Yritys on vastannut
Jag hade en mycket bra upplevelse när jag öppnade ett företagskonto hos Lunar. Det som framför allt gjorde processen positiv var den helt digitala hanteringen kombinerad med en personlig och hjälp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var att skicka tillbaka pengar som kom till mitt konto på Luna bank efter jag hade tagit bort mitt konto där. Jätte bra samtal och samarbete med medarbetare där och det var smidigt att få til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag tyckte jag fick snabbt svar och Astrid som jag prata med var trevlig. Enda saken jag hade kunnat ”klaga” på är att jag inte fick veta ett ungefär på när jag skulle få återkoppling. Jag förstår att... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Stockholm, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
fast and sweet customer service. well-functioning and user-friendly menus, also good app. My only problem was that you can't create accounts with different currencies. But it's okay.
Jag var i kontakt med en som heter cornelius. Supertrevlig och hjälpsam, svarade snabbt och jag upplevde premiumkänsla av service. 10/10
Väldigt snabb och bra kontakt med Eric, sol hjälpte mig att skapa upp ett företagskonto
Pinsam bank! Först så tar dom avgifter för ett kort som jag aldrig fått, sen när jag fört över alla pengar och vill avsluta så kommer dom på att jag måste ju betala 29 kr för övertrassränta, så då kunde jag inte avsluta kontot... idioter!

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Lunars service var mycket effektiv. Oliver var mycket uppmärksam och stödjande.

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Estelle var mycket hjälpsam, tydlig och dessutom väldigt trevlig!

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Eric var väldigt hjälpsam och gjorde processen väldigt effektiv och snabb!

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
En hjälpsam tjej/kvinna som var bra på det hon gjorde samt mkt trevlig

Grymt kundtjänst, trevlig och hjälpsam agent samt bra kunskaper. 10 av 10🌟🌟🌟🌟

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Bra hjälp Eric va väldigt hjälpsam

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Snabbare än jag trodde och om man jämför med andra banker. Otroligt bra service min handläggare var Eric och något jag är jätte nöjd över är att han alltid följde upp i ärandet.

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
…När man ansöka om att vara Kund hos Lunar, det tar 10 dagar om att bli godkänt eller om man bli blåst. Det känns för långsam, gammeldags.

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Kort väntetid samt professionella svar på alla frågor.
Rekommenderas varmt.

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling genom hela processen. Cornelius har varit tydlig med vilken information som behövts och har hanterat ärendet professionellt och effektivt. Kommunikationen har varit enkel och smidig, och jag har känt mig väl informerad under processens gång.

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
I have no further comments.
When a client makes a payment, I fully understand and agree that a transaction fee is required.
However, when I personally deposit my own savings into my own business account, I still have to pay a transaction fee — and this makes no sense to me.
This message is simply proof that I will immediately return the funds to my main bank after the term expires.
Sometimes it is better to pay more, as long as the bank does not irritate its customers the way Lunar does.
I am new to this, and this is my first — and it seems also my last — experience with your service.
I will gladly share my review on other platforms.
Best regards,

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Ttevligt bemötande och fick snabbt hjälp med mitt ärende