geweldig overhemd
geweldig overhemd! meerdere vragen gekregen van waar dit overhemd was! het overhemd kwam net uit de was en heb het niet eens hoeven te strijken!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Mijn favoriete overhemd, enorm blij mee! :-)
Goede kwaliteit, verzenden duurt iets langer. Maar das geen probleem. Ze geven het optijd aan. Blij met mijn 2 blouse. Mijn vrouw ook. Niet meer strijken
Fijn! Goed hemd, hoef niet meer te strijken. Ff hangen en klaar is top.
Serieus echt top. Draag het liefst regelmatig een overhemd, maar had een hekel aan strijken. Dat deze oplossing bestond wist ik niet. Schrijf zelden een review, maar ben dik tevreden!
Levering duurde wel 5 dagen, maar het was het wachten meer dan waard!
Past perfect en voelt geweldig. Zelfs met het warme zomerweer is het een comfortabel shirt, iets wat ik nooit eerder met overhemden gehad heb.
hij zit heel fijn, ik had niet verwacht dat het ook nog comfortabel zal zijn. Draag hem nu al een tijdje, vooral naar kantoor. Nergens last van, scheelt een hoop moeite in de ochtend!
Super fijn overhemd mijn man is er blij mee! Ik hoef niet te strijken.
Goed product, het zit lekker, ik zie er goed uit en ik zweet niet als ik aan het werken ben, heb er 5 besteld, zo kan ik elke werkdag een andere aan. Het materiaal is lekker elastisch en zit lekker, ik merk dat mijn parfum er ook in blijft hangen wat ik fijn vind. Ik vind dit echt een aanrader.
Het vernieuwde product is echt top!!! Ik hoef nu geen andere overhemden te hebben deze zijn oprecht perfect
Beginnend nieuw product, ik draag de overhemden met plezier!
inferieure rommel. Twee shirts besteld van vreselijke kwaliteit. 100% dropshipping.
Dropshipping; duurt een eeuwigheid voordat je het ontvangt. Goedkope Chinese rommel.
Grote oplichters, zaak staat onder kappersbenodigdheden dus bestaat officieel niet. Je kan niets retourneren en bij sturen van mail krijg je antwoord van een kapperszaak die je niet het juiste e-mail hebt. Terwijl dit wel de e-mail is die dit bedrijf opgeeft 👎👎🏻