weloveholidays Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Bra för barnfamiljer som inte störs av oljud o skrikande barn. Maten tråkig men det går att äta sig mätt. Personalen är ointresserad av gästerna. Läget är bra nära stan o strand. Städerskorna gör ett... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

4 stjärnor hotell som inte har vattenkokare på rummet och möjlighet att göra egen te och kaffe har jag aldrig upplevt tidigare. På fem nätter har de inte bytt sängkläder. Inte så rent golvet kri... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Upplevelsen var jättebra.men jag har en fråga.jag bokat 2 resor med er men en ena fick jag orderbekräftelse.Den andre som har orderreferens : 2608SEUQPVU2 har jag inte fått orderbekräftelse till. S... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/

Hyvä

Kaikki arvostelut

381 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Det var smidigt att boka

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Stort tack Eva! Vad roligt att du tycker att det var smidigt att boka.

Ha en fantastisk resa! 🌞

Rekommenderas

Enkel, överskådlig sida med bra filtrering för att så enkelt som möjligt hitta resa till de resmål jag tänkte mig. Väldigt smidigt när jag väl hittade en resa.

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Vad roligt att du tyckte sidan var enkel Josef och att filtreringen hjälpte dig att hitta helt rätt resmål. Tack för att du rekommenderar oss! 🌞

Saanut 1/5 tähteä

Dom skiter i kunder det går inte att…

Dom skiter i kunder det går inte att komunicera med dom katastrof

4. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för din upplevelse Dzevad.

Så ska det absolut inte vara. Vi vill självklart rätta till detta och hjälpa dig vidare, så jag skickar ett mejl till dig omgående för att få din information och titta på ditt ärende.

weloveholidays

Saanut 1/5 tähteä

Vi vill framföra ett formellt klagomål…

Vi vill framföra ett formellt klagomål gällande vår vistelse på Clover Magic Park Beach. Vi bokade en paketresa via WeLoveHolidays och är mycket besvikna över standarden på hotellet och den service vi fick. Resan levde inte upp till vad som utlovades eller vad man rimligen kan förvänta sig.

Vid ankomsten fick vi vänta cirka 1,5 timme på att få vårt rum, trots att incheckningstiden hade passerat. Hotellet uppgav att det berodde på en vattenläcka och att rummet därför inte kunde städas. Detta innebar att vår semester började med en lång väntan istället för att vi kunde komma till ro.

När vi väl fick rummet var det smutsigt, trasigt och i dåligt skick. Hotellet var överlag mycket slitet och motsvarade inte den standard som presenterades vid bokningen.

Under hela vistelsen upplevde vi flera allvarliga brister:

• Vi fick endast ett nyckelkort till rummet.
• Det saknades handdukar och toalettpapper, och vi fick flera gånger själva leta upp städpersonalen för att få tag på detta.
• Det gick inte att få tillgång till värdeskåp (safe) under hela veckan.
• Rummet städades inte en enda gång under hela vår vistelse.
• Restaurangen höll inte de öppettider som angavs, och kom man mot slutet av serveringstiden fanns det ofta väldigt lite eller ingen mat kvar.
• Personalen var otrevlig, svår att kommunicera med och många kunde inte engelska.
• Under resan blev jag sjuk, vilket jag aldrig brukar bli när jag reser. Även om jag inte kan säga att hotellet orsakade detta bidrog den bristande hygienen till en oro kring hotellets standard.
• Det gick inte att beställa de drinkar som marknadsfördes under hela barens öppettider. Utbudet var mycket begränsat och ofta fanns bara en typ av drink att få.
• Flera faciliteter som marknadsfördes saknades eller var inte tillgängliga, bland annat swim-up-bar och kvällsunderhållning.

Sammantaget levde hotellet inte upp till den beskrivning som låg till grund för vår bokning. Vår semester präglades av stress, besvikelse och återkommande problem istället för avkoppling.

Vi har rest till Turkiet ungefär sju gånger tidigare och har aldrig upplevt ett hotell med så låg standard. Detta är utan tvekan den sämsta hotellupplevelse vi har haft, och vi skulle inte rekommendera hotellet till någon.

22. heinäkuuta 2026

Hej Erica,

Tack för att du delar med dig av denna utförliga och detaljerade feedback. Vi tar detta på största allvar.

