Onlangs een bestelling ontvangen, was ergens niet goed gegaan. Flesje lek, alles vies. Ter kennisgeving eigenlijk, een mail gestuurd. Mannenzaak kwam meteen met een keurige oplossing. Erg klantvriende... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek. Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hele nette service. Al vaker besteld, altijd snelle levering gehad. Bij de laatste bestelling is het pakket bij PostNL kwijt geraakt, waardoor ii voor het eerst contact had met de klantenservice. Snel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Netjes besteld en de bestelbevestiging met track en trace gekregen. Toen ik mijn pakket ontving bleek dat er een foutief product geleverd was. Hierop heb ik contact opgenomen met het bedrijf, waar b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mannenzaak.nl is dé specialist op het gebied van mannelijke verzorging. Het brede assortiment bestaat uit boordevol trendy en exclusieve verzorgingsproducten van absolute topmerken. Mannenzaak.nl biedt met zijn hoogwaardige producten het juiste verzorgingsproduct voor elke man en persoonlijke wens.
Lelystraat 25A, 3364 AH, Sliedrecht, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goede service. Ik had een bestelling geplaatst zonder het huisnummer in te vullen. Er werd hierover meteen contact met me opgenomen en het is er toen meteen goed ingezet. De spullen arriveerden (ondanks mijn fout) de volgende dag. Heel fijn

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Ik heb op 2 november een bestelling geplaatst bij Mannenzaak.nl vanwege hun belofte “voor 23.00 besteld, morgen in huis”. De producten waren bedoeld als onderdeel van een verjaardagscadeau voor 5 november, dus de levertijd was belangrijk.
Pas op 10 november hoorde ik (nadat ik zelf contact had opgenomen) dat de leverancier het artikel nog helemaal niet aan hen had geleverd, waardoor het niet op voorraad was. Dit was vooraf nooit vermeld en werd ook niet uit zichzelf gecommuniceerd. Dat vond ik bijzonder frustrerend, zeker omdat ik al die tijd geen idee had dat er zulke grote problemen met mijn bestelling waren, en het dus nooit op tijd kon komen.
Ik heb de bestelling geannuleerd en dezelfde producten bij een andere webshop besteld — daar werden ze wél de volgende dag geleverd.
Mijn ervaring is helaas negatief: onbetrouwbare levertijd en geen proactieve communicatie. Voor mij geen herhaling.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Pakket wel aangekomen, maar na retour zending niks ontvangen. Ook geen reactie op mijn email.
Ik had een scheercrème gekocht die ik ook daadwerkelijk heb gekregen. Tot zo ver goed, maar ik heb het gelijk naar retour gestuurd omdat ik het verkeerde product had. Pakket is opgestuurd, ontvangen door mannenzaak.nl, maar ik heb geen enkel mail of dergelijke ontvangen van hen, laat staan mijn geld terug.
Edit:
Nadat ik een mail had gestuurd op 1 november (zaterdag) kreeg ik 3 november een mail terug en werd het keurig afgehandeld.
Wel jammer dat ik er zelf achteraan moest gaan.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Had een bestelling gedaan van een safety razor om mij te kunnen scheren voor een feestje. Het is 6 dagen verder en heb nogsteeds geen product en het pakje staat nogsteeds op "in preparation". Heb de klantendienst een mailtje gestuurd om de bestelling gewoon te annuleren want wat hun adverteren op de site is gewoon vals (1-5 dagen).
Er staat ook niet als iets "out of stock" is dus dan ga je moeten wachten. Deze zaak heeft goeie reviews dus ik had toch beters verwacht.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
De bestellingen worden altijd verrassend snel geleverd en ik heb nog nooit problemen gehad. De producten die ze aanbieden zijn bovendien niet makkelijk ergens anders te verkrijgen. Heel tevreden!

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Gister om 16:00 een potje wax besteld, had de verkeerde postcode ingevuld. Heb gemaild en gevraagd of zij voor mij de postcode konden veranderen, heb na 1,5 uur een reactie gehad en heel netjes ontvangen dat de postcode aan werdt gepast, had het binnen 24 uur in huis, super fijn en zeker een aanrader!🤗

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Mijn eerste review was negatief. Ik had mijn bestelling de volgende dag verwacht. Misschien heb ik de beschrijving van de bestelling niet goed gelezen. Na mijn e-mail naar de klantenservice kreeg ik een antwoord met een duidelijke uitleg. Na vier werkdagen werd mijn bestelling geleverd. Goede service en goede communicatie. Nu kan ik zeker vijf sterren geven

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Heb het goed ervaren met mannenzaak. Had perongeluk het verkeerde pakketje geweigerd en hun klantenservice reageerde lekker vlot en stuurde het meteen terug.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Na een week niets binnen krijg geen antwoord op mail ,en telefonisch niet te berijken
Wel na een week eindelijk contact kunnen krijgen ,en een excuses

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Pakket is zoals verwacht de volgende dag gekomen en redelijk snel ik heb om 7uur besteld en volgende dag om 10uur was het pakje voor mijn deur

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Mooie prijs, snelle levering. Zoals het hoort!
Bedankt.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Ik haal mijn producten van Suavecito bij deze webshop , ze leveren snel en altijd netjes
Ben bovendien heel erg te spreken over dit merk!! Hopelijk komen er nog meer producten van dit merk naar deze shop

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Pakketje had een rare PostNL vertraging, zonder problemen binnen een dag een nieuwe zending gekregen. Handvat van scheermes kosteloos vervangen zonder garantie. Snelle en duidelijke communicatie. Uitmuntende service, totaal niet gewend van webshops. Voorbeeld voor velen! Bedankt, Mark!

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Na een pakketje dat verloren is gegaan bij post.Nl heb ik van mannenzaak mijn bestelling toch nog geleverd gekregen.
Ik ben super tevreden dat ze dit hebben recht gezet. 👍🏽

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Baard geprobeerd grijs te maken met grijze haarverf van mannenzaak. Hij werd helaas donkerder in plaats van lichter. Dat gaat nu helaas weer ff duren

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Ik had een defect product ontvangen en heb op zaterdagochtend contact opgenomen met de klantenservice. Binnen minder dan een uur kreeg ik al een reactie! De klantenservice was zeer respectvol en behulpzaam, en ze stuurden dezelfde dag nog een vervangend product op. Wat een geweldige service! Ik ben ontzettend tevreden met hoe ze dit hebben afgehandeld.

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
They deliver what they promise. Simplified purchase and shipping in less than 3 days

Vastaus yritykseltä Mannenzaak.nl
Ze hebben fijne exclusieve producten die niet overal te koop zijn. Soms wel een probleem ervaren met de voorraad, maar de klantservice reageert altijd binnen 24u op je vraag en lossen dit goed op, ook de levering kan soms wat op zich laten wachten. Maar wederom tevreden een nieuwe bestelling geplaatst.