Jeg købte et hus med garageporte installeret af firmaet. Det lykkedes mig ved et uheld at få porten af skinnerne og gøre en af fjedrene løs. Mærkaten på porten viste 2016, så jeg havde ikke de sto... Näytä lisää
Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Näytä lisää
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Näytä lisää
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... Näytä lisää
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, Køge, Tanska
- info@mamontage.dk
- mamontage.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Helt perfekt service altid top professionelt
Kommer som lovet altid godt humør og god service, for bare tingene gjort, meget tilfreds

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Håndværket og fagligheden er…
Håndværket og fagligheden er førsteklasses. MA Montage og Porte leveret til tiden, uden variation på prisen. Pålidelighed og tillid er lige så vigtigt som slutresultatet.

Effektivt arbejde
Ville måske godt være briefet, inden man kom, men det gik, og vi fik en effektiv reparation af vores port.

Mads er super dygtig …
Mads er super dygtig og meget behagelige som person! Kun de bedste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Venlig , holdte aftaler præcis, rydte pænt op som aftalt , min port kører som smør 👍🏼4/1
Venlig, holdte aftale, ny port kører som smør , Ryde pænt op 👍🏼

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Pænt arbejde til aftalt tid
Pænt arbejde til aftalt tid , gode forslag til løsninger . Tak for hjælpen

Høj kvalitet
Mads laver altid arbejde af høj kvalitet og til tiden. Han har installeret vores garageport og yder service på den. Jeg kan varmt anbefale ham.

Hurtig hjælp....
Hurtig hjælp..... Kom med det samme. Effektivt og helt igennem en behagelig oplevelse. Kan varmt anbefales.

Fint arbejde, fuld tilfredshed
Fint arbejde, velfungerende Garageport
Og ikke mindst stor service og hjælpsomhed flere år efter monteringen. Sikker på god hjælp

Godt og professionelt arbejde
Godt og professionelt arbejde. Mads er meget behagelig og dygtig til sit håndværk.
Kan bestemt anbefales.

Absolut et 100 % reelt firma
Absolut et 100 % reelt firma, som varmt kan anbefales og hvor service og kundens ønsker er i højsædet.
Lis Nielsen