Det här är under all kritik och absolut inte den standard eller upplevelse vi vill att våra resenärer ska mötas av. Vi ber om ursäkt för alla de allvarliga brister du räknar upp gällande vistelsen på Clover Magic Park Beach – från rummets skick och avsaknaden av städning till bemötande och faciliteter. Så här ska en semester absolut inte vara.

Eftersom detta är ett formellt klagomål vill vi att det hanteras på rätt sätt av vår reklamationsavdelning. Jag kommer att skicka dig ett e-mail så att vi kan hantera ditt ärende på bästa sätt.

weloveholidays

Nöjd

Enkelt att boka, bra priser men svårt att få kontakt och ställa frågor till kundtjänst gällande bokningen. I övrigt bra och tydlig app med all info gällande flyg, transfer och hotell.

28. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tack snälla för din recensionTherese! ☀️

Det gläder oss att du gillar appen, priserna och att bokningen gick smidigt. Vi beklagar samtidigt att du upplevde det svårt att nå kundtjänst! Jag skulle rekommendera att du loggar in på din bokning och klickar på chattrutan för att nå oss via chatten. Det är det lättaste och snabbaste sättet att nå oss.

Hoppas att du får en riktigt underbar resa! 🌞

De varit bra

4. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Vad roligt att höra att du är nöjd med oss Minon. Stort tack för att du valde att boka din resa hos oss!

Perfektion

Perfektion

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Underbart att höra Qerim, stort tack för den fina feedbacken! 🌞

Mycket bra

Bra service

2. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Det gläder oss verkligen att du uppskattade servicen Yohannes. Ha en fantastisk resa!

5 ⭐️ på bokningsprocessen

Ger 5 stjärnor på hanteringen av köp av resan, väldigt smidigt och upplägg med delbetalningar mm.

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Vad roligt att höra att du uppskattade köpupplevelsen och att våra flexibla alternativ som delbetalning underlättade för dig Anna. Vi strävar alltid efter att göra bokningen så smidig som möjligt!

Ha en underbar resa! 🌞

Fel marknadsföring om hotellet

Fel marknadsföring om hotellet. Står att det ska finnas vissa saker på hotellet som ej fans. Det saknades safetybox, står att det ska finnas bar i poolen, ac funkade ej, vi kunde ej låsa våran balkong dörr, vi alla vart sjuka av maten, maten va under all kritik samma mat hela tiden Frukost lunch middag. Saker tog slut som man ej tog in mer utav. Mycket tog slut. Vi fick inte städat en enda gång under dom nätterna vi va där. Tog upp det här med hotellet men fick ingen hjälp alls. Detta Hotell är inte värt 2 stjärnor ens. Väldigt slitigt och skitig hotel över allt. Ingen städning eller toapapper på dom offentliga Toa. Har varit över 20 gånger i Turkiet Med olika stjärnor på hottelerna. Men det här va absolut värsta upplevelser jag varit med om och absolut inte värt en enda krona och kommer tyvärr inte rekommendera er. Vi va där i 5 dagar och utav dom va vi friska 1 dag. Det va många som vart sjuka på hotellet och det är in te konstigt med tanke på hur mathanteringen såg ut.

25. heinäkuuta 2026

Hej Carola,

Tack för att du tar dig tiden att berätta om din upplevelse, även om det är oerhört tråkigt att läsa det du har varit med om. Att bli sjuk på sin semester och dessutom mötas av trasig utrustning, utebliven städning och bristande service är helt oacceptabelt och långt ifrån den standard vi vill att våra gäster ska uppleva.

Vi ser mycket allvarligt på de brister du beskriver, i synnerhet gällande mathanteringen och säkerheten på rummet.

Då vi har ditt bokningsnummer kommer vi att skicka ett mejl direkt till dig för att följa upp detta och utreda vad som har hänt med hotellet.

Saanut 1/5 tähteä

Mycket otydlig information och dålig support.

Min upplevelse präglades av otydlig information, motstridiga besked och bristande hjälp från början till slut. Jag fick olika information från kundtjänsten vid flera tillfällen, bland annat kring incheckning, PNR-nummer och bagage, och flera av beskeden visade sig inte stämma.

