Luxiez Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Wat een ontzettend slechte service. Retourneren betaal je de volle prijs voor en als je de retour aanmeld krijg je ruim een maand later een reactie. Nooit meer daar bestellen!

Saanut 5/5 tähteä

Wilde nog een mooie style volle outfit scoren voor aantal gelegenheden en was prachtig geslaagd. Betaalbaar en mooie afwerking van kleding en vooral snelle levering. Helaas 1 jurk gaat retour omda... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Mijn bestelling is netjes door Luxies verzonden maar door een fout van PostNL helaas pas 1,5 week later geleverd. De kleding valt op maat en ziet er leuk uit maar de kwaliteit is helaas niet sup... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Woensdag wat besteld, bevestiging gehad van betaling en sindsdien radio stilte, er wordt niet gereageerd op e-mails, er wordt niet gereageerd op facebook messenger? Er staat op de website binnen 2... Näytä lisää

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

BESTEL HIER NIET!!

Kleding is van slechte kwaliteit, klantenservice is echt om te janken en ze volgen de wet niet. Bestel hier niet als je kwaliteit kleding wilt!!

1. toukokuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

sale

ik had 3 dingen in de sale gehaald. ik was in totaal 30 euro kwijt voor 3 producten, boven de 30 euro in de sale besteed te hebben, kreeg je hier een gratis jurk bij. achteraf niet helemaal mijn ding geweest, maar een goede actie. hetgeen dat ik besteld heb: een zwart topje (kan de naam niet meer vinden hij staat niet meer online) deze is maat S, ik kreeg hier mijn voorgevel niet in en dat met een cup maat van C75. nouja kan gebeuren geen probleem, nog een topje besteld in dezelfde maat, de criss cross brown. dit topje was in tegenstelling van het ander topje in dezelfde maat, veeelste groot. als derde product had ik een wit rokje besteld. heel leuk, goed passend echt een top product. bij de bestelling kreeg ik de floral dress er gratis bij. over het algemeen redelijk tevreden, nadeel is dat de sale producten niet teruggestuurd kunnen worden.

1. toukokuuta 2023

Erg slechte service…

Erg slechte service…
Ik heb mijn pakketje op 27 april al terug gestuurd. Hij was 3 april binnen bij dit bedrijf. Ik heb hier nooit een bevestiging van gekregen en mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Ik heb het gelukkig via Klarna betaald maar nog steeds is de retour niet verwerkt!!!! Erg slecht, ik heb een persoonlijke mail gestuurd waar niet op gereageerd word. Slechte service en terug betaling… ik hoop dat dit snel opgelost word

3. huhtikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 2/5 tähteä

Fout in bestelling

Bij deze winkel had ik een playsuit besteld met zilverkleurige riem. Vlak na de bestelling kreeg ik een mail dat de riem goud zou zijn. Ik heb toen gereageerd dat mijn voorkeur uit gaat naar de zilverkleurige riem. Natuurlijk als het echt niet anders kon zou ik ook de gouden riem prima vinden. Hierna kreeg ik een mail terug dat ze toch de zilveren binnen zouden krijgen en dat ik dus de zilveren binnen zou krijgen. Super blij was ik, want ik wilde die super graag! Ik heb mijn bestelling net ontvangen en nu blijkt het toch de gouden riem te zijn. Enorm balen want ze hadden mij dus blij gemaakt met dat ik een zilveren zou krijgen. Na een mail terug gestuurd te hebben krijg ik een reactie dat ik gezegd had dat goud ook wel goed zou zijn. Ik heb dat inderdaad gezegd, maar beloof dan ook geen zilveren als je het niet waar kan maken. Erg jammer zo…

21. maaliskuuta 2023
Luxiez-logo

Vastaus yritykseltä Luxiez

Beste Lisa,

We vinden het zelf ook mega vervelend dat we de zilveren kleur niet hebben binnen gekregen. We hebben daarom nog echt voor de zekerheid gevraagd of je de goudkleurige wilde ontvangen. Jij gaf inderdaad aan dat je een goudkleurige prima vond. We vinden het daarom wel erg jammer dat je het achteraf wel een groot probleem vond en dit vervolgens in een slechte review ging delen. Je had namelijk altijd de optie om te zeggen dat je het niet prima vond en dat je je order wilde annuleren. Ook had je het kunnen retourneren.

We schrikken wel erg van je reactie gezien je via de e-mail aangaf dat het geen probleem was en ons daarna ook geen kans geeft om een oplossing te bieden. Misschien is het voor jou ook handig om gewoon contact op te nemen met de winkel of gewoon eerlijk aan te geven dat je iets liever niet wil om teleurstellingen te voorkomen.

met vriendelijke groet,
Luxiez

Saanut 5/5 tähteä

Top!

Betaalbaar en mooie afwerking van kleding en vooral snelle levering.
Helaas 1 jurk gaat retour omdat deze ivm mijn lengte is deze te lang.
Kreeg overigens een leuke gezichtsmasker bij mijn bestelling dat zorgde ervoor dat ik in mijn outfit extra kon stralen tijdens de gelegenheid!

28. joulukuuta 2022

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin