Luxiez Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Wat een ontzettend slechte service. Retourneren betaal je de volle prijs voor en als je de retour aanmeld krijg je ruim een maand later een reactie. Nooit meer daar bestellen!

Saanut 5/5 tähteä

Wilde nog een mooie style volle outfit scoren voor aantal gelegenheden en was prachtig geslaagd. Betaalbaar en mooie afwerking van kleding en vooral snelle levering. Helaas 1 jurk gaat retour omda... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Mijn bestelling is netjes door Luxies verzonden maar door een fout van PostNL helaas pas 1,5 week later geleverd. De kleding valt op maat en ziet er leuk uit maar de kwaliteit is helaas niet sup... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Woensdag wat besteld, bevestiging gehad van betaling en sindsdien radio stilte, er wordt niet gereageerd op e-mails, er wordt niet gereageerd op facebook messenger? Er staat op de website binnen 2... Näytä lisää

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Leuke kleding op de site. Duidelijke informatie over maatvoering zodat ik in één keer de goede maat besteld had (draag maat small, op de site stond dat je dan medium beter kon bestellen en dat bleek waar! In maat small had ik nooit gekomen bij dit artikel) de levering was snell en via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces!

11. helmikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Goedkope,kapotte kleding en geen service

Net voor de kerst een jurkje besteld.
Helaas liet de hele zijkant los bij het passen van het jurkje door de slechte kwaliteit van het naaiwerk. Gemaild en er werdt me een nieuw jurkje beloofd. Echter nooit iets ontvangen en er wordt steeds een nieuwe smoes gebruikt of niet gereageerd.

18. tammikuuta 2022
Luxiez-logo

Vastaus yritykseltä Luxiez

Beste Jacqueline, We hebben even gekeken en zagen dat je een tijdje geleden je geld wel terug hebt ontvangen op je rekening. Had je dit misschien over het hoofd gezien?

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn gekochte kleding

Super blij met mijn gekochte kleding! De iconic pants, zwarte beanie en zwarte padded T-shirt zijn precies zoals op de foto’s 😍 En ook nog eens netjes en snel geleverd!

Ik volg jullie op Instagram, dus zal ongetwijfeld nog eens bij jullie shoppen!

13. tammikuuta 2022

Super

Heb een glitterjurk besteld voor oud en nieuw en was echt prachtig! Gewoon goede kwaliteit en snelle levering. Super blij!!

2. tammikuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Goud paillette jurk😍

Ik had een super leuk jurkje besteld voor kerst. Doordat sommige reviews niet heel positief waren twijfelde ik eerst ook, maar dacht proberen kan altijd. En ja hoor hij kwam gewoon binnen en hij is ook nog eens super leuk en zit erg lekker. De levertijd duurde alleen wat langer dan op de site staat. Maar als je twijfelt of je bestelling wel of niet binne komt. Dat komt ie zeker!

7. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede kwaliteit

Gister besteld en het is vandaag al binnen! Super service is dat zeg. Ik heb een glitterjurk besteld van de party collectie en het is precies zoals op de foto. Mooie kwaliteit en ik ben positief over de prijs/kwaliteitseisen verhouding.

2. joulukuuta 2021

Glitterjurkjes

Super mega leuke jurkjes ontvangen, ze zitten als gegoten en zijn perfect voor de feestdagen. Ook de verzending was sneller dan gedacht. Zeker een aanrader dus!

29. marraskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin