Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben onlangs via Alarmed een alarm en camera systeem laten plaatsen. Wij zijn ontzettend tevreden hoe dit van het begin tot het eindig afgehandeld is. Deze service en montage kunnen veel be... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

ALARMED IS TICKING THE BOXES! Qua kosten, bedieningsgemak, styling en vooral gevoel van veiligheid. Geen verkooppraatjes, maar advies en (installatie-) service van topkwaliteit! Achteraf een opluchtin... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen met het samenstellen van mijn alarm. Ook bij vragen goed en deskundig te woord gestaan. De installateur van het alarm was heel vriendelijk en gaf goede bege... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alarmsysteem aangeschaft, ben er erg tevreden over. Ze kwamen op de afgesproken tijd de installatie verzorgen en hebben alles weer netjes achter gelaten. Erg beleefde en fijne mensen! Prijs is naar mi... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Vartijapalvelu
  2. Turvajärjestelmien asennus
  3. Turvajärjestelmien toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Alarmed biedt meer dan een alarmsysteem. Met onze persoonlijke service en maatwerk creëren we een veilige, vertrouwde omgeving die volledig is afgestemd op uw behoeften.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Top bedrijf!

Wij hebben onlangs via Alarmed een alarm en camera systeem laten plaatsen.
Wij zijn ontzettend tevreden hoe dit van het begin tot het eindig afgehandeld is. Deze service en montage kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Snelle reacties, meedenken, en gewoon goed geregeld en geïnstalleerd.
Nogmaals dank Alarmed (Jan) en Danny voor de goede service!
Wij raden Alarmed zeker aan!

24. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel goed en vriendelijk…

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen met het samenstellen van mijn alarm.
Ook bij vragen goed en deskundig te woord gestaan. De installateur van het alarm was heel vriendelijk en gaf goede begeleiding.
Al met al heel tevreden, ik kan alarmed iedereen aanraden.

12. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Excellent service from start to finish

Excellent service from start to finish, very quick initial meeting to review the property and comprehensive detailed list of needs for that property. Mechanic fitting was very smooth and he covered every detail of the alarm and camera fittings. The details of hiding cables in the room was also very appreciated. I would 100% recommend to anyone interested in their services.

20. marraskuuta 2025

Snelle en nette montage.

Snelle en nette montage.
Monteur was zeer behulpzaam bij het installeren van de app. en een aantal aanpassingen aan ons camera systeem.
Al met al een prima ervaring.

29. lokakuuta 2025

Customer focused

Fast response, customer oriented, fast reaction, accurate installation. Only positive sentiments.

14. lokakuuta 2025

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf, snel reageren, neemt die moeite om alles rustig uit te leggen. Achteraf nog een vraag wordt gelijk opgelost. Kortom een keurig bedrijf en tot nu toe perfecte service.

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alarmed

Fijn om te horen dat onze service goed bevalt. Dank voor de mooie review!

Direct geholpen

Direct geholpen, producten snel vervangen na schade. Goede service

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alarmed

Dank voor de positieve review. Dat waarderen wij enorm!

Prettig kontakt

Prettig kontakt, service gericht en behulpzaam. Zeer aan te raden!

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alarmed

Fijn te horen. Wij nemen bovenstaande punten erg serieus en vinden het prettig te horen dat dat merkbaar is. Dank voor de mooie review!

Top service

Vriendelijke service bewuste medewerkers, die ook toen iets niet lukte, maar wel al betaald was, dezelfde service leverden. Top!

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alarmed

Niet alles gaat zoals van te voren is bedacht. Dan vinden wij klantgerichte en oplossingsgerichte service belangrijk. Fijn te horen dat dat ook zo wordt ervaren. Dank voor de mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

Horen zeggen van een vriend

Horen zeggen van een vriend, Feico is zeer professioneel en alles wat beloofd wordt, wordt het ook waargemaakt.

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alarmed

Dank voor het mooie compliment, Richard. Wordt zeer gewaardeerd.

Top service

Top service, reageren snel en alles werkt top

11. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alarmed

Deze review is ook top. Dank, Jamal!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service en goede alarm

Snelle en prettige service en goede alarm installatie met gebruiksvriendelijke app

31. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alarmed

Fijn te horen dat het bevalt. We zijn erg blij met uw goede ervaring en mooie review. Dank!

Prachtige digitale AJAX alarmsystemen

Prachtige digitale AJAX alarmsystemen, hele responsieve en menselijke klantenservice - je kan ze op een vrijdag om 8 uur appen en probleem direct verholpen

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alarmed

Dat is iets waar we erg trots op zijn. Dank voor de mooie review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin