Den største anbefaling herfra - dit brand vil uden tvivl nå nye højder igennem Lux' professionelle vision og evner. Lux Creative har skudt content, billeder og video, for mig flere gange før, og skuff... Näytä lisää

Professionel oplevelse med Lux! Sune & Lucas har kodet virksomhedens hjemmeside, og været med i hele forløbet. De er tilgængelige på alle tider af døgnet, og kommunikationen har været i top.... Näytä lisää

Jeg brugte Lux Creative, da jeg skulle have taget nye billeder! Og må sige Lucas, besidder utroligt stort talent, yderst professionel og dedikeret til sit arbejde! Kan varmt og trygt anbefale ham, v... Näytä lisää

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

KÆMPE ANBEFALING HERFRA

KÆMPE ANBEFALING HERFRA!

I forbindelse med et projekt på mit arbejde bookede vi Lux Koncern, da de var budgetvenlig kontra så mange andre i branchen. Derudover havde vi også hørt godt om dem og det blev vi kun bekræftet i.

Projektet træk lidt i langdrag på grund af vejr og andet, men det gjorde ikke noget, for vi har hele tiden haft et godt samarbejde og dialog med Lukas, som er et meget venligt og inspirerende menneske.

Efterfølgende blev der også fulgt op på os som kunder. Der var noget billede og video materiale, som vi synes manglede, og det var intet problem. Ugen efter stod Lux her igen og var klar til at hjælpe.

Endnu engang en kæmpe anbefaling herfra. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg bruger Lux :-)

26. kesäkuuta 2022

Stor anbefaling

Danske Makeupartister havde fornøjelsen af Lux Koncern, til at tage billeder til vores hjemmeside. Stor anbefaling herfra grundet Lucas' professionalisme og evne til at få vores visuelle ide til virkelighed.

14. kesäkuuta 2022

God service og fed energi

Vi har haft stor hjælp med vores visuelle identitet. Lucas er en person som virklig gør sit for at arbejdet bliver lavet til perfektion, stor ros herfra - kan klart anbefales.

2. toukokuuta 2022

Vi har brugt Lux Koncern både til…

Vi har brugt Lux Koncern både til virksomhed og privat en del gange nu, Lucas er super dygtig og kreativ person at have samarbejde med, han har altid nye ideer som han overrasker os efter optagelserne. mangler du en god kameramand med masser ideer så brug Lux Koncern, du kommer ikke til at fortryde det, kan klart anbefales!

23. huhtikuuta 2022

Intet andet end rosende ord til Lucas

Jeg havde fornøjelsen af Lucas, i mere eller mindre et helt døgns tid, da han var ude og skyde 2 testimonial videoer til mit firma, med 2 af mine kunder.

Hele vejen igennem, blev man mødt af en ildsjæl, som man virkelig kan mærke brænder for sit firma og sine kunder.
Prisen var fair.
Servicen var i top.
Det endelig produkt, præcis som jeg havde ønsket mig det.

De varmeste anbefalinger herfra!

Videoerne kan ses på i-vækst.dk under cases.

Det er ikke sidste gang!

19. huhtikuuta 2022

Lucas er en fantastisk kreativ person

Lucas er en fantastisk kreativ person, som lytter til dine ønsker, og levere derefter prof resultater😍
Står du og tænker hvem skal jeg vælge til mine fotoer, videoer, logoer eller noget andet? Så hiv fat i Lucas🙏🏽

8. huhtikuuta 2022

Bedste arbejde jeg længe har set

Bedste arbejde jeg længe har set ! Gjorde vores logo perfekt og lige efter den tegning jeg selv havde lavet. UBER TILFREDS. Plus han var hurtig like? Har skulle vente andre steder i 100 år og her. Bum. Så var det lavet.

11. tammikuuta 2022

Jeg vil gerne give mine varmeste…

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Lux Kocern. Jeg har kun oplevet professionalisme, perfektionisme og gennemført arbejde fra deres side af. Jeg vil til enhver tid vælge Lux-Koncern uanset, hvor I landet I holder til. Kæmpe anbefaling herfra!

10. tammikuuta 2022