Wij hebben onlangs via Alarmed een alarm en camera systeem laten plaatsen. Wij zijn ontzettend tevreden hoe dit van het begin tot het eindig afgehandeld is. Deze service en montage kunnen veel be... Näytä lisää
ALARMED IS TICKING THE BOXES! Qua kosten, bedieningsgemak, styling en vooral gevoel van veiligheid. Geen verkooppraatjes, maar advies en (installatie-) service van topkwaliteit! Achteraf een opluchtin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen met het samenstellen van mijn alarm. Ook bij vragen goed en deskundig te woord gestaan. De installateur van het alarm was heel vriendelijk en gaf goede bege... Näytä lisää
Alarmsysteem aangeschaft, ben er erg tevreden over. Ze kwamen op de afgesproken tijd de installatie verzorgen en hebben alles weer netjes achter gelaten. Erg beleefde en fijne mensen! Prijs is naar mi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Alarmed biedt meer dan een alarmsysteem. Met onze persoonlijke service en maatwerk creëren we een veilige, vertrouwde omgeving die volledig is afgestemd op uw behoeften.
Brediusweg 25, 1401 AB, Bussum, Hollanti
- 085 401 13 47
- info@alarmed.nl
- alarmed.nl
Vanuit mijn kant zat er wat spoed!!
Vanuit mijn kant zat er wat spoed achter, goed geholpen door deze partij! Thnx feico
Top bedrijf!
Wij hebben onlangs via Alarmed een alarm en camera systeem laten plaatsen.
Wij zijn ontzettend tevreden hoe dit van het begin tot het eindig afgehandeld is. Deze service en montage kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Snelle reacties, meedenken, en gewoon goed geregeld en geïnstalleerd.
Nogmaals dank Alarmed (Jan) en Danny voor de goede service!
Wij raden Alarmed zeker aan!
Ik ben heel goed en vriendelijk…
Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen met het samenstellen van mijn alarm.
Ook bij vragen goed en deskundig te woord gestaan. De installateur van het alarm was heel vriendelijk en gaf goede begeleiding.
Al met al heel tevreden, ik kan alarmed iedereen aanraden.
Snelle en vlotte installatie zonder breekwerk
Excellent service from start to finish
Excellent service from start to finish, very quick initial meeting to review the property and comprehensive detailed list of needs for that property. Mechanic fitting was very smooth and he covered every detail of the alarm and camera fittings. The details of hiding cables in the room was also very appreciated. I would 100% recommend to anyone interested in their services.
Snelle en nette montage.
Snelle en nette montage.
Monteur was zeer behulpzaam bij het installeren van de app. en een aantal aanpassingen aan ons camera systeem.
Al met al een prima ervaring.
Snel en goed gemonteerd
Snel en goed gemonteerd, goed service goede installatie,
Customer focused
Fast response, customer oriented, fast reaction, accurate installation. Only positive sentiments.
Professioneel bedrijf
Professioneel bedrijf, snel reageren, neemt die moeite om alles rustig uit te leggen. Achteraf nog een vraag wordt gelijk opgelost. Kortom een keurig bedrijf en tot nu toe perfecte service.

Direct geholpen
Direct geholpen, producten snel vervangen na schade. Goede service

Vastaus yritykseltä Alarmed
Goed en makkelijk bedienbaar systeem
Goed en makkelijk bedienbaar systeem. Laagdrempelig bereikbaar en goede service

Prettig kontakt
Prettig kontakt, service gericht en behulpzaam. Zeer aan te raden!

Top service
Vriendelijke service bewuste medewerkers, die ook toen iets niet lukte, maar wel al betaald was, dezelfde service leverden. Top!

Het is goed geregeld en geholpen
Het is goed geregeld en geholpen

Heel adequaat
Heel adequaat, reageren snel en geleverde systemen werken top!

Vastaus yritykseltä Alarmed
Horen zeggen van een vriend
Horen zeggen van een vriend, Feico is zeer professioneel en alles wat beloofd wordt, wordt het ook waargemaakt.

Vastaus yritykseltä Alarmed
De medewerkers zijn heel behulpzaam
De medewerkers zijn heel behulpzaam . Als er iets is wordt het gelijk opgepakt en afgehandeld.

Vastaus yritykseltä Alarmed
Snelle service en goede alarm
Snelle en prettige service en goede alarm installatie met gebruiksvriendelijke app

Prachtige digitale AJAX alarmsystemen
Prachtige digitale AJAX alarmsystemen, hele responsieve en menselijke klantenservice - je kan ze op een vrijdag om 8 uur appen en probleem direct verholpen

Vastaus yritykseltä Alarmed
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.