Även på plats fungerade informationen dåligt, bland annat kring transfer och guider, vilket skapade onödig stress. Inför hemresan fick jag fortfarande ingen tydlig hjälp och kände mig lämnad utan trygghet när jag inte visste om min bokning och incheckning skulle fungera.

Det största problemet var bristen på tydlig kommunikation och stöd när problem uppstod. Jag hade förväntat mig bättre information och en tryggare hantering.

Hej Fadi,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det är otroligt tråkigt att läsa att din resa präglades av otydlighet och stress. Så ska det självklart inte gå till. Du ska kunna känna dig helt trygg och få korrekt information genom hela din resa, från bokning till hemresa.

Vi tar dina synpunkter gällande kundtjänsten, transfern och incheckningen på största allvar och vill gärna undersöka exakt vad som har hänt här.

Jag kommer att kontakta dig direkt via Trustpilot för att be om ditt bokningsnummer så att vi kan titta närmare på ditt ärende.

The hotel was excellent

The hotel was excellent, with very good service and helpful staff. They were always cheerful and friendly. I would love to come back. / Carro

23. heinäkuuta 2026

Hi Carro,

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you had such an excellent stay.

It would be an absolute pleasure to welcome you back again on your next holiday! ✈️

Best regards

Saanut 5/5 tähteä

Tack för en underbar resa till ett…

Tack för en underbar resa till ett underbart land weloveholidays

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Vad underbart att höra Mats! Tack snälla för att du tog dig tid att dela med dig. Vi är så glada att ni fick en härlig resa och fantastiska minnen med er hem.

Varmt välkomna tillbaka till oss nästa gång det är dags för äventyr!✈️

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Stort tack för det fina omdömet Morgan! Vad roligt att höra att det var enkelt och smidigt att boka och att du är nöjd med priset. Vi finns här när det är dags att planera nästa semester!

Saanut 4/5 tähteä

På flyget fungerade inte vårt ena kort…

På flyget fungerade inte vårt ena kort (som sedan fungerat hela vistelsen i Turkiet felfritt) vi fick inte ens testa ett annat kort så vi satt utan mat och dryck, inte ens vatten på resan dit, på hemvägen tog vi ingen risk och handlade lite vatten, läsk och snacks innan vi klev ombord på planet för att undvika att det hände igen. Transfer både till och från hotellet var toppen, lyxiga bilar invändigt med ett stopp på ca 15 minuter. Lobbyn och personalen där toppen! Spa där vi gjorde turkiskt bad, ansiktsmask och 40 minuters massage för 2vpersoner var otroligt, min sambo klippte sig, jag gjorde inbakade flätor med syntetiskt hår och nagelförlängning och allt det fick vi till paketpris väldigt billigt, så duktiga och trevliga. Maten och restaurangen var oftast högljudd, personalen var inte jätte vänliga, plockade av till exempel besticken som man satt vid sidan om snyggt för att man ska hämta mer mat är som snabba på att knycka. Maten tröttnar man på efter ett tag, det som är bra är att dom har grillen som har lite mer variation. Hotellet och rummet och läget, fantastiskt. Städerskorna gjorde ett toppenjobb, jätte rent och fräscht och hälsar alltid när man går förbi dom. Stranden mycket fin, finns lite fisk om man vill snorkla.

Hej Anna!

Vad fint av dig att du delar med dig av er upplevelse så utförligt!

Vi beklagar verkligen hur er resa började. Det var tråkigt att höra. Men vad skönt i alla fall att er vistelse i Turkiet blev så bra till slut! Det märks att ni verkligen tog tillvara på tiden där med allt från spa och pampering till härliga dagar på stranden.

Tack för att du tog dig tiden att ge oss både ris och ros (vi tar med oss synpunkterna om matsalen vidare). Hoppas vi får hjälpa er iväg på nästa resa också!

Vår semester på Lido, Venedig

Det blev en helt fantastisk vecka på Lido i Venedig! Lido erbjöd den perfekta balansen mellan avkoppling och upptäcktsfärder för hela familjen. Det var underbart att ha den långa, fina sandstranden och det lugna havsvattnet mycket när till hotellet för sköna bad- och soldagar, samtidigt som Venedigs klassiska sevärdheter bara var en kort och vacker båttur bort med vattenbussar.

