Jeg bestilte en billede ramme til mit maleri, men da jeg modtog pakken, så jeg at der mangler en side af rammen. Jeg har kun modtaget 3 dele af rammen fremfor 4, hvilket gør det umuligt at samle ramme... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hurtig levering, flotte materialer - ekstra maling og gode lærreder at male på. Nuancerne på lærredet gør det mere roligt for øjet at finde de tal/områder man skal male. En lille idé ville være hvis m... Näytä lisää
Jeg har købt rigtig mange gange inde fra jer af nu, og jeg har været simpelthen så tilfreds hver evig eneste gang🤩 Det er så utrolig afslappende og hyggeligt at side og male sine egen billedere!... Näytä lisää
Jeg troede denne anmeldelse var kommet på for lang tid siden. Men jeg har åbenbart glemt et eller andet, inden jeg trykkede "send". But here it goes: Det er længe siden jeg har oplevet så god kunde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
E-mærket - Vi er en førende producent af premium hobby produkter i Europa, med fokus på at tilbyde enestående kvalitet og service. Vores malesæt indeholder den dobbelte mængde maling for en rigere og mere levende kunstoplevelse. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og levere hurtigt og effektivt.
Yhteystiedot
Møllehaven 12a, 4040, Jyllinge, Tanska
- hej@maleftertal.dk
- maleftertal.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Mine 2 malerier ligner mine 2…
Mine 2 malerier ligner mine 2 børnebørn, men jeg er ikke glad for de farver som i har valgt til deres ansigter. Jeg er meget spændt på hvad de selv siger til malerierne. Tak for jeres hurtighed vedr. levering.
Fortsat god dag.
Er meget tilfreds🤗
Hurtig levering og god kvalitet på…
Hurtig levering og god kvalitet på maling og pensler! Ikke sidste gang jeg bestiller der fra:-)
Love it!
It's not the first time I ordered a drawing by numbers, but it's the first time I received it in high-quality and for an affordable price!
- Canvas clearly states where and which colour you should use, it's even kinda slightly highlighted with various print colors, which helps you when you get lost!
- Brushed are high quality, no cheap creepy Chinese stuff that falls apart !
- Well-thought-out box with instructions and perfect for storing afterwards.
- GIFT frame was as well in the package!
- came right the next day after I ordered it!
Kvalitet af materiale er tip top
Kvalitet af materiale er tip top, deres kundeservice ved kontakt er professionel og helt i top. En rigtig god oplevelse jeg har haft ved at handle hos maleftertal.
meget professionelt og konceptet har…
meget professionelt og konceptet har jeg stor respekt for
Funktionel og sjov ide
Det er et mega fint koncept og er meget pædagogisk. Det er nemt at følge de diverse nummer
Jeg er vild med “mal efter tal”
Jeg er vild med “mal efter tal”! Først købte jeg et motiv på hjemmesiden, dette malede jeg mens jeg ventede på trykkeriet af mit eget billede. Nu har jeg endnu en gang bestilt, og glæder mig til at komme i gang. Kvaliteten er i top!
Jeg er rigtigt glad for min bestilling…
Jeg er rigtigt glad for min bestilling ag mit eget billede, er også i gang og super glad for det!
Super god service🙏 Rigtig hurtig…
Super god service🙏 Rigtig hurtig levering, bestilt morgen, ind af døren næste dag🙏Materialerne er i god kvalitet
Hurtig respons på spg. og god kvalitet!
Billedet jeg har malet, ligner fuldstændig det billede jeg sendte ind, selvom jeg var nervøs for at der var for lidt farver! Så flot resultat! Ventetiden værd
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, hurtig svar ved henvendelser, jeg er super tilfreds. Og glæder mig hver gang jeg har bestilt.
Der er så mange timers hygge i det, eneste minus er at det er svært vanedannende. 😂
God service, virkelig søde til at hjælpe med beskæring mm af billeder hvis der er noget der ikke helt stemmer overens 😊
jeg havde ikke en særlig god oplevelse…
jeg havde ikke en særlig god, oplevelse da jeg skulle købe fra firmaet "Maleeftertal". jeg bestilte min ordre og efter 2-3 uger var den stadig ikke kommet. De skrev så derefter til mig og fortalte at der var sket en fejl. De tilbød mig herefter endnu et maleri som undskyldning for fejlen, som jeg takket ja til. jeg har fået det maleri jeg har bestilt, men det andet kom aldrig. Der er næsten gået 4 måneder nu. så ikke nok med at jeg ikke fik mit maleri til tiden, så fik jeg heller aldrig det de tilbød mig. skuffet😔

Vastaus yritykseltä Maleftertal
Trustpilot-kokemus