Virkelig god oplevelse. Jeg bestilte varer en eftermiddag. De blev leveret om formiddagen dagen efter! Kvaliteten og pasformen er perfekt. Ikke sidste gang, jeg handler dette.

Jeg skulle egentlig bare købe en julegave, som var ønsket i Boom, jeg manglede en langærmet t-shirt, så bestilte en med .. Der var lynhurtig levering, t-shirten i den lækreste bomuld og farven va... Näytä lisää

Jeg har netop modtaget min bestilling fra Boom butik, og det er fantastisk. Den drillede under betalingen 1. Gang, hvor den meldte fejl, derfor betalte jeg på ny. Desværre var betalingen alligevel gåe... Näytä lisää

1. Vaateliike

Lille butik, der sælger virkelig pænt joggingtøj og lækre t-shirts. Vi ønsker, at du får et hyggeligt indtryk, hvis du går ind på vores hjemmeside, og den bedste oplevelse, hvis du endda skulle få lyst til at købe noget hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet (for det meste!) smigrende anmeldelser af os. Kh Boom

4,6

Skønne sager og gode priser
Lynhurtig levering

18. huhtikuuta 2026

Hej Sussie
Mange mange tak for din flotte anmeldelse!! Det betyder så meget for os, at du både synes, at vi sælger flotte ting 😍 og at leveringen var hurtig!
Kh Katrine 💗

Great products

Great products. Very fast delivery. Will definitely buy again!

17. huhtikuuta 2026

Hi Anna
Yay! Thank you so much for the 5 stars ⭐️ we truly appreciate it!!
We’re really happy to hear that you’re satisfied with both the products and the fast delivery. It means a lot to us that you took the time to share your experience 💗

Qualität ist schlechter geworden

Hab 2023 schon ein Jogginghose dort bestellt und die war wirklich super. Deshalb habe ich mir im letzten Jahr eine weitere zu Weihnachten gewünscht, diese hatte jedoch nach 4 Wochen bereits Löcher und es werden immer mehr.

Schade das die Qualität so schlecht geworden ist.

24. joulukuuta 2025

Hi Emelie
Thank you for your feedback, and I’m very sorry to hear about your experience.
It’s disappointing to learn that the quality didn’t meet your expectations this time. Would you mind sending me an email at kontakt@boombutik.dk, along with some photos of the sweatpants? That way, we can take a closer look 💘
We’d really like to find a good solution together with you!

Katrine

Cheap quality and not true-to-size

Cheap quality and not true-to-size.

1. huhtikuuta 2026

Hi Hendrik
We’re very sorry to hear about your experience.
This is certainly not the standard we aim to deliver, neither in terms of quality nor sizing.
We have tried to contact you to find a solution, but unfortunately haven’t heard back yet. You are more than welcome to reach out to us so we can assist you with an exchange or another suitable solution.
We would really like the opportunity to make this right for you 💗

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service. Har 2 x gange oplevet ikke, at få pengene retur. Oplevet at man sender retur, og gerne vil have anden størrelse, og venter 1 måned på, at få denne leveret.

15. tammikuuta 2026

Hej Stephanie
Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give 💘
Vi vil meget gerne hjælpe dig og finde en løsning sammen. Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@boombutik.dk, så kigger vi på det med det samme.

Dårlig kvalitet

Tynd og Dårlig kvalitet, løse tråde og en del fnuller udenpå (da jeg modtog den, så den har ikke været brugt inden).
Jeg kommer ikke til at handle der igen desværre.
Men fin levering.

26. maaliskuuta 2026

Hej Janne
Det er jeg ked af at høre! Kan jeg få dig til at sende mig et billede af fejlen på kontakt@boombutik.dk, så kan vi finde en god løsning til dig - for den skal selvfølgelig ikke være fnulret ved modtagelsen 💘

Virkelig god service

Jeg bestilte ved en fejl, en trøje i den forkerte størrelse. De var så søde, at hjælpe mig med at bestille en ny, og returnere den gamle.
Virkelig god service!

18. maaliskuuta 2026

Hej Mathilde
Tusind tak for din flotte anmeldelse!! Vi er virkelig glade for at høre, at du fik en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at få byttet til den rette størrelse 💗 Det betyder utrolig meget for os!

