Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for små i størrelsen og måtte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En størrelsesguide på pr... Näytä lisää

Købte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg så deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blød jakke, store lommer men desværre skal man stadigvæk have en trøje inden under da der overhoved... Näytä lisää

Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike

Luksus babyudstyr og tilbehør. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, børne- og miljøvenlig! Vi sælger ammepuder og sengetøj som passer til.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

3 t. arvostelua

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Umuligt at få fat på jer. Har I modtaget min returnering?

Jeg har sendt nogle varer retur til jer på ordre 133541 for 4 uger siden, men jeg har intet hørt fra jer angående om I har modtaget disse varer. Jeg har forsøgt at få fat i jer på telefon hver dag i sidste uge, men I tager ikke telefonen. Jeg har sendt jer en mail mandag d. 13. maj, som jeg heller ikke har fået svar på.

21. toukokuuta 2024

Umulige at kontakte

Umulige at kontakte
Jeg har nu igennem en måneds tid prøvet at få kontakt til dem igennem både mail og telefon, men der bliver ikke svaret. Jeg har for over en måned siden returneret nogle varer og har hverken hørt fra dem eller fået mine penge retur.
Handler der aldrig igen.

1. toukokuuta 2024

Absolutely NO Customer support

Customer support is severely lacking! Despite reaching out via email, chat, and phone over the span of two weeks, I received NO response whatsoever. Even after returning my order (confirmed by tracking), I haven't received any confirmation or refund.

16. toukokuuta 2024

Manglende respons

Jeg har i over to uger forsøgt at købe noget fra deres hjemmeside, og har gentagende gange forsøgt at kontakte dem på mail, chat og telefon uden respons... Det er ikke okay.

2. toukokuuta 2024

Manglende penge retur

Dejligt med hurtig levering, men hjemmesiden gik i udu, så der stod, at jeg havde to ordre, og der kom to opdateringer på GLS og beløb er trukket fra begge, men jeg skulle kun have en ordre og har kun modtaget én, men betalt for begge. Det er 2 uger siden nu, og jeg har sendt flere mails for at få penge retur, men intet hørt, så kan ikke anbefales desværre, men leveringen er top!

29. huhtikuuta 2024