Jeg har ingen klager overhovedet. Jeg bestilte søndag eftermiddag og fik min pakke 2 dage efter. Det er billigt men virkelig god kvalitet. Jeg syntes helt sikkert du skal bestille fra Looze

JEG VIL BARE SIGE!! At det er en vanvittigt imødekommende sødt personale som lavede et hel danse hold s trøjer med logo og god pris og så venlige !! Jeg vil kun bruge mine penge der! 6 stjerner... Näytä lisää

Simpelhen det bedste firma at bestille fra - bestiller den ene dag, næste dag får jeg varen. Total luxsus service. Fik en trøje i forkert farve, næste dag lå den rigtige farve allerede klar til mig.... Näytä lisää

Hurtig levering, hurtig svartid ift. valg af størrelse og super fint tøj :) Bestilte buks uden elastisk og en sweatshirt - virkelig god kvalitet ift. prisen. Skal helt klart have flere af bukserne ud... Näytä lisää

1. Vaateliike

En butik som sælger det lækreste og hyggeligste joggingtøj. Vi tilbyder et udvalg af både Carhartt, Fruit of the Loom og LOOZE, så du kan finde det, der passer bedst til dit behov. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på hej@looze.dk eller på Instagram @loozedk. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet anmeldelser af os.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Hurtig levering + super god kundeservice

Hurtig levering, og mega god kundeservice!!

Jeg modtog en forkert vare, og modtog dagen efter den rigtige - virkelig hurtigt!

Jeg siger tak, og handler gerne her igen!!

13. helmikuuta 2025

Hej Emma
Trods bump på vejen er jeg glad for, det hele har løst sig! Vi glæder os allerede til at handle med dig igen 🌟
Kh Sasha

Kom til at bestille “Afhentning i…

Kom til at bestille “Afhentning i butik” i stedet for “Tilsend”. Skrev en mail og fik hurtigt en tilbagemelding om, at leveringen blev ændret - fedt. Hurtigt og professionelt - tak 😊

8. helmikuuta 2025

Hej Gitte
Dejligt vi kunne hjælpe 🫶 Tak for at handle hos os 🙏

Fuld hus på stjerner

Fuld hus på stjerner. Lyn hurtig levering. Skulle bytte til en mindre str. returnerede tøjet og bum 3 dage efter modtog jeg min pakke med den korrekte str.. Tøjet var billig og i en lækker kvalitet. Handler helt sikkert her igen.

6. helmikuuta 2025

Tusind tak for det Tina. Din anmeldelse er ekstremt værdifuldt for os 💫

God service

Super oplevelse jeg havde modtaget noget tøj til barnebarnet, der var et par joggingbukser der var hul i, jeg ringe og snakkede med en sød dame hun sagde vi sender et par nye til jer, det er bare god service 🥰👍

27. tammikuuta 2025

Hej Annette
Vi siger bare tak! Skønt at reklamationen var smertefri 🙏

God service

Så fin og hurtig service. Både med hurtigt svar, virkelig god telefonisk betjening og hjælp til ombytning og returnering.
Tøjet er en skøn blød kvalitet

24. tammikuuta 2025

Det er vi glade for at høre Birgitte! 😇
Kh Sasha

Desværre svarede varen ikke til mine…

Desværre svarede varen ikke til mine forventninger, men meget fin og hurtig reaktion fra firmaet da jeg ønskede at returnerer.

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä LOOZE.DK

Tak for at handle hos os 🫶
Kh Sasha

Super hurtig og god service…

Bestilte forskelligt tøj på Black Friday. Pakken kom super hurtigt. En trøje var til julegave og her først i januar konstaterer vi en syning som var gået op. Skriver til kundeservice om de vil ombytte. Lynhurtigt svares der men en meget venlig mail, at Looze selvfølgelig sender en ny trøje med det samme.
Virkelig god og hurtig service.

6. tammikuuta 2025

Tusind tak Annette!
Vi beklager naturligvis fejlen, men jeg er glad for, vi fik rettet godt op på det 🙏

Kun gode oplevelser

Hej
Jeg har handlet hos Looze nogle par gange nu og har kun haft gode oplevelser, det hele er kommet inden for en uge!
Kan anbefales

13. elokuuta 2024

Iiiiiih tak Jeannie 🫶

Fantastisk virksomhed

Fik en trøje i forkert farve, næste dag lå den rigtige farve allerede klar til mig. & jeg kunne bare beholde den første. Fremragende services. Det bliver ikke sidste gang jeg handler her hos LOOZE.

16. joulukuuta 2024

5 stjerner for din anmeldelse, Anita 🌟🌟🌟🌟🌟

Super service

Bestilte en taske til julegave. Dagen efter var den sat 80 kr. ned. Sendte en mail, at jeg ikke synes, det var ok. Fik svar 1 time efter, at jeg ville få pengene tilbage og de er allerede gået ind på mobilepay. Tak for god service og god jul.

9. joulukuuta 2024

Tak for dine stjerner Jane 🌟
Kh Louise

Her kan i sagtens handle!

Købte en hoodie og bukser. Begge dele levede fuldt ud op til mine forventninger og leveringstiden kan der ikke sættes en finger på. Bedste anbefalinger herfra.

30. marraskuuta 2024

Jubiii 🙌 Tak Stine!
Kh Sasha

Rigtig gode priser og hurtig forsendelse :)

Jeg har netop købt en “fruit of the loom” hættetrøje til min niece i julegave på LOOZE.dk
Rigtig gode priser og hurtig forsendelse.
Og en fin hættetrøje i god kvalitet :)

1. joulukuuta 2024

Fantastisk! Tak for din anmeldelse Josefine 🙏
Du må meget gerne sende en mail til "hej@looze.dk", om hvad vi kunne have gjort endnu bedre, for at få din sidste stjerne ⭐️

Hurtig og god service

Meget nemt at ordre, størrelser stemmer med guiden, super hurtig levering. Der manglede 2 varer og der var slet ingen problemer med at få accepteret fejlen og sendt de manglende varer.

2. joulukuuta 2024

Tusind tak Gitte!
Vi beklager naturligvis fejlen, men jeg er glad for, vi gik rettet op på det 🫶

Super god service

Havde fået forkert levering. Men fik gratis tilsend korrekt levering. Og beholdte den forkerte levering. Det er super god service. Tak

12. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä LOOZE.DK

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse, Tilde 🫶

MEGA super service

Min datter er danser.
Vi bruger joggingbukser fra LOOZE
Desværre kom de forkerte bukser med posten forleden 😒
Jeg skriver med det samme til LOOZE, som i dag besvarer min mail med SUPER GOD SERVICE!
De beklager fejlen og sender med det samme de rigtige bukser OG vi kan beholde dem de sendte forkert 🤩😍
Wow!
Kæmpe anbefaling herfra 🤩

11. marraskuuta 2024

Tusind tak for din anmeldelse Kristina 🙏
Vi håber meget at handle med dig igen!

Stor tilfredshed med kundeservice

Stor tilfredshed med kundeservice , vældig søde og hurtige i kundeservice …. Deres eget mærke Looze kan anbefales, så fine farver og lækker kvalitet

25. lokakuuta 2024

Hej Ida
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse 💙