Jeg købte et hus med garageporte installeret af firmaet. Det lykkedes mig ved et uheld at få porten af skinnerne og gøre en af fjedrene løs. Mærkaten på porten viste 2016, så jeg havde ikke de sto... Näytä lisää
Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Näytä lisää
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Näytä lisää
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... Näytä lisää
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, Køge, Tanska
- info@mamontage.dk
- mamontage.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Flink og god service
Meget imødekommende og forstående for vores løsnings ønsker, god service.

Hurtig og venlig besvarelse
Hurtig og venlig besvarelse. Hurtig "udrykning" og hurtigt overstået job. Samt en fair pris.

Virkelig god oplevelse
Fik udskiftet min gamle Hörmann port til en ny port fra MA Montage. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og servicen fra MA. Den blev leveret og installeret på det aftalte tidspunkt. Mads er meget nem at kommunikere med. Uanset hvornår på døgnet du kontakter ham, så vender han hurtigt tilbage. Det gælder også efter han har leveret opgaven. Alt i alt en god oplevelse.

Hængsel problemer afhjulpet
Jeg havde et problem med et hængsel mellem to port elementer. På trods af mit meget ringe kendskab til området hjalp Mads mig kyndigt gennem processen og på trods af at jeg endte med at måtte købe hængslet et andet sted hjalp han mig alligevel til at vælge det rigtige. Top service

Upåklageligt!
Professionel hjælp til valg af type og design. Tider og tilbud overholdt

NY PORT TIL GARAGE
NY PORT TIL GARAGE, GOD OG HURTIG SERVICE, GOD KVALITET OG PÆNT UDSEENDE.

Mads er meget serviceminded
Mads er meget serviceminded, samt løsningsorienteret og er god til at sætte kunden i centrum, ikke oversælge med finde skræddersyet løsning til en fairpris. Godt håndværk og kommer til aftalt tid, så kan kun anbefale ham til jeres næst portløsning.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Jeg blev hele tiden opdateret hvornår…
Jeg blev hele tiden opdateret hvornår det var muligt at få repareret min garage port
For leveringstid på reservedele tog længere tid end forventet

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Jeg havde en super sparring med Mads…
Jeg havde en super sparring med Mads omkring muligheder og måltagning til vores nye port hvor der var lidt begrænsede montage muligheder. Som tømrer valgte jeg at montere selv da der alligevel skulle laves speciel karmløsning når den gamle var demonteret. Montagen gik fint også med automatikken, dog havde jeg behov for en finjustering og her trådte Mads til som en mis og fiksede den over wifi via installatør app’en. Kan varmt anbefale MAmontage.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Glad og positiv attitude og…
Glad og positiv attitude og professionel arbejdsindsats. Holder sit ord.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
God kvalitet vedr produkt og håndtering…
God kvalitet vedr produkt og håndtering
Hurtig levering
God montage