Telefonkö- vänta i ca 5 timmar och inte kommit längre än nr. 1 där man blivit "utslängd", den här veckan... Tyvärr ingen bra erfarenhet, skulle väldigt gärna ha fysisk kontakt eftersom mailsvar tar v... Näytä lisää
Om du avser att använda dig av Marginalen bank. Förvänta dig ingen service. Idag ringde jag dit. Hamnade i telefonkö (naturligtvis). 15 samtal före mig. Det tog 1 timme och 43 minuter innan någ... Näytä lisää
Hade bolån i Marginalen! Det var omöjligt att få ner räntan trots Riksbankens sänkningar! Vår bolånehandläggare var duktig men hen var helt låst och hade inget mandat att hjälpa! Dessutom är deras sät... Näytä lisää
Utan att du noterar det som kund blir en sparkontotyp en "gammal" utdaterad produkt och du får superdålig ränta. Så kan inte en bank hålla på. Då får dom migrera in kunder ur det gamla till det nya.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vi förenklar din ekonomiska vardag med lättanvända produkter och tjänster.
Adolf Fredriks kyrkogata 8, 111 37, Stockholm, Ruotsi
- 0771-717 710
- kundservice@marginalen.se
- marginalen.se
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Jag har försökt nå banken på telefon…
Jag har försökt nå banken på telefon men har aldrig kommit fram. Chatten verkar nerlagd. Någon mejladress har jag inte hittat.
Så jag tog mina pengar ur banken och satte in dom i annan bank.
Jag har ca 2000 kr instående i upplupen ränta. När sätts dom pengarna in på mitt sparkonto hos er?

Grymt bemötande
Blir lika förvånad varje gång.
Grymt kundbemötande och så. Vår handläggare är guld värd. Tack ännu en gång till ett bra jobb.
Räntan på sparkonto betalas bara ut den…
Räntan på sparkonto betalas bara ut den 1 januari. Om du tar ut pengarna på annat datum så blir du blåst på räntan.
Olof

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
ABSOLUT ETT AV SVERIGES SÄMSTA…
ABSOLUT ETT AV SVERIGES SÄMSTA SERVICE!!! TOTALT OMÖJLIGT ATT KOMMA I KONTAKT MED DEM! VARNING FÖR ER SOM
ÄR SPARKUND!!!!

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Ringde kom fram efter långt…
Ringde kom fram efter långt väntande,beskrev mitt ärende och påpekade bankens defusa hemsida när man ska omsätta ett nytt fastränte konto "förnya".handläggarens svar var som en politikers neutrala intetsägande mummel "du får skriva till bla bla" gå en kurs i kundkännedom och en kurs i att ha "roligt på jobbet" tack.

Blåste mig på sparränta
Jag hade en större summa på 12-månaders konto. Jag missade att bevaka när detta gick ut, varvid Marginalen flyttade över pengarna till ett likvidkonto med 0% i ränta i stället för ett vanligt sparkonto. Blev därför blåst på ett antal tusenlappar i ränta. Normalt får man ett meddelande när kontot flyttas men icke Marginalen som naturligtvis ville blåsa mig på räntan.. Usel hemsida och evighetslånga telefonköer gör att banken bara kan få ett betyg - usel!

Bra och snabb service.
Bra och snabb service.
Enkel och personlig service.
Om alla banker skulle behandla kunder som denna skulle vi all få ett lättare liv.
Obs
Extra tack till S. Som var min handläggare.
UTSUGARE !!
UTSUGARE !!! HÖJER RÄNTAN VARJE MÅNAD !! TÄNK TILL INNAN NI ENS FUNDERAR PÅ ATT LÅNA AV DOM !!!
UPPDATERING!!! DE ÄR 10 ÅR SEN JAG TOG LÅNET SÅ DAGENS RÄNTOR HAR KNAPPAST NÅGOT MED MITT LÅN ATT GÖRA !! DÅLIG URSÄKT SNART 12% !!! DE ÄR JU STÖLD 😡

