Jeg bestilte en billede ramme til mit maleri, men da jeg modtog pakken, så jeg at der mangler en side af rammen. Jeg har kun modtaget 3 dele af rammen fremfor 4, hvilket gør det umuligt at samle ramme... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har købt rigtig mange gange inde fra jer af nu, og jeg har været simpelthen så tilfreds hver evig eneste gang🤩 Det er så utrolig afslappende og hyggeligt at side og male sine egen billedere!... Näytä lisää
Jeg troede denne anmeldelse var kommet på for lang tid siden. Men jeg har åbenbart glemt et eller andet, inden jeg trykkede "send". But here it goes: Det er længe siden jeg har oplevet så god kunde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
E-mærket - Vi er en førende producent af premium hobby produkter i Europa, med fokus på at tilbyde enestående kvalitet og service. Vores malesæt indeholder den dobbelte mængde maling for en rigere og mere levende kunstoplevelse. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og levere hurtigt og effektivt.
Yhteystiedot
Møllehaven 12a, 4040, Jyllinge, Tanska
- hej@maleftertal.dk
- maleftertal.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Gode produkter og kundeservice
Jeg har efterhånden bestilt flere malerier på siden. De er af god kvalitet og er en skøn hobby.
Jeg bestilte ligeledes et “eget billede” maleri som der var lidt udfordringer men. Men det tog Ati sig heldigvis af og alt blev løst tilfredsstillende.
Vil altid bestille herfra.
Fint produkt og god kundeservice
Hurtig levering og fin kvalitet
fast shipping and fun activity where…
fast shipping and fun activity where all materials are provided
Fine billeder
Har modtaget jeres fremragende produkt…
Har modtaget jeres fremragende produkt i Torsdags og er ovenud tilfreds med produktet.
Angående de 2 ekstra bøtter i har sendt med, kan jeg med stor glæde fortælle at i har ramt 100 procent med den mørke af dem.
Vil gerne takke for den fantastiske behandling jeg har fået, I vil til evig tid få mine varmeste anbefalinger.
1000 tak for hjælpen.
P.S. Fantastisk ide at rulle lærredet sammen.
Med taknemlig hilsen
Jess
Hurtig varerne var som de skulle være
Hurtig varerne var som de skulle være, der var endda ekstra maling med
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, og hurtig levering! Whats not to like?
Billederne bliver utroligt flotte
Billederne bliver utroligt flotte. Det kan dog være svært at dække tallene.
Hurtig levering, flotte materialer - ekstra maling og gode lærreder at male på. Nuancerne på lærredet gør det mere roligt for øjet at finde de tal/områder man skal male. En lille idé ville være hvis motivet blev skaleret så man ikke kunne se hvid lærred på siderne når man satte den på rammen, men det i stedet forsatte.
Farverne lever desværre ikke op til…
Farverne lever desværre ikke op til jeres billed. Alt for kolde.
Jeg er som altid super tilfreds og glad…
Jeg er som altid super tilfreds og glad for min oplevelse med firmaet, kvaliteten og leveringen. Kan kun anbefales👏
Du får ikke det, du ser på hjemmesidens billede
Jeg har malet fem malerier i den mest detaljerede kategori. Dem man kun maler med den mindste pensel. Det positive er, at malingen er fin, det trykte lærred er kraftigt og tydeligt markeret og forsendelsen er hurtig. Det negative, og desværre vigtigste, er, at det færdige billede fremstår meget anderledes end det, der er på hjemmesiden. Det har langt fra samme detaljegrad (nogen ting mangler helt), farverne er anderledes og resultatet ligner mere klatmaleri. Allerede på det blanke, fortrykte lærred kan man se, at skabelonen er anderledes. Som en anden skriver, er det jo falsk reklame og helt aldeles skuffende. Jeg køber ikke mere herfra.
Altid produkter i høj kvalitet og med…
Altid produkter i høj kvalitet og med hurtig levering.
God kvalitet, men mangelfulde produktbilleder
God kvalitet, men mangelfulde produktbilleder
Malingen er tyk, penslerne er i helt fin kvalitet og det er lærredet også. Man får desuden rigeligt med maling med. Malingen har dog ikke helt samme farve som på billedet på hjemmesiden. Desuden passer billedet på hjemmesiden ikke helt med hvad der er printet på lærredet. Kan I ikke vise, præcis hvad det er for et billede man køber med de farver man får leveret? Det her virker lidt som falsk reklame.
Udover det er jeg ganske tilfreds :)
P.S.: produktet er i øvrigt fra firmaet Best Pause. De har en bedre hjemmeside end maleftertal: bestpause.com
varen er så fin
varen er så fin. helt iorden med indpakninge. og leveringerne er som lovet.
Hyggeligt at male
Trustpilot-kokemus