NordXL Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

BESTEL HIER NIET!! RETOURNEREN NIET MOGELIJK!! Barkrukken besteld. Toen deze uiteindelijk thuis waren geleverd, bevielen deze niet en wilden we deze barkrukken retourneren waarbij we hebben aangege... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We waren onze fineer meubelen beu. We kwamen bij LoodsXL terecht. Ik wilde graag maatwerk voor een bestaand dressoir en kast uit de collectie van LoodsXL. Het duurde even maar het was het wacht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aantal weken geleden een houten tuinbank besteld, deze samengesteld op de website (maat en kleur). Heel tevreden! de bank voldoet aan alle verwachtingen en is van prima kwaliteit, ook netjes gelakt.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs heb ik mijn nieuwe eiken badmeubel geplaatst en ik ben er ontzettend tevreden over. De kwaliteit is top: massief eikenhout, stevig gebouwd en perfect afgewerkt. De natuurlijke houtnerf geeft... Näytä lisää

1. Kalustevalmistaja
  2. Huonekaluliike
  3. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

NordXL uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van maatwerk meubelen. NordXL, ooit SteigerhoutTrend, begon klein als maker van steigerhouten meubelen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in allerlei houtsoorten en maken meer dan alleen steigerhouten meubelen. Je kunt ook terecht voor eikenhouten, mangohouten, Douglas houten, teakhouten meubelen en betonlook meubelen. De webshop is een onderdeel van NordXL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze site. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Onbeleefd personeel, die totaal niet met je meedenken terwijl er door het bedrijf een product geleverd is welke simpelweg kapot is.
En dit is niet de eerste keer.... het meubel wat we 2 jaar geleden hadden gekocht werd niet compleet geleverd.

Ik koop hier nooit meer en hoop andere mensen ook niet. Geen bedrijf, maar zakkenvullers!

3. helmikuuta 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend dat je dit zo ervaart. We willen je graag verder helpen, echter is het ons onbekend wie je bent.

Graag ontvangen we een email of ordernummer zodat we je verder kunnen helpen.

Voor wat betreft het meubel wat niet compleet is, wij kunnen ons niet voorstellen dat wij dit niet destijds opgelost hebben. Daar gaan we ook niet vanuit, anders had je vast niet nogmaals besteld ;). Uiteraard kan het eens voorkomen dat we een onderdeel vergeten te leveren, want waar mensen werken worden fout gemaakt maar als het bij ons kenbaar is komen we het uiteraard naleveren.

We horen het graag zodat we je verder kunnen helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Geen terugbetaling na annulering !

Op de webwinkel werd de indruk gewekt dat een kast op voorraad was. Dat bleek niet het geval. Leveringstijd onbekend. Na dreigen met een rechtszaak werd de bestelling dan eindelijk geannuleerd en zou ik het geld binnen 30 dagen terugkrijgen. We zitten nu ver over de termijn heen en nog steeds geen geld terug.

26. tammikuuta 2025

Goedemiddag Ha Rani,

Als een meubel niet op voorraad is staat dit altijd vermeld onder het meubel. Wellicht dat je dit niet gelezen hebt.

Vervelend om te horen dat je je geld nog niet terug ontvangen hebt, wat is je ordernummer? Helaas kunnen we op de naam geen bestelling vinden.

Wij storten altijd het geld terug binnen het genoemde termijn.

We wachten je reactie/mail af.

Prachtige tafel en stoelen

Goede service! Prachtige eikenhouten tafel besteld en is precies geleverd zoals wij hem wilden. Bezorging was top en de tafel is voor ons in elkaar gezet op de gewenste plek. Ook met de stoelen zijn wij erg blij.

11. tammikuuta 2025

Erg vlotte levering

Erg vlotte levering: 20 minuutjes op voorhand gebeld, super vriendelijke bezorger, meubeltje was al in elkaar gezet & tillen tot op de gewenste plaats gebeurde met de glimlach! Zoals het hoort, maar de 5 sterren zeker waard!

21. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Mooie tafel!

Bestellen ging beetje moeizaam omdat we alles via de mail moesten doen, omdat tafel online was uitverkocht. Maar tafel is super en levering van Michiel was echt top! Aardige jongeman en hij heeft de tafel ook voor ons in elkaar gezet

16. tammikuuta 2025

Mooi tafeltje vandaag ontvangen

Mooi tafeltje vandaag ontvangen, levertijd was een week. Tafeltje ziet er netjes en stevig uit, prima degelijke kwaliteit. Bezorger heeft hem netjes voor me binnen gezet. Goede ervaring.

Vlotte snelle levering

Vlotte snelle levering. Kregen dag van te voren rond welke tijd het gebracht zou worden. We werden netjes 15 min van te voren gebeld. Vriendelijke bezorger.

Niet conform en spuuglelijk

Bestel hier niet. Ze leveren meubels die niet conform zijn aan wat je besteld. Het meubel dat ik ontving splinterde volledig, was onverpakt geleverd, is geen steigerhout zoals wel werd geclaimd, en duidelijk ook niet behandeld met een beschermende coating.
Dit mieserig stuk houtsel kan gewoon zo bij het afval :-(

Beste Aranka,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
Het geleverde artikel is zeker wel van steigerhout.
Graag ontvangen we eerst een aantal foto's om de klacht te kunnen beoordelen alvorens er een review word geschreven.

Wij leveren inderdaad zonder verpakking, dit staat op de site vermeld. De reden hiervan zijn milieuredenen.

Nano coating is een kleurloze beschermlaag, dit zie je niet terug en dat is dan ook het mooie van het product.

Avis très négatif

Avis très négatif - Fournisseur malhonnête

Je déconseille vivement ce fournisseur. L'expérience a été une véritable arnaque du début à la fin. Leur site internet est totalement flou et peu clair, ce qui rend difficile la navigation et la compréhension des offres. Après avoir passé commande pour un meuble, j'ai été choqué de découvrir qu'ils exigent un paiement de 50 % de la valeur du produit pour la livraison, ce qui n'est en aucun cas précisé lors de la commande.

Pire encore, lorsque j'ai souhaité annuler ma commande avant l'expédition, j'ai été catégoriquement refusé, malgré l'absence de toute information claire sur leurs conditions de vente. Ils refusent de rembourser et gardent l'argent sans fournir le produit. En résumé, ce fournisseur prend ses clients en otage, en les forçant à payer une somme importante sans garantir la livraison. Une expérience inacceptable, malhonnête et scandaleuse.

Je recommande fortement de passer votre chemin et d'éviter cette entreprise.

12. marraskuuta 2024

Beste Lindsay,

Jammer om te horen. We hebben duidelijk op de site vermeld staat dan levering in Wallonië een meerprijs met zich meebrengt, hier hebben wij je per mail ook direct over geïnformeerd.
De prijs is afhankelijk van de woonplaats en de afmeting van het meubel.

We hebben aangegeven dat je er voor kan kiezen het meubel thuis te laten bezorgen tegen betaling of gratis afhalen in Melderslo.

Annuleren dient binnen 3 dagen na bestelling, dit kan helaas niet ruim 1 maand na bestelling.

We zijn dan ook zeker geen afzetters, daar waar alle bovenstaande informatie op de site terug te vinden is.

Saanut 1/5 tähteä

Tuintafel geleverd tot volle…

Tuintafel geleverd tot volle tevredenheid. Een aantal dagen later vormde zich vreemde vlekken op de tafel. Contact opgenomen met LoodsXL. Medewerker adviseerde foto’s te maken zodat ze de vlekken konden beoordelen. Tot op heden is er nog niet gereageerd. Krijg telefonisch ook geen contact. Het mobiele telefoonnummer van de medewerker die de tafel kwam brengen is niet meer bereikbaar. Wellicht krijg ik op deze manier wel contact?

11. lokakuuta 2024

Beste Tim,

Bedankt voor je review en vervelend om te horen.

Voor klachten dien je te mailen, zoals het keuzemenu aan de telefoon ook aangeeft. Wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar tussen 10:00-16:00 uur.

Jammer dat je direct een review schrijft, daar waar wij geen mail hebben ontvangen.

Op de naam Tim kunnen wij geen order vinden van 11-10-2024.

We zien je mail graag tegemoet.

Loods XL

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin