Den 30.1. Bestilte jeg varer ved Malerexperten. Den 2.2. Fik jeg besked på at pakken var modtaget ved Dao. Det var en mandag. Torsdag den 5.2.Havde jeg ikke hørt mere fra Dao. Kontaktede derfor Malere... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har lige modtaget bestilte varer FREDAG AFTEN kl. 19.30 som opfølgning på en opringning ift. hvornår varerne gerne skulle bruges - i stedet for blot at levere næste mandag - fantastisk service :-)
Yritys on vastannut
Super god, kompetent og personlig betjening. Fantastisk at komme ind i en lille lokal butik med ildsjæle, der brænder for at skabe en forretning med høje standarder for kunderne. Kan kun på det hø... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fint udvalg - også med de produkter man skal bruge - og ikke mindst til nogle rigtige fornuftige priser. Jeg kan IKKE give fem stjerner så længe i benytter DAO og savner også at man kan vælge GLS... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I MALEREXPERTEN har vi alt hvad du skal bruge til dit renoveringsprojekt og så står vi selvfølgelig klar med hjælp og rådgivning hvis der skulle være behov for det. Vi fokuserer meget på at levere en god service og derfor er vores produkter også i en professionel kvalitet til en god pris. Vi har flere kendte brands i butikken og sælger blandt andet Sigma's maling og Yunik maling som er produceret af Flügger. Derudover har vi produkter fra både WÜRTH og Schüller og vi kan stå inde for kvaliteten på alt det vi sælger. Der har ligget malerforretning på adressen på Østerbro siden 1965, men i 2021 fik butikken nye ejere og derfor har forretningen gennemgået en større forvandling og i samme ombæring rebrandet sig med helt nyt navn. Vores nye navn skal stå for professionel kvalitet til en god pris, men vi holder selvfølgelig fast i den gode betjening både om du er erhvervs- eller privatkunde, som vi er så kendt for. Vi har ikke for travlt til at yde god kundepleje og råde dig bedst muligt med selv de mindste problemer. Vi sælger altså både B2B og B2C og så har vi hurtig og gratis levering i hele Storkøbenhavn.
Slagelsegade 6, 2100, København, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Har handlet der i mange år. Altid god vejledning over telefonen og superlækkert med personlig levering til døren. Gode produkter til en god pris!

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Super god og hurtig service ☺️
Jeg bestilte sen eftermiddag og allerede næste formiddag var malingen leveret. Jeg har bestilt maling derfra i flere år og elsker deres gode maling til rimelige priser. Klar anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Hos malerexperten bliver man altid taget imod med et smil, gode anbefalinger og så er prisen skarp.

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Jeg har handlet der et par gange nu, og alle gange har jeg oplevet hurtig og professionel kontakt og levering med folkene bag virksomheden. Der tilbydes fair priser for gode produkter og med hurtig levering i København.

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Godt udvalg af højkvalitetsmaling med hurtig levering.

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
God maling til fornuftige priser og altid god service

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
nem tilgængelighed på deres hjemmeside. Leveringen var meget hurtig.

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Den maling jeg køber hos Malerexperten er helt i top. Jeg er ofte ude for at jeg kan nøjes med kun at skulle male en gang og så dækker den. Det er besparende både i penge og tid.
Og så leverer de til ingen penge og hurtigt.
Freddy

Sindssyg god service.
Jeg havde et uheld med en spand maling og medarbejderen trådte til med det samme for at hjælpe. Tak for hjælpen!
Jeg ved, hvor jeg skal købe min næste maling

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Gode priser og super hurtigt levering er meget tilfreds, kan helt sikker anbefales

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Jeg bestiller fire x 1 liter, bliver ringet op- er det den type maling du vil have? Ja det er det. Den kan vi ikke farve her der går lige et par dage længere.
Det er ok for mig, jeg fik hvad jeg ville have, og god service👍

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Gode produkter til en god pris. Hjælpsom betjening. Jeg handler meget og ofte i denne butik.

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Det er et utroligt rart at handle et sted, hvor man roligt kan købe alt, fordi man ved kvaliteten er høj. Priserne er efter min mening lave ift. kvaliteten og man får god og detaljeret vejledning. Kan kun anbefale det til andre.

Vastaus yritykseltä MALEREXPERTEN
Leveringstid 4 dage fra ordre. Så stor er DK trods alt ikke. Ingen pakke sporingsoplysninger overhovedet.
Til gengæld god pris

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.