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Alldeles för lång väntan för att komma…
Alldeles för lång väntan för att komma fram på telefonen. Dålig hemsida, har flera fasträntekonton på andra banker och har aldrig haft problem att sköta mina ärenden på deras hemsidor. vill helst bli av med mina konton hos er

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Bra företagskonto men IT strul och otillgänglig kundtjänst
Bra ränta, även företagskonto. Dock sämre IT - Ibland omöjligt att logga in på företagskonto samtidigt som kontaktuppgifterna (telefon) inte går att få fram. Dessutom stängde chatten precis när jag skickade min förfrågan. Ny chatt för att få kundtjänsts telefonnummer. Hamnade sedan i mycket lång telefonkö. Så stabilitet och tillgänglighet är inte bra!

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Tar alldeles för lång tid att få in…
Tar alldeles för lång tid att få in pengarna på kontot!

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
En bank som slarva bort nästan 100 000…
En bank som slarva bort nästan 100 000 kr, det är skandal att utsätta en kund för ekonomisk svårigheter i ett antal månader innan beslutet att betala ut ny belopp. Trots att detta finns i skrift att banken gjorde fel vid insättningen Det var inte ens era pengar det är från våra tillgångar som vi tog ut.
Vi borde inte ha varit snälla utan skulle ha anmält detta.
Det är kanske inte banken i helt som är dåligt utan bankkvinnan som sitter med ärendet som har taskigt problem eller en dålig dag och ta ut det på kunden. Min tolkning när jag hörde hennes otrevlig röst.
Det har varit väldigt obalans, rena humörsvängningar, ena gången trevligt och vill hjälpa till och vi gjorde det som hon gav oss råd till och allt ska blir bra tillslut och vi tänkte rätt sen andra samtal då spyr man otrevligheter och tonläge var inte så man bör prata med en kund.
Blev äcklad av denna kvinna som ska vara proffsig.
Förstår inte hon hon kunde håna min fru och nervärderade på sånt sätt som kan uppfattat som rasistisk, min fru vill som andra ha svar på hur kan detta hända . Tragisk bankkvinna med sånt position.

Stay away
Räntorna är hyggligt konkurrenskraftiga men herregud vilket krångligt system!
Det tar flera dagar innan du verkligen får in pengarna på ditt konto. Känns onekligen väldigt utstuderat. Pengarna hamnar i "slussen" och den som förlorar är du som kund. SÅ - STAY AWAY!

Hjälpsamma förstående personsl
Träffade en mycket sympatisk och förstående medarbetare på banken. På grund av att en av oss blivit arbetslös och räntorna höjts hamnade vi i en svår sits. Men vi har fått all den hjälp vi behöver för att kunna fortsätta att betala lånet. Det värmer i hjärtat. Tack Marie
Mvh Mikael och Elisabeth Alenteg
Marginalen och fantastiska rådgivaren…
Marginalen och fantastiska rådgivaren Sara T. hjälpte oss från höga kredit- och räntekostnader till en riktigt bra ekonomisk situation. Processen var otroligt smidig och på Marginalen till skillnad från andra banker, lyssnade man på oss som människor och bakgrunden till varför vi hamnat där vi var. Kan varmt rekommendera Marginalen Bank till alla som vill se över sin ekonomi och få professionell rådgivning.
Detta är min första…
Detta är min första inteckningsupplevelse. Och jag har mycket tur att Marginal Bank har sådana proffs som Sarah Tusbitee. Som alltid har kontakt, kommer att förklara, ge råd och allmänt underlätta hela denna väg. Vår familjs dröm gick i uppfyllelse tack vare detta. Jag rekommenderar banken och chefen Sarah till alla. Tack för allt.
Helt underbara vara kund på Marginalen…
Helt underbara vara kund på Marginalen bank utan tvekan Amanda Cecilia och alla andra på alla möjliga sätt och vis toppen bra hela personalen på alla instanser//
Med vänligaste hälsningar er kund Robin A..