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Åh, vad underbart att höra! Det låter verkligen som att ni fick den där perfekta mixen av strandliv och storstadskänsla som gör Lido så speciellt. Att bara kunna ta båten över till Venedig efter en dag på stranden är svårslaget.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig och för att ni valde att boka er familjesemester med oss på weloveholidays!

Varmt välkomna tillbaka nästa gång det är dags för ett nytt äventyr!

Saanut 3/5 tähteä

The hotel is clean and well maintained

The hotel is clean and well maintained. However, the food is absolutely unacceptable and far below the standard expected of an all-inclusive resort.

I travel frequently and almost always choose all-inclusive hotels. This is the first all-inclusive hotel where I have gone to bed hungry because there was simply nothing enjoyable to eat.

The food seems to consist mainly of processed or pre-prepared products. The meat has very little flavor, and the same dishes are served for both lunch and dinner with almost no variety.

Another major disappointment is the beach. It is very rocky, making it difficult to swim, and it is certainly not suitable for children or families.

For these reasons, I will not return to this hotel, and unfortunately I cannot recommend it to anyone else.

1. elokuuta 2026

Hi Ahmed!

Thank you for giving us your honest feedback.

We are truly sorry to read about your experience. An all-inclusive holiday should mean great meals and stress-free dining, so hearing that you went to bed hungry is really upsetting to us.

Thank you for highlighting both the food situation and the condition of the beach. We take this kind of feedback very seriously, and we are sharing your comments directly with the hotel management so they can address these issues.

We completely understand your disappointment and appreciate you taking the time to let us know where things went wrong.

Warm regards,

Förstörde vår semester

Extremt dålig service! Fel hotel beskrivning! Fel info till tranfer företaget. Jag fick boka om och betala en massa extra själv för att få uppleva semesterkänsla. All min tid och energi gick åt att fixa allt på plats. Jag skulle aldrig rekommendera detta företag till någon som vill njuta av sin lediga tid och få en avkopplande semester! Man är absolut INTE i trygga händer! En efterlängtad semester gick åt skogen!

24. heinäkuuta 2026

Hej Mehria,

Det här är verkligen oerhört tråkigt att läsa. En efterlängtad semester ska innebära lugn och avkoppling – inte att man måste lägga sin tid, energi och egna pengar på att rodda allt på plats för att det blivit fel med både hotellbeskrivning och transfer. Vi förstår helt och hållet din besvikelse och frustration.

Så här ska det absolut inte gå till när man bokar med oss. Vi vill självklart titta närmare på vad som har hänt i ditt ärende och hjälpa dig vidare med dina utlägg och synpunkter.

Jag kommer att kontakta dig direkt här via Trustpilot för att be om dina bokningsuppgifter så att vi kan ta tag i detta på en gång.

Aldrig igen!

Hotellet är det värsta jag varit med om!
Det ska vara daglig städning vilket det inte var. Det ska ingå handduk till dusch det gör det inte så vi var tvungna att köpa där och kasta senare för att vi inte hade packning till det. Extremt lyhört i rummen. Aircondition går ej att styra eller reglera värme eller kyla. Frukosten var endast två olika pålägg och ett bröd. Personalen skriker på en och kallar en för lögnare när det finns bevis på allt detta. Aldrig igen och aldrig någonsin i torremolinos.

Som heterosexuell är detta en väldigt dålig plats att vara på

Hej Emelie!

Vad oerhört tråkigt och upprörande att läsa om er upplevelse. Att inte få den städning eller de handdukar som utlovats är helt fel, och att dessutom bli dåligt behandlad av personalen när man påpekar bristerna är fullständigt oacceptabelt.

Så här ska ingen behöva ha det på sin semester. Jag hör av mig till dig direkt via Trustpilot för att få dina bokningsuppgifter så att vi kan utreda det här ordentligt.

Saanut 4/5 tähteä

Fint hotell och allt gick enligt…

Fint hotell och allt gick enligt planerat.

25. heinäkuuta 2026

Hej Mikael!

Härligt att höra att allt flöt på som planerat och att ni var nöjda med hotellet! Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

weloveholidays ☀️

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin