Produktet var helt i top. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Mama Milla.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for små i størrelsen og måtte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En størrelsesguide på pr... Näytä lisää
Købte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg så deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blød jakke, store lommer men desværre skal man stadigvæk have en trøje inden under da der overhoved... Näytä lisää
Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Luksus babyudstyr og tilbehør. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, børne- og miljøvenlig! Vi sælger ammepuder og sengetøj som passer til.
Yhteystiedot
Fuglebækvej 3A, 1. sal, 2770, Kastrup, Tanska
- 71 99 23 86
- kundeservice@mamamilla.dk
- mamamilla.dk
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Mistet pakke
PostNord mister min pakke. Jeg kontakter Mammamilas kundeservice, der er søde og behjælpelige, og som tilbyder mig, at sende en ny pakke til mig, gratis 😊
Super god oplevelse. Kan helt sikkert anbefales 😊
Det gik let
Det gik let, hurtigt og varene kom i den kvalitet og tilstand, som jeg havde forventet. Tak for en god og tryg oplevelse. :D
Godt produkt, uprofessionel forsendelse
Fint produkt som lever op til forventning og prisniveau.
Dog virkede det underligt at afsenderen var et privat navn og ikke en virksomhed.
Modtog min babynest pakket ind i en affaldssæk - den var der selvfølgelig gået hul på under forsendelsen. Men produktet havde ikke taget skade. Det tog desuden 6 dage at modtage.
Lever ikke op til leveringstiden
Lever ikke op til leveringstiden. Uprofessionel håndtering af situationen. Bestille en varer da der stod på hjemmesiden den ville blevet leveret indenfor 1-4 hverdage. De sendte først alt for sent pakken afsted, så den ikke når at komme frem til den skal bruges. Elendig kundeservice, ubehøvlet personale og uprofessionel håndtering af sagen. Utroligt at man skal bruge 4 dage på overhovedet at sende en pakke ud af døren. Den eneste grund til at vi bestilte varen, var for at have den klar til en uge efter, det nåede de ikke.
Hurtig og nem handel til super pris
Hurtig og nem handel til super pris. Kan kun anbefales.
Så elendigt!!
Så elendigt!!! Hvis jeg kunne så havde jeg ikke givet nogen stjerner overhovedet.
Jeg bestilte et produkt d.12.februar, nogle timer inden kl 14, da de oplyser at hvis man bestiller inden kl 14 så bliver pakken sendt samme dag. Idag er det d.14.februar kl 19 og det eneste jeg kan se er at postnord har fået oplysninger om pakken. Men er ikke i besiddelse af pakken. I løbet af dagen har jeg både ssendt en mail til kundeservice, ringede 11 gange på forskellige tidspunkter, self indenfor den tidsramme de oplyser, og kontaktet dem via deres chat på hjemme siden. De hverken tager telefonen eller svar på nogen af de metoder jeg har prøvet at kontakte dem. Det er simpelthen for dårligt, så elendig en kundeservice. Fortryder virkelig at jeg overhovedet har lagt en ordre hos dem. Det er til at brække sig over. Hvorfor have kontakt formularer og et tlf tidsrum hvis de alligevel ikke hr intention om overhovedet at svar??!!!! 🤯😡
Jeg er meget tilfreds med min odra
Kundeservice udover det sædvanlige
Kundeservice udover det sædvanlige! Jeg lavede en fejl som de fandt og rettede op på - hele tiden med hurtige svar og god tone - trods at det var mig der lavede fejlen. Kæmpe anbefaling herfra!
Gode produkter
Gode produkter, købte på udsalg og det var meget billigt men virkelig lækker kvalitet. Hurtig levering :)
Mega hurtig levering☺️
Mega hurtig levering☺️ kan ikke sætte en finger på noget og det må jo siges at være god service
Varen var perfekt og lige som jeg havde håbet.
Helt sikkert et sted jeg kommer til at kigge efter ting jeg mangler i fremtiden
Glad for køb
Jeg kendte ikke hjemmesiden, men bestilte en sengerand derfra, da de havde det sødeste design. Jeg er meget glad for mit køb, og forventer bestemt at handle der igen.
Hurtigt levering 😃
En klar anbefaling
En klar anbefaling.
Super nem proces ift bestilling. Konkurrencedygtige priser. Levering tog kun 2 dage fra bestilling og de produkter jeg har modtaget, er i super god kvalitet.
Kan IKKE anbefale Mamamilla!
Kan IKKE anbefale Mamamilla!
Varen blev leveret tilfredsstillende, men da jeg sendte den retur, blev modtagelsen afvist, og jeg fik varen tilbage.
Jeg har herefter forsøgt kontakt til virksomheden gennem 5 dage via telefon, chat, mail og facebook, men stadig uden succes.
Har tjekket; de er ikke gået konkurs, og telefonnummeret eksisterer fortsat, så nogeet må være sket hos Mamamilla........ (?)
Ingen kontakt og manglende kundeservice. Varen er returneret men har ikke hørt fra butikken.
Jeg har for ca. 4 uger siden købt en elefanthue hos mammamilla. Desværre det var en forkerte varer de har sent til mig. Jeg skrev med det samme og spurgte om det kan hurtgist muligt sende den korekte en, da jeg havde brug for den. Der var ingen svar så jeg prøvede at ringe. Jeg har indtil nu ringet til mammamilla over 10 gange. De tager aldrig telefonen. Jeg har sent varen retur for ca. 20 dage siden men har ikke fået hverken penge retur eller svar på mine 2 emails. Nu står der på deres hjemmeside at pt. kan man ikke købe ting i webshoppen. Jeg er virkelig skuffet over deres kundeservice og customer experience. Jeg kan ikke anbefale butikken. Nu venter jeg bare på om mine penge bliver returneret.
No contact with costumer service
I have received a wrong item than what I ordered, and for more than 3 weeks now, I have been trying to get in touch with customer service. Despite many attempts at both email and phone during their, otherwise short telephone opening hours, there is no contact.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.