Saanut 5/5 tähteä

Wat een ontzettend fijn bedrijf. De reactie was snel en er kon al gauw een afspraak gemaakt worden. Ondanks dat installatie van een video intercom in ons oudere jaren 30 woning om wat creativiteit vro... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Robert is een vakman, deskundig en denkt mee om een goede oplossing te vinden. Ben zeer tevreden over zijn dienstverlening. Hij staat direct klaar voor je als je een probleem hebt.

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben een intercom systeem door Molenkamp bijna een jaar geleden laten installeren. Alles ging soepel en vakkundig geïnteresseerd. Na bijna een jaar hadden we vragen in verband met het installe... Näytä lisää

1. Turvajärjestelmien asennus
  2. Sähköasennukset

Yrityksen kirjoittama

Molenkamp Beveiliging is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche, levert Molenkamp Beveiliging op maat gemaakte diensten, waaronder alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, en 24/7 monitoring. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij betrouwbaarheid, efficiëntie en een persoonlijke service centraal staan. Molenkamp Beveiliging streeft ernaar om klanten een veilig en beschermd gevoel te geven, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en ervaren beveiligingsprofessionals.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Deskundig en aanbevolen

Deskundig. Snelle reactie en geheel volgens wens uitgevoerd. (Meerdere opdrachten) Flexibel en pro-actief meegedacht. Aanbevolen!

10. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Robert is een deskundig vakman...

Robert is een deskundig vakman en van alle markten thuis. Hij heeft ons ICT-netwerk (bedraad en draadloos) aangelegd en onderhoud dit zowel op locatie als op afstand. Mochten zich "verrassingen" of problemen voordoen dan maakt hij altijd tijd vrij om je met voorrang te helpen.

23. tammikuuta 2025

Betrouwbaar en professioneel

Molenkamp ICT is een betrouwbaar bedrijf. Hij doet wat hij beloofd en probeert je op elke mogelijke manier te helpen. Met plezier gaan we al jaren voor al onze computer problemen naar Robert.

9. joulukuuta 2024

Topper

Kwam keurig optijd. Heeft echt als expertise ict. Heeft mijn camera’s opgehangen en geïnstalleerd. Geboord door de gevel, alles netjes afgewerkt.

Vriendelijke in contact en denkt graag mee.

3. syyskuuta 2024

Afspraak is afspraak

Offerte duurde iets, afspraken, uitvoering, nalevering en facturering alles heel netjes en correct afgehandeld.
Aanbevolen.

5. elokuuta 2024
Molenkamp Beveiliging-logo

Vastaus yritykseltä Molenkamp Beveiliging

Bedankt voor de mooie review.

Saanut 5/5 tähteä

Hulp na installeren zelfs na een jaar.

Na bijna een jaar hadden we vragen in verband met het installeren van de software op de telefoons. Het antwoord kwam direct en uitgebreid uitgelegd hoe het moet en nogmaals de installatie stappen door gestuurd.
Perfect service en super aardig man.

12. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Top service!

Robert heeft mij fantastich goed geholpen! Bij het vervangen van het analoge camera systeem naar IP camera's. Het trekken van de data kabels verliep zeer professioneel en soepel. Alle's netjes afgewerkt zoals het hoort! Zeker een aanrader & prettig om mee te werken.

7. kesäkuuta 2024

Installatie bel- en deursysteem

Installatie laten doen voor een belsysteem voor ons appartementen complex. Robert heeft het keurig netjes geinstalleerd. Komt afspraken na en levert gewoon goed werk zoals afgesproken. Aanrader!

31. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Deurbelsysteem is snel en netjes…

Deurbelsysteem is snel en netjes geinstalleerd en de communicatie verliep heel soepel.

15. maaliskuuta 2024
Molenkamp Beveiliging-logo

Vastaus yritykseltä Molenkamp Beveiliging

Het is geweldig om te horen dat het deurbelsysteem snel en netjes is geïnstalleerd en dat de communicatie soepel verliep! Als er nog iets is waar we mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. We streven er altijd naar om een uitstekende service te bieden. Bedankt voor je positieve feedback!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin