Den største anbefaling herfra - dit brand vil uden tvivl nå nye højder igennem Lux' professionelle vision og evner. Lux Creative har skudt content, billeder og video, for mig flere gange før, og skuff... Näytä lisää

Professionel oplevelse med Lux! Sune & Lucas har kodet virksomhedens hjemmeside, og været med i hele forløbet. De er tilgængelige på alle tider af døgnet, og kommunikationen har været i top.... Näytä lisää

Jeg brugte Lux Creative, da jeg skulle have taget nye billeder! Og må sige Lucas, besidder utroligt stort talent, yderst professionel og dedikeret til sit arbejde! Kan varmt og trygt anbefale ham, v... Näytä lisää

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

HELT KLART EN SUCCES OPLEVELSE!!!

HELT KLART EN SUCCES OPLEVELSE!!!
Fik taget foto shoot med hund og barn. Lux Koncernen (Lucas Larsen) fik taget nogle kanon gode billeder, selvom barnet havde svært ved at være stille og hunden syntes at ALT andet var mere interessant, end at få taget billeder!
Kan kun anbefale Lux Koncernen til alle!
Aftale, billeder, redigering og færdig resultat inden for 24 timer!!!
Vil dog understrege at det var yders fremragende professionelt service :D

1. kesäkuuta 2020

Kan kun anbefale Lux Koncern

Kan kun anbefale Lux Koncern! De holder hvad de lover - jeg fik mit logo under 24 timer efter jeg tog kontakt til dem og deres priser er virkelige skarpe :) Dem vil jeg helt klar bruge næste jeg har brug for en grafisk designer.

15. maaliskuuta 2020

Meget tilfreds kunde!

Meget tilfreds med det arbejde Lucas har lavet for os. Han var der med det samme og der var ikke noget at sætte en finger på efterfølgende. Helt klart en gentagelse til fremtidige opgaver.

4. heinäkuuta 2019

Den absolut bedste grafiker jeg…

Den absolut bedste grafiker jeg nogensinde har arbejdet sammen med!

Lux-koncern forstod mit ønske og behov om at få skabt en ny visuel identitet for min webshop. Lux-koncern var kreativ og skete præcis hvad jeg søgte. Jeg modtog logo i flere farver og perfekt til forskellige medier.

Jeg er 100% tilfreds og anbefaler mange andre at gøre brug af Lux-koncern til udarbejdelse af grafisk materiale!

2. heinäkuuta 2019

Lucas er manden

Lucas er i en liga for sig selv når det drejer sig om grafiks arbejde! Han har lavet alt vores grafik og det skal han helst sikkert forsætte med!! Klart den bedste jeg har samarbejdet med !!

Hilsen
Gilleleje ink

1. heinäkuuta 2019

Fik skudt nogen billeder af min…

Fik skudt nogen billeder af min motorcykel af Lucas. Lækket og opleve en man der brænder så maget for det han laver og er utroligt professionel omkring tingene kan 100 % anbefale lux koncern

29. kesäkuuta 2019

Fantastisk service som altid

Fantastisk service som altid! Lucas og hans team gøre altid alt hvad de kan for at sikre vi er tilfreds, og man føler sig aldrig som en "plage" selv med småting man gerne vil ha lavet om. Den form for kunderservice er der langt imellem disse dage! Keep up the good work :)

29. kesäkuuta 2019