Telefonkö- vänta i ca 5 timmar och inte kommit längre än nr. 1 där man blivit "utslängd", den här veckan... Tyvärr ingen bra erfarenhet, skulle väldigt gärna ha fysisk kontakt eftersom mailsvar tar v... Näytä lisää
Om du avser att använda dig av Marginalen bank. Förvänta dig ingen service. Idag ringde jag dit. Hamnade i telefonkö (naturligtvis). 15 samtal före mig. Det tog 1 timme och 43 minuter innan någ... Näytä lisää
Hade bolån i Marginalen! Det var omöjligt att få ner räntan trots Riksbankens sänkningar! Vår bolånehandläggare var duktig men hen var helt låst och hade inget mandat att hjälpa! Dessutom är deras sät... Näytä lisää
Jag fick godkänt för att göra om ett lån, men er kundtjänst kunde inte svara på mina frågor om att betala av ett befintligt lån för att få en lägre ränta. Istället för att ge mig raka svar kom de med... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vi förenklar din ekonomiska vardag med lättanvända produkter och tjänster.
Adolf Fredriks kyrkogata 8, 111 37, Stockholm, Ruotsi
- 0771-717 710
- kundservice@marginalen.se
- marginalen.se
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Cesar på Marginalen
Cesar som hanterat vårt ärende har fram tills nu varit superbt engagerad och bjudit på ypperlig service. Stort eloge till honom.
Absolut omöjliga
Absolut omöjliga, ohjälpsamma och med fula ”regler”. Även när kontraktet man skrivit på inte innehåller den infon som de sen försöker använda.
Vid dödsfall tycker de att den kvarvarande personen i äktenskapet ska betala allt av skulden även om det bryter mot både lagen och kontraktet. Man får bara skriva av skulden om man själv dör 🫠
Håll er borta från Marginalen! Det kommer inte vara värt det.

Spärrat företagskonto
Jag hade ett företagskonto hos Marginalenbank. Jag har aldrig fått någon varning eller meddelande från banken om att behöva komplettera något eller liknande. För två veckor sedan spärrade de mitt konto utan anledning. Jag har kontaktat dem 15-20 gånger, men de har inte gett någon förklaring till varför de spärrade mitt företagskonto. De sa att de hade skickat ett brev till mig för att förklara varför de spärrade kontot. Efter fyra dagar avslutade de mitt konto och nollade det. Jag ringde igen till banken och sa att jag fortfarande inte hade fått något brev med förklaringen till varför de hade spärrat kontot. De svarade att de skulle skicka ett brev med förklaringen. Det har gått tre veckor och jag har fortfarande inte fått något brev från Marginalenbank om varför de avslutade mitt konto. De flesta stora banker skickar ett brev en månad innan de avslutar ett företagskonto, men Marginalenbank avslutar konton utan förvarning. Nu går mitt företag i konkurs eftersom jag har många betalningar som jag inte kan ta emot eller betala. Jag kan inte heller betala min personals löner på grund av detta. Jag förstår inte vad de försöker åstadkomma. Verkar det som om de vill att folk ska sitta hemma och få pengar från socialbidrag eller försäkringskassan?

Oseriös bank
I stort sett omöjligt att avsluta ett konto, de vilseleder medvetet, gör det extremt krångligt och ger vilseledande information.. och skickar sedan fakturor om övertrasserat konto. Ringde deras kundtjänst för att ta reda på hur man avslutar, gjorde exakt som de sa, loggade in med BankID på Marginalen Bank, skickade ett meddelande om att jag ville avsluta kontot..trodde det var klart, men icke. De skickade ett svar inne i internetbanken om att jag behövde uppge vilken Bank, idioti de måste väl veta vilken internet bank jag har loggat in in på????. Jag hade uppgett kontaktuppgifter med kontaktar mig inte på dem, utan skickar meddelanden på deras internetbank, en bank som jag har sagt upp avtalet med. 4 månader senare så har de nu skickat en ny faktura för övertrasserat konto. Övertrasseringen är deras avgifter som rullar på, vi har aldrig övertrasserat kontot då vi aldrig har använt Banken.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Den värsta banken som finns i Sverige
Den värsta banken som finns i Sverige. Jag tycker inte alls om hur är det i andra banker med men Marginalen är definitivt värst.
Välj i livet alltid något stort, äkta dig från små saker och människor.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Trevligt bemötande och lätta och prata…
Trevligt bemötande och lätta och prata med
Bra bemötande o lyssnar o ser…
Bra bemötande o lyssnar o ser möjligheter
Detta är nepotismen och skurkarnas bank…
Detta är nepotismen och skurkarnas bank VD.n Glennow har starka band till Expo. Och tittar bort från allt som görs utomrättsligt i denna bank. om EXPO har ett horn i sidan på dig, blir du garanterat svartlistad av denna bank. Som även om de kan ger sig på dig genom andra banker så att dessa i sin tur kan förtala dig för dina samarbetspartners.. Om du har dina pengar i denna bank, ta ut dom och spring därifrån.. och kom ihåg, De lämnar öppet ut era kunduppgifter till b.l.a Expo helt i strid med GDPR. De är skurkar rätt igenom, men de kommer straffa sig .. U S C H !!!!
Jag fick ett trevligt bemötande
Jag fick ett trevligt bemötande
Som kändes mycket bra och fick fin hjälp
Vi är så nöjda och kan varmt rekommendera till andra!
Undvik sätta in pengar på sparkonto
Undvik sätta in pengar speciellt med sparkonto !
Marginal banken är sämsta bank som finns, normala stor bankerna först frågar om transaktionerna och om dem är inte nöjda skickar dem notiser/uppsägning med en viss tid. Men Marginal bank spärrar konto först och sen frågar efter transaktionerna. Så om ni har sparkonto och dem spärrar ert konto så är det kört. Ni får inte pengarna tillbaka !
Har ett företagskonto och spärrade direkt utan att meddela och sen postar dem brev hemma och sen man vet inte hur lång tid det tar, kontaktade kundtjänst, dem vet inget, man har inga kontakt med den avdelningen och 3 veckor jag väntar på besked fortfarande !

Positiv kontakt bra dialog
Trevligt bemötande av professionell personal. Lösningsorgenterade och lyhörda
Ger en positiv känsla.
Skrev tidigare om Sambla Marginal…
Skrev tidigare om Sambla Marginal bank.Personal som jobbar där som skulle ringa oss i måndags ringde aldrig fegt tycker jag även om man inte får lånet beviljat så ska dom ringa och bekräfta det tycker jag
Inte konstigt att "små bankerna"går i konkurs när dom fegar ur och beter sig sådär.😑😡//Anneli

Professionalism
Vi är så otroligt nöjda med det professionella bemötande och kunskap vi fick av Pernilla på Marginalen Bank. Högklassisk service från början till slut. Vi kände trygghet genom hela processen och ett fantastiskt angagemang . Vi rekommenderar varmt Pernilla som på bästa sätt informerade och gick igenom allt med oss på bästa tänkbara sätt. Lars-Anders o Maria
Underhåll som hindrar betalningar
Har haft konto i cirka två år och de har envisats med att i tid och otid göra underhåll i appen som gör att man inte kan betala under tiden. Varken med kort eller swish. Dessa underhåll har alltid inträffat natt mot lördag eller söndag, cirka 00 och framåt några timmar, och har gjorts en handfull gånger per år. Blir de klara nån gång? Ingen vet. Men man gör iaf bäst i att ha en annan bank /kreditkort, om man nu ska ha dessa som bank överhuvudtaget.
Jag har öppnar ett sparkonto 1vecka…
Jag har öppnar ett sparkonto 1vecka sedan via internet.Skulle villja komma i kontakt med kundservice , ringde kl. 10.00 och fick meddelande att dom ska ringa mig kl.13 men icke efter kl.15.30 fick jag veta via talsvar att man ringa mig under dagen.Gissa , dom ringde mig inte upp. Hela dagen gick förlorad. Ringde upp nästan dag kl.8.00 och blev uppringd kl.10.30 handläggare var mycket irriterad och okunnig tyckte jag.jag kann fortfarande efter 1vecka logga in fast jag har giltigt bank id. Om så ska vara fallet i fortsättning så var det med mitt sparkonto. Kontaktade Sweaspar var mycket snabbare att svara och verka kunniga dom hade samma inlåningsränta. Så vatt

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Jag har varit i kontakt med er
Jag har varit i kontakt med er. Fick besked att ni har en skyldighet att utreda misstänkt bedrägeri vid tecknande av ett lån hos er.
Jag har bevis på att ett Mail skickats till er med erkännande.
Har ni gjort något???
Inte ett ord har jag hört av er trots att er medarbetare sagt att post från er ska gå ut till den som blivit drabbad.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Trevligt bemötande med kundservice och…
Trevligt bemötande med kundservice och Bra att de ringer upp om det är kö mvh Tony Bäckman Halmstad
Har inkomst i utlandet (Danmark)
Har inkomst i utlandet (Danmark). Är dessutom höginkomsttagare. Dock kan jag inte handla på kredit hos Svea på belopp på 1000kr och över. Väldigt märkligt och oflexibelt.
Uruselt och okunnigt kundbemötande
Jag ser bland omdömena här att Marginalen har haft problem med kundbemötande sedan länge och man har tydligen inte lyckats åtgärda de problemen. Ett tips är att man köper in kurser för de anställda.
Marginalen har heller inget gott rykte just avseende bemötande av kunder.
Det är ingen framkomlig väg att vara arrogant och nedlåtande. Heller inte att avbryta den som pratar eller överrösta dem när man har med kunder att göra på betald arbetstid.
Marginalen vill heller inte ha direktkontakt med missnöjda kunder, är du missnöjd ska du lägga tid på att skriva mail till någon/något de kallar kundombudsman som sedan ska ”utreda” missnöjet på något sätt. Det finns alltså ingen man kan prata med som missnöjd kund. Bara förekomsten av något sådant visar tydligt hur man resonerar om just kundkontakter och att klagomålen är många eftersom man har behov av en organisation för sådana ärenden.
Kunde jag ge minuspoäng hade jag gjort det.

DO NOT USE MARGINAL BANK FOR BUSINESS
I am not trying to be disrespectful but Marginalen Bank has not business handling business accounts. So if you own a business, please do not open an account with Marginalen Bank!
1. How is it possible to have a business account without a debit or a credit card? While advertising your bank as a solution for e-commerce?
2. Business account with out SEPA? And the worst part is, if you want to make international transfer you have to fill a paper form online! How is that even possible? It is like they are living in 1920th. Imagine, filling a paper to send money? And the customer service doesn't even want to send you the right papers and if you need help, you have to wait 1 hour to get in touch with the bank. Even then you are luck if you get the proper help!
3. You can't integrate your account for example with PayPal or another Payment providers. So with out a Debit card or credit card and without any integration this account is useless. This is not a bank!