Telefonkö- vänta i ca 5 timmar och inte kommit längre än nr. 1 där man blivit "utslängd", den här veckan... Tyvärr ingen bra erfarenhet, skulle väldigt gärna ha fysisk kontakt eftersom mailsvar tar v... Näytä lisää
Om du avser att använda dig av Marginalen bank. Förvänta dig ingen service. Idag ringde jag dit. Hamnade i telefonkö (naturligtvis). 15 samtal före mig. Det tog 1 timme och 43 minuter innan någ... Näytä lisää
Hade bolån i Marginalen! Det var omöjligt att få ner räntan trots Riksbankens sänkningar! Vår bolånehandläggare var duktig men hen var helt låst och hade inget mandat att hjälpa! Dessutom är deras sät... Näytä lisää
Jag fick godkänt för att göra om ett lån, men er kundtjänst kunde inte svara på mina frågor om att betala av ett befintligt lån för att få en lägre ränta. Istället för att ge mig raka svar kom de med... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vi förenklar din ekonomiska vardag med lättanvända produkter och tjänster.
Adolf Fredriks kyrkogata 8, 111 37, Stockholm, Ruotsi
- 0771-717 710
- kundservice@marginalen.se
- marginalen.se
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kundservice, nej tack
Försökte komma fram till kundtjänst under hela dagen. Omöjligt. Ingen info om köplats eller kötid och efter 1 timme och 20 min gav jag upp. Därefter gjordes flera försök. Mycket sent kom jag fram till en låneavd. Kvinnan sa rätt nonchalant att hon skulle koppla mig först i kön till en kontoavdelning.
Efter 20 minuters väntan ger jag upp.
Längsta bak i kön igen.Kommer fram kl 17.50 och informerar om mitt tidigare samtal. Döm om min förvåning säger han, två gånger, att han inte accepterar att jag kallar en kollega för nonchallant, vilket hon var.
Jag var tillbaka på löneavdelningen
Jag avslutar nu mitt konto, vilket är en mycket stor summa. Jag vill inte vara kund längre i den banken.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
värsta banken jag varit kund hos
värsta banken jag varit kund hos. Dagen före julafton crashade deras tjänst att kunna sätta in pengar via swish, detta blev löst efter 1 vecka!?. Idag vaknade jag upp till -465kr, trots att jag hade 350kr på kontot innan jag somnade, för att dom hade gjort både dubbel och trippel dragningar! ringer till deras kundtjänst och man får till svar att dom ska lösa det inom ett par dagar. Så nu sitter man helt pank innan barnbidraget!

Kan varmt rekommendera Marginalen Bank
Kan varmt rekommendera Marginalen Bank. Vi sökte bolån och blev otroligt väl omhändertagna av 'vår' handläggare Cesar Hallström. Han guidade oss igenom hela processen och höll oss i hand ända fram till kontraktsskrivning. Kommer definitivt att vända oss till dem i framtiden om behov uppstår gällande lån, försäkring, sparkonto etc. Toppklass!
Undvik sätt in pengar hos Marginalen…
Undvik sätt in pengar hos Marginalen bank. De gör det väldigt krångligt att avsluta och flytta pengarna. Troligen vill dom ”låna” dina pengar gratis genom att fördröja och försvåra (tekniskt fel) flytt av sparande.
Löften om hjälp när tekniskt fel uppstår, infrias inte.
Bra och snabbt bemötande.
Tack så otroligt mycket till César H
Tack så otroligt mycket till César H. Som hjälpte mig under hela processen, snabb att svara, proffsigt och hjälpsamt, och tack till resten! Rekommenderar Marginalen starkt.
Jag rekommenderar Marginalen Bank…
Jag rekommenderar Marginalen Bank starkt för den som söker en pålitlig och professionell bankpartner.
Jag hade Cesar H
Särskilt imponerande har varit den snabba hjälpen och servicen från Cesar H. Vid varje steg har han överträffat förväntningarna och agerat med snabbhet och effektivitet. Jag kan rekommendera Marginalen Bank för deras pålitlighet och den oöverträffade servicen som de erbjuder.
Riktigt dålig kundservice
Riktigt dålig kundservice. De säga att man kan när som hels betala av hela skulden och jag har skickat skuldebrev från annat bank till de och ber om betalinformation för hela min skuld så jag kan betal av hela skulden och de vägra att lämna ut betalinformationen. Rekommendera inte denna bank. Man blev bara besviken när man prata med de.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
hjälpsamma och tar hänsyn till helheten.
En urusel bank men som tur är så finns…
En urusel bank men som tur är så finns det konkurrenter. Meddelar inte händelser ens per e-post
och har dåliga villkor för sparandet.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Jag gjorde förtids uttag av min fast…
Jag gjorde förtids uttag av min fast ränta sparande och bad personalen att redovisa till mig hur de har kommit fram till summan som återbetalades och han vägrade. Det är en krånglig beräkning som kan bäst hanteras via excel funktioner där du måste matta in exakta siffror så som start datum, slut datum och dessutom fins även i bilden beräkning av rätt summa (är det de pengar du satte in eller är det med räntan, ec.). Han ville jävlas med mig och testa om jag kan beräkna detta. Jag kunde, men jag vet ju inte vilka siffror han baserade hans beräkningar. Dessutom fins ju många kunder som inte har gåt ens Gymnasium. Han inleder alltid meddelanden med hans eget namn, vilket gjorde att jag trodde han missförstod mitt namn. Dessutom tar de felaktigt avgift som motsvarar ränteskillnad när man förtidsinlöser ett lån och drar även skatt på det. Skattemyndigheten tyckte att de gör fel. Jag satte in 300000 sek och fick tillbaka 290000 efter 1020 dagar. Akta er sparare för Marginalen Banken

