Jeg bestilte en billede ramme til mit maleri, men da jeg modtog pakken, så jeg at der mangler en side af rammen. Jeg har kun modtaget 3 dele af rammen fremfor 4, hvilket gør det umuligt at samle ramme... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hurtig levering, flotte materialer - ekstra maling og gode lærreder at male på. Nuancerne på lærredet gør det mere roligt for øjet at finde de tal/områder man skal male. En lille idé ville være hvis m... Näytä lisää
Jeg har købt rigtig mange gange inde fra jer af nu, og jeg har været simpelthen så tilfreds hver evig eneste gang🤩 Det er så utrolig afslappende og hyggeligt at side og male sine egen billedere!... Näytä lisää
Jeg troede denne anmeldelse var kommet på for lang tid siden. Men jeg har åbenbart glemt et eller andet, inden jeg trykkede "send". But here it goes: Det er længe siden jeg har oplevet så god kunde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
E-mærket - Vi er en førende producent af premium hobby produkter i Europa, med fokus på at tilbyde enestående kvalitet og service. Vores malesæt indeholder den dobbelte mængde maling for en rigere og mere levende kunstoplevelse. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og levere hurtigt og effektivt.
Yhteystiedot
Møllehaven 12a, 4040, Jyllinge, Tanska
- hej@maleftertal.dk
- maleftertal.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hurtig levering 🤩
Det er godt der er ekstra maling med og…
Det er godt der er ekstra maling med og nogle ordentlige pensler
Mal efter tak
Hår købt ved dem den før som altid er jeg godt tilfreds utrolig fin produgt for penge
Tilfredshed med produktet.
Mis-information og ingen kontakt
Jeg har købt Van Goghs 'stjernenat over Rohne' men farverne er slet ikke som vist på hjemmesiden. Jeg har skrevet til jeres info-mail, men en måned senere har jeg stadig ikke fået svar...
Herudover er jeg lidt skuffet over følgende i forbindelse med mine køb:
1) Der står på hjemmesiden at lærrederne er trygt med reference farve, det har hverken mit billede fra Thomas Kinkade eller Stjernenat over Rohne været.
2) Der står på hjemmesiden at der følger gratis blindrammer med sæts, og jeg har betalt for begge mine rammer
3) Jeg fik aldrig en mail om at min ordre var afsendt, det var rent held at jeg var hjemme da de ankom (2 uger efter bestilling).
Jeg er ikke typen der klager ofte, men der er virkelig meget mis-information/manglende information, og min mal-efter-tal rejse er begyndt mere stressende end afslappende :( øvøv!

Vastaus yritykseltä Maleftertal
Faktisk ingen stjerner.
Faktisk ingen stjerner.
Sende mig klage 7.6.over rigtige dårlige malinger.
Har du hør noget?
Det har jeg desværre ikke.
Føj for den da.
Sørgeligt man skal tappes for at købe, så ingen respons for negativ effekt.
Æv æv æv det.
Jeg vil gerne sige at jeg giver ati ti…
Jeg vil gerne sige at jeg giver ati ti for hendes kundeservice. Jeg har bare et men og det er den skiftende maling og skiftende penselkvalitet. Har bestilt 5 billeder og farve kvaliteten variere og penslerne variere men ellers ok
Det nok fordi hun er midt i en udvikling af firmaet
Rigtigt tilfreds
Hej nyt med metallisk maling
Hej.
Har lige modtaget mit første billede med sort lærred og metallisk maling
Jeg glæder mig til at komme igang med det
Erik
Super hurtig levering fra dag til dag
Meget tilfreds
Hurtigt levering, gode produkter. Har allerede købt 3 gange herfra og stopper ikke 🙏
Tak!
Meget tilfreds.
Fik leveret et lærred med de forkerte…
Fik leveret et lærred med de forkerte numre på.
Men firmaet opdagede det og straks blev der sendt et nyt uden ekstra omkostninger.
Kan klart anbefale dette firma.
Jeg kan kun anbefale produktet og det…
Jeg kan kun anbefale produktet og det gælder både kvalitet og forsendelse
Bendt Andersen
Fjordvænget 1 1 TV
4220 Korsør
Supergod og hurtig kundeservice
Jeg havde fået et billede i gave, men uheldigvis var nogle af farverne udtørrede i de små bøtter. Jeg kontaktede Mal efter tal som straks svarede og tilbød et erstatningsmaleri efter eget valg. Jeg modtog det nye maleri i løbet af et par dage. Der er supergod og hurtig kundeservice
Meget tilfreds!
Gode pensler, god maling og rigtig fint lærred med print fra billede! Meget tilfreds!
Great and fast service!
Gode billeder,😃synes bare der er for…
Gode billeder,😃synes bare der er for lang ventetid på varen 😉
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.