Wat een ontzettend slechte service. Retourneren betaal je de volle prijs voor en als je de retour aanmeld krijg je ruim een maand later een reactie. Nooit meer daar bestellen!
Wilde nog een mooie style volle outfit scoren voor aantal gelegenheden en was prachtig geslaagd. Betaalbaar en mooie afwerking van kleding en vooral snelle levering. Helaas 1 jurk gaat retour omda... Näytä lisää
Mijn bestelling is netjes door Luxies verzonden maar door een fout van PostNL helaas pas 1,5 week later geleverd. De kleding valt op maat en ziet er leuk uit maar de kwaliteit is helaas niet sup... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fantastische kwaliteit
Fantastische kwaliteit
En de verzending zo super snel zeker zeer tevreden
Top broek en echt hele mooie kwaliteit
Betrouwbaar en goede kwaliteit
Al meerdere keren hier besteld. Niks aan te merken op de kwaliteit en ze zijn super klantvriendelijk!
Kleding kwam heel snel binnen
Kleding kwam heel snel binnen! Kwalitatief goed, ik draag het bijna elke dag!
Spencer besteld snel geleverd
Spencer besteld snel geleverd. Goede service en uitstekend kwaliteit
Woensdag wat besteld
Woensdag wat besteld, bevestiging gehad van betaling en sindsdien radio stilte, er wordt niet gereageerd op e-mails, er wordt niet gereageerd op facebook messenger? Er staat op de website binnen 2 werkdagen, enige wat ik wil is een antwoord. Zo gaan je niet om met (nieuwe) klanten.
Update: er is contact geweest, in afwachting van mijn pakketje! Begrip voor de situatie wegens zwangerschap.
Its okay
De kleding valt op maat en ziet er leuk uit maar de kwaliteit is helaas niet super goed, 3 van de 4 bestelde artikelen beginnen na een keer paar keer dragen al stuk te gaan wat wel jammer is.
De klantenservice is wel heel vriendelijk en reageert best snel en probeert waar dat kan ook mee te denken.

Vastaus yritykseltä Luxiez
Alles perfect geregeld en supersnel
Alles perfect geregeld en supersnel. Heel tevreden👍
Snelle verzending
wil een product omruilen moet hier…
wil een product omruilen moet hier eerst over mailen maar word niet op gereageerd.
update. contact met ze gehad super bedrijf goed geregeld.

Zeer tevreden
Zeer tevreden, leuke kleding en goede service. Echte aanrader!
Niet echt duidelijk over levertijd maar…
Niet echt duidelijk over levertijd maar kwam wel optijd
Snelle levering en mooie kwaliteit!
Snelle levering en mooie kwaliteit! Artikel precies zoals omschreven. I love it !
Een Nike trui besteld
Een Nike trui besteld , wat overigens een pre order was.
Een hele andere trui binnen gekregen.
Kleur is anders, model is anders & de kwaliteit is veel te goedkoop voor Nike.
Jammer.. en teleurgesteld.
Ik heb een nike trui bij jullie besteld…
Ik heb een nike trui bij jullie besteld de simpele creme kleurig moest het zijn met de nike logo aan de zijkant.
Je krijgt wel een hele andere nike trui binnen de kleur is veel meer naar het bruine toe inplaats van mooi creme. Kwaliteit is ook heel anders dan je zou verwachten, een veel
Goedkopere stof. De trui is zeker niet zo mooi als op de foto erg jammer! (Ik snap ook niet zo goed waarom ze geen originele foto’s van de trui zelf plaatsen, nu staat er een perfecte nike trui plaatje terwijl die helemaal niet zo mooi eruit ziet.)Al helemaal als je 2 weken op de trui heb zitten wachten en dan best wel iets anders binnen krijgt:(

Aanrader!!
Had 6 sweaters besteld 2 dezelfde van 3 soorten. Had er maar 1 per soort binnengekregen (ik denk dat ze die fout hadden gezien) en 1 met een vlek op, heb meteen een mailtje gestuurd en ze hebben snel geantwoord. Ze hebben me zo snel als kon de rest van de truien opgestuurd en hebben me de keuze gelaten of ik voor de sweater met vlek een nieuwe wilde of dat ik hem zou wassen in de hoop dat de vlek eruit ging, voor het zelf wassen hebben ze me ook een teruggave van €10,00.
Enorm bedankt voor de snelle antwoorden, de korting en het snel opsturen van de rest van de sweaters.
Een echte aanrader, ik hou van hun kleding, zou bijna alles wel willen kopen. :-)
Trui ziet er super uit en ziet lekker
Trui ziet er super uit en ziet lekker. Communicatie verliep heel goed en soepel! Ik raad het iedereen aan!