Virkelig en positiv oplevelse

Jeg købte for 5 måneder siden 2 par jogging bukser hvor de så endte med at gå i stykke på samme måde henvendte mig så til deres kundeservice og det gik ikke andet end 2 dage og jeg står her nu med 2 hele ny par trods jeg har haft dem i 5 måneder

21. maaliskuuta 2026

Hej!
Tak for din flotte anmeldelse! Selvom det selvfølgelig ikke er optimalt, at bukserne gik i stykker, er vi rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre. Det betyder utrolig meget for os 💘
Kh Katrine

Altid min go to når jeg skal bruge nye…

Altid min go to når jeg skal bruge nye basics😌

19. maaliskuuta 2026

Hej Anna
Tak for din fine fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at vi er din go to ift. basics!! Det betyder så meget 💗💗
Kh Katrine

Rigtig god oplevelse hver gang jeg…

Rigtig god oplevelse hver gang jeg handler hos Boom Butik. Tøje lever op til forventninger og der er hurtig levering.
Vi har købt både sweatpants, t shirts, trøje med hætte/uden hætte.
Størrelsen passer fint.

4. maaliskuuta 2026

Hej Ewelina
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at din oplevelse er god hver gang du handler hos os - det betyder virkelig meget!! Tak for at blive ved med at være kunde hos os 💗

Rigtig god handleoplevelse

Det var en rigtig god oplevelse at handle og produktet lever op til end forventninger og der var hurtig levering🤗

16. maaliskuuta 2026

Hej Oliver
Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Vi er glade for, at du både synes om oplevelsen, produktet og leveringen!
Endnu en gang tak for at handle i vores biks ❤️

Bedste bukser

De er sygt flotte og nice de er bløde og helt som jeg havde forstillet mig jeg købte dem torsdag klokken 12 og de kom fredag 👍🏼

14. maaliskuuta 2026

Hej Nini
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det gør os så glade!! ❤️

Fantastisk køb

Har købt skjorte og matchende bukser, fantastisk sæt og hver for sig. Jeg lever nærmest i det. Mega behageligt og skøn pasform :-)

2. maaliskuuta 2026

Hej Jette
Mange mange tak for din fine anmeldelse! Det betyder mere end du kan forestille dig ❤️ Vi er så glade for at høre, at du nærmest lever i sættet - det var lige det vi ønskede, da vi designede det 🌟 Endnu en gang tak!
Kh Katrine

Dejlige bukser i god kvalitet

Bestilte to par pyjamasbukser i str. S. Jeg er 172 cm høj, og bukserne passer perfekt. Jeg er positivt overrasket over kvaliteten - bukserne er ikke så tynde, som jeg forestillede mig, og de krøller ikke ret meget, selv når man har haft dem på en hel dag, hvor man også har siddet ned mange
gange. Farven er også fin og stemmer overens med billederne.
Eneste lille minus var, at bukserne først kom fem dage efter bestilling, selvom der stod i anmeldelserne, at der var hurtig levering. Lidt ærgerligt, når man skulle have bukserne med på ferie. 🙂
Men alt i alt stor tilfredshed.

14. helmikuuta 2026

Hej Helle
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at pyjamasbukserne både passer dig perfekt og at farve og selve stoffet er positivt 💗 Vi beklager dog for forsinkelsen på leveringen. Vi er virkelig glade for at du er tilfreds - det betyder SÅ meget for os!!

Behageligt tøj

Fint lille udvalg, meget behageligt tøj. Lidt mange mails efterfølgende.

14. helmikuuta 2026

Hej Malene
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os 💘
Hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra os, kan du nemt afmelde dig ved at klikke på "Afmeld Email" linket, som du kan finde i bunden af hver e-mail, du modtager fra os. Når du har bekræftet din afmelding, stopper vi med at sende dig emails.
Kh Katrine

Jeg synes Boom butik er fantastisk

Jeg synes Boom butik er fantastisk. I har et skønt udvalg af lækkert tøj. Og det bedste er at der er kommet mere tøj
Py bukser og skjorte og så i brunt. Tak for hurtigt levering og god information og tak for jer 🤎

20. helmikuuta 2026

Hej Sisse
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os 💘 Vi er så glade for at høre, at du er vild med de nye items og især sættet i brun 🤎

Bare fantastisk.

Fantastisk service, medarbejdere og bedst fantastiske produkter. Det er så meget værd at støtte Boom Butik, da de virkelig bare har styr på det hele. De er super venlige og har en fantastisk historie. 💘

19. helmikuuta 2026

Hej Alma
Tusind tak for din flotte flotte anmeldelse!! Det betyder utrolig meget, at du har haft en god oplevelse både med produkterne, men også vores service! TAK 💘
Kh Katrine

Fantastisk service og altid en rigtig…

Fantastisk service og altid en rigtig god pasform i deres tøj. Leveringen er hurtig, og de er altid venlige og hjælpsomme, når man har spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale dem!

17. helmikuuta 2026

Hej Lone
Tusind mange tak for din flotte anmeldelse!
Det varmer virkelig ❤️❤️❤️

Rigtig godt og biligt tøj

Rigtig godt og biligt tøj

7. helmikuuta 2026

Hej Jakob
Tak for din flotte anmeldelse!! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og priserne 💘