
Ze wisten zelfs dat ik van de ps2 naar de ps4 was overgestapt.
Goed gedaan mensen.
Ik heb juli vorig jaar een bestelling…
Ik heb juli vorig jaar een bestelling geplaatst, meerdere keren een mail gestuurd waar mijn bestelling blijft en tot op heden nog steeds geen enkele reactie ontvangen en nog steeds mijn pakketje niet, heb wel allang al betaald, vind het heel jammer dat ik geen antwoord krijg
Altijd vriendelijk en een zeer snelle winkel en zeer betrouwbaar!
Altijd vriendelijk en altijd veel aanbod op de website en altijd een zeer snelle levering!
Je kunt 2dehandse Playstation, Xbox, Nintendo, Sega,... consoles en games kopen!
Hele goeie site heb er 13 spellen…
Hele goeie site heb er 13 spellen gekocht perongeluk mijn adres verkeerd geschreven en is terug ge bracht naar hun ze waren zo vriendelijk en hebben het operniew verzonden naar het goeie adres en waneer ik het open dee hebben ze nog een kaartje gegeven dat ze blij zijn dat het goed is toegekomen games zijn in top conditie en zijn ook goedkoop raad deze site aan en als je stuurt en denkt dat je geen reactie hebt ontvangen kijk in je spam want garendeerd hebben ze ge antwoord 10/10 mij gaan ze er vaker terug zien bedankt team retro
bovengemiddeld ervaring ( excellent ) .
op hun Nintendo site diverse artikelen besteld , was het een en ander vergeten dus later een tweede bestelling .
snelle reactie via mail en samengevoegde bezorging .
ik had een blunder begaan en een verkeerde pad en games besteld , was geen probleem stuurt u maar retour , ik heb direct de goede besteld en kreeg een retour etiket gemaild, ook de retour is na ontvangst direct verwerkt .
zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde producten en hun service .
Valse business!!
Valse business liegen over je verkoop en weigeren schade te vergoeden totaal geen aanrader!!!
Geen reply op mails en slechte service
Geen reply op mails, verkeerde product geleverd retour gestuurd maar geen feedback, slechte aftersales, tot nu toe geen geld terug ontvangen. Moeten beter hun mails checken, klanten sneller beantwoorden, heb zelf maar moeten bellen voor info
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.