Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Näytä lisää
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Näytä lisää
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... Näytä lisää
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, Køge, Tanska
- info@mamontage.dk
- mamontage.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Jeg købte et hus med garageporte…
Jeg købte et hus med garageporte installeret af firmaet. Det lykkedes mig ved et uheld at få porten af skinnerne og gøre en af fjedrene løs. Mærkaten på porten viste 2016, så jeg havde ikke de store forhåbninger om at komme i kontakt med den oprindelige installatør. Til min overraskelse var hjemmesiden stadig aktiv, og jeg fik svar meget hurtigt.
Jeg skrev til dem fredag aften, og mandag morgen var alt allerede fikset.
Tak igen, Mads!
Mads var også denne gang super hurtig…
Mads var også denne gang super hurtig og hjælpsom

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Professionelt, effektivt og til aftalt tid.👌🏻
Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”.
Mads gav skinner og port lidt “kærlighed” og porten kører nu igen som var den ny.
100% anbefaling af MA montage og porte.

Effektiv og imødekommende
Er enormt imødekommende, hjælpsom med at finde det helt rigtige man ønsker af garageport, nem at få kontakt til når man har yderligere spørgsmål, og til sidst udfører arbejdet hurtigt og effektivt, med min personlige oplevelse af at få opgaven løst, synes jeg 5 stjerner er helt på sin plads.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Du er hurtigt fremme for at læse opgaverne og handlekraftig
Du er hurtigt fremme efter at der er etableret kontakt.
Resultatorienteret og handlekraftig i forhold til problemerne.
Altid god oplevelse

Fik en regning på besøg
Fik en regning på besøg, man kan da ikke regne med
accept på en port, før der er givet tilbud.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Jeg kontaktede MA Montage & Porte…
Jeg blev detaljeret over telefonen vejledt om hvordan jeg skulle få den åbnet - Denne vejledning sparrede mig for et servicebesøg og derfor også en regning
Tusind tak!!!

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice! Mads var nem at få fat på og kom hurtigt ud og kiggede på vores gamle port, som var gået i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse med et færdige resultat og den vejledning vi fik undervejs. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Håndværk fra øverste hylde en fornøjelse.
Super god service, kan deres kram og er virkelig skarpe specialister. Dygtige håndværkere, levere som aftalt og mere til.

Fantastisk service
Fantastisk service. Garageporten strejkede og ca. 2 timer senere stod Mads her. Motoren blev skiftet (og opgraderet) og nu fungerer den igen. Det må siges at være hurtig hjælp.

God Service…
God service og vejledning i hvordan vi bedst fik sat vores garageport op

Professional installation
Mads was super helpful and professional, he quickly evaluated our needs and made us a great offer. The garage door arrived and was installed very quickly and hassle-free.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Super service hele vejen og meget…
Super service hele vejen og meget kompetent rådgivning før køb

Min fjernbetjening virkede ikke
Min fjernbetjening virkede ikke
Jeg ringede til Mads og dagen efter havde jeg de nye
Han forklarede mig hvordan jeg skulle gøre og så kørte porten igen
Hurtig service 👍😉
Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Alt fungerede til punkt og prikke ved reparation af port
Alt fungerede til punkt og prikke

Hurtig og kompetent behandling
Hurtig og kompetent behandling, der bevirker respekt for firmaet!