Undvik denna bank
Undvik denna bank! Otrevlig, stelt bemötande, höga avgifter, oklara avtal om vilket konto som är gratis och vilket som kostar. Påför saftig påminnelseavgift direkt vid minimal övertrassering utan förvarning

Marginalen och fantastiska rådgivaren
Marginalen och fantastiska rådgivaren.
Jag varit hos SEB banken med lägsta räntan 1.64% bolån, men jag har avbryta alt och flyta lånet till Marginal banken med högre räntan, på grunden av Seb banken varit mycket dåligt för oss.
Marginalen och fantastiska rådgivaren Sara T. Hon hjälpte oss från höga kredit, och räntekostnader till en riktigt bra ekonomisk situation.
Processen var otroligt smidig och på Marginalen till skillnad från andra banker, lyssnade man på oss som människor och bakgrunden till varför vi hamnat där vi var.
Kan varmt rekommendera Marginalen Bank till alla som vill se över sin ekonomi och få professionell rådgivning.
det går inte att göra någonting...
Appen krånglar....webbsidan krånglar..... året 2023 kan man inte hålla på med sånt.
Disgusting way to treat customers
Disgusting way to treat customers. Can't get through to speak to anyone making it impossible to resolve a problem they have created in the first place.
Would give zero star rating if I could.

En riktig skitbank
En riktig skitbank som fortsätter dra månadsavgift trots att jag sagt upp mitt engagemang i banken och nollat alla konton. Sedan har de mage att hota med inkasso och lägga på påminnelseavgift. Största låntagare i banken är huvudägaren Eva Glennow. Vilket är en klar indikation på oegentligheter i banken. Skulle inte bli förvånad om Marginalen bank kraschar inom kort.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Usel hantering av ett räntekonto
Usel hantering av ett räntekonto. Noll ränta efter förfallotiden. Mycket svårfunnen info och noll kommunikation från Marginalen. Inget som helst intresse från Marginalen att följa upp detta.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Som en bank borde fungera
Väldigt nöjd med Marginalen som alltid gör sitt yttersta för att hitta bästa lösningen. Trevliga och professionella. Länge sedan jag upplevde något liknande med de traditionella bankerna
Haft Marginalen bank i många år
Haft Marginalen bank i många år, aldrig haft problem lätta att få tag i allt har fungerat klanderfritt.
Jag har försökt nå banken på telefon…
Jag har försökt nå banken på telefon men har aldrig kommit fram. Chatten verkar nerlagd. Någon mejladress har jag inte hittat.
Så jag tog mina pengar ur banken och satte in dom i annan bank.
Jag har ca 2000 kr instående i upplupen ränta. När sätts dom pengarna in på mitt sparkonto hos er?