Saanut 1/5 tähteä

Jeg bestilte 28-04-2026 inden kl 12:00. Under bestillingen stod at den ville blive leveret til instabox dagen efter. Nu 4 dage efter bestillingen, og den er ikke engang afsendt

Saanut 2/5 tähteä

Beställde rakskål och rakcreme. Endast rakcreme kom utan notis att skål inte kunde levereras. Creme och frakt debiterades. Skål finns mitten maj. Ni kräver då ny beställning. Kan ni leverera skålen... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Skickat ca 6 Mail från 2 olika mail adresser samt försökt nå dem via telefon utan resultat i över en månad, nu står man med en icke fungerande trimmer och en hopplös min om sådana företag som svarar... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Köpte en säkerhetshyvel. Efter 10 månader av sporadisk användning är gängorna på skaftet kassa. Så kassa att det inte går att säkra huvudet med skaftet och säkert kunna använda hyveln. Det roliga är... Näytä lisää

1. Ihonhoitoklinikka

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi säljer alla populära märken som Biotherm Homme, ID Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio Armani, Björn Borg och många fler. Vi har allt i vax för hår, rakutrustning, parfym och hudvård för män.

1,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Sjuk lång leveranstid

Sjuk lång leveranstid. Har ännu ej mottagit min order trots att det var över 10 dagar sedan jag beställde med express.

12. huhtikuuta 2021
Made4men-logo

Vastaus yritykseltä Made4men

Kære Mathias
Tak for din anmeldelse

Jeg beklager dybt problemerne med forsendelsen. Dit pakkenummer ser ud til at være fejlbehæftet og jeg kan ikke tracke din pakke via DHL. Derfor vil jeg bede dig kontakte vores kundeserviceafdeling, hvis du fortsat ikke har modtaget din pakke, så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Mange hilsener
Made4men

Motstridiga upphifter

Det som står på hemsidan verkar inte gälla. Det står att en produkt man testat kan sändas tillbaka mot reducerade ersättning. Detta påtalade jag men då verkar deras tolkning vara att det är om jag öppnat förpackningen och känt på grejerna inte testat dem.

Deras mail hamnade i min skräppost så konversation blev hackig.

7. huhtikuuta 2021
Made4men-logo

Vastaus yritykseltä Made4men

Kære Lars
Tak for din anmeldelse

Jeg er ked af, at du ikke har modtaget vores svar. Min kollega Helene har besvaret din email d. 2./4.2021, hvor hun skriver, at man ikke kan returnere et brugt produkt med mindre, der er tale om en reklamation - altså fejl/mangler/defekt på produktet.

Jeg beklager selvfølgelig hvis produktet ikke er som det skal være.

Lad os endelig høre fra dig, hvis vi skal hjælpe dig videre herfra.

Mange hilsener
Kathrine fra Made4men

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin