Väldigt bra service. Jag hade gjort en miss i min beställning och istället för att bara skicka iväg min order så hörde man av sig och dubbelkollade om det verkligen var rätt. Sen kunde vi ändra så att... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Produkterne er god kvalitet og hurtig levering. Men mest af alt, vil jeg gerne fremhæve den fantastiske kundeservice. De følger simpelthen op på om man har bestilt det rigtige, hvis noget i bestilling... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skriver sjælendt anmeldelser, men Kunstnershop fortjener de fem stjerner og lidt roser. Tak for altid lynende hurtig levering, gode priser og godt sortiment. Det er en fornøjelse at handle hos jer:-)
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Kunstnershop.dk eksisterer fordi vi ønsker at være en del af det Skandinaviske kreative miljø, og tilbyde kunstnerartikler af god kvalitet til den rigtige pris. Vi håber du finder det du har behov for, og vi glæder os til at yde dig en god service.
Ny Allegade 1, 6100, Haderslev, Tanska
- info@kunstnershop.dk
- kunstnershop.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Dårlig kundeservice.
Jeg kan stadig ikke komme i kontakt med firmaet. De skrev 1 mail om at de lige var kommet tilbage efter påske og til trods for adskillige mails, får jeg intet svar. Det er ualmindelig dårlig kundeservice.

Vastaus yritykseltä Kunstnershop
Fuldstændig inkompetent indpakning som…
Fuldstændig inkompetent indpakning som resulterede i ødelagte materialer

Vastaus yritykseltä Kunstnershop
Service helt i top
Jeg havde fået bestilt nogle lister som ikke passede sammen men istedet for bare at sende dem til mig skrev i til mig om fejlen og efterfølgende annullerede i min ordre så jeg kunne lave en ny og rigtig ordre, tak for det. Ligeledes kom varen hurtigt til mig.
Det fungerede bare.
Hat alles super geklappt!
Hat alles super geklappt!
Schnelle Lieferung nach Deutschland, gut verpackt!
Vielen Dank 🙂
Meget konkurrence dygtig pris på…
Meget konkurrence dygtig pris på Amsterdam akrylmaling, den bedste pris jeg kan finde. Nem bestilling og hurtig levering. Nu mangler jeg bare at få svar på den mail jeg har sendt dem.
Intet at udsætte ved at handle hos jer 👍
Meget tilfreds.
Meget tilfreds.. fik min pakke hvor en maling var i stykker.. skrev til dem og sendte et billede af pakken. De sendte med det samme en ny maling.
Alltid snabb och smidig service och…
Alltid snabb och smidig service och leverans!
Bästa företaget att beställa färg från!
Har beställt konstnärsfärg av detta företag de senaste åren. Alltid bäst pris samt snabb leverans.
Hurtig betjening og venlig…
Hurtig betjening og venlig tilbagemelding på spørgsmål.