Lumories.cz Arvostelua

1 217
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

I ordered the same product twice from Lumories, and both times it arrived defective. I’ve wasted time waiting for an item I really needed, and I’ve also had to make extra trips to return it. The whole... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zkušenost skvělá, moc děkuji za úžasný přístup, komunikaci a rychlé vyřízení. Zakoupila jsem lampičku, kterou jsem vracela. Celý proces byl rychlý, peníze na účtu jsem mela za pár dní zpátky. Obc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Světla objednány 28.12., byly skladem (doba doručení 4-6 pracovních dnů). 29. 12. odesláno a doma jsem je měla 4.1. Takže naprostá spokojenost. Vylepšila bych sledování objednávky - první dny nebyl... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Co se týká obchodu, tak vše v pořádku. Ale již podruhé jsem objednával lustr na internetu a naposledy. V prvním případě byla krabice zdeformovaná a lustr rozbitý. Tentokrát byla krabice opět zdeformov... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 217)

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zboží nedorazilo.

28. joulukuuta 2023

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu.

S potěšením Vám sděluji, že Váš případ je v současné době přezkoumáván naším specializovaným oddělením.

Jakmile Váš požadavek dokončíme, ozveme se Vám co nejdříve.

S pozdravem,

Váš tým Svetla24.cz

Světlo nedorazilo

Světlo objednané a ihned zaplacené nepřišlo. Sledování zásilky nefunkční, do příchodu dobropisu se stále objevovalo, že zásilka čeká na převzetí dopravcem, dopravce nekontaktoval vůbec. Peníze na účet dorazily, ale již objednám jinde.

2. tammikuuta 2024

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu.

Vzniklé komplikace nás velice mrzí.

Pokud pro Vás můžeme něco udělat, tak neváhejte kontaktovat kolegy z naší zákaznické péče jsou tu pro Vás.

S přátelským pozdravem,

Spokojenost

Vylepšila bych sledování objednávky - první dny nebyla zásilka k nalezení a až možná večer před doručením, nebo až v den doručení, zrovna jsem se nedívala, vyskočil den kdy přijede kurýr. Bez upřesnění času. Ale vyšlo to, tak hodnotím kladně.
Světla vypadají skvěle. Všechny popisky a obrázky odpovídají skutečnosti.

29. joulukuuta 2023

Ubohost

Je 5. 1. 2024 a zážitek datovaný k 21. 12. 2023 se ještě nedostavil. Jinak řečeno stále nemám zaplacenou zásilku.
Objednáno a zaplaceno 12. 12., potvrzení mailem, pak dlouhý komunikační klid z vaší strany. 2x jsem volal na pražské telefonní číslo, kde mluví automat německy a když už někdo telefon zveden přejde na echt gut slovenštinu. "Tovar" expedován z centrálního skladu v SRN 21. 12. (patrně proto ten datum zážitku) a černého Petra převzalo DPD, které se mnou nekomunikuje vůbec, až zpětně 27. 12. po obědě jsem zjistil, že se mi "tovar" pokusili ten den jednou doručit, a to zpětně, bez předchozí mailové nebo telefonické domluvy. 28. 12. mi ani zpětně nic nepřišlo, tak jsem napsal dotaz na DPD, i s telefonním číslem. Na to mi přišla strohá odpověď, abych jim poslal na sebe telefon??? V odpovědi jsem napsal, že postačí zásilku uložit na nejbližším výdejním místě. Ticho... 3. 1. opět dotaz, kdy mi bude doručeno. Bez odezvy. 4. 1. v poledne mi volá kurýr, že je u mě před domem. Tak mu říkám, že jsem psal DPD, ať to uloží na nejbližším výdejním místě. 5. 1. žádná zpráva, mail, telefonát, nic. Volám kurýrovi, ten mi říká, že měl dnes zásilku uložit na výdejním místě, ale mě nepřišla žádná zpráva. Na sledování zásilky uvedeno, že zásilka byla dočasně uskladněna. Takový je to zážitek. škoda, že nelze zvolit něco horšího než jednu hvězdičku. UBOHOST!

21. joulukuuta 2023

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu.

Popsané komplikace nás velmi mrzí.

Kolegové z naší zákaznické péče Vás obratem kontaktují v dořešení situace.

S přátelským pozdravem,

Saanut 1/5 tähteä

Lamp was delivered in totally smashed…

Lamp was delivered in totally smashed box. I sent it back, so I don't know, if the lamp is great or bad.

5. tammikuuta 2024

Dear custumer,

thank you for your feedback.

We are very sorry for the complications. We will be happy to offer you a suitable solution such as a product replacement or refund.

Kind regards,

Your team from Světla24.cz

Technická závada

28. joulukuuta 2023

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu.

Vzniklé komplikace nás mrzí.

Rádi Vám nabídneme vhodné řešení pomocí reklamace.

Reklamaci je možné registrovat pod tímto odkazem: https://www.svetla24.cz/podpora/vraceni-zbozi

S přázelským pozdravem,

Saanut 2/5 tähteä

Zboží ještě nemám!

21. joulukuuta 2023

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu.

Kurýr doručil zásilku do Pickup parcelshopu, kde si jí můžete vyzvednout.

Stav zásilky je možné sledovat pod tímto odkazem: https://www.svetla24.cz/stav-doruceni

S přáteslkým pozdravem,

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin