Fick ett väldigt bra mottagande från Maryam på Living Sport då jag saknade en batteriadapter till min Roddmaskin som jag köpte på XXL i Växjö (vilka lurades med hur den skulle fungera) Hon ordnade e... Näytä lisää
Helt fantastisk kundeservice ud over hvad man kan forvente!! Havde købt et titan 1100 løbebånd i Bilka der gik i stykker efter 2 år og 2 mdr. Livingsport var utroligt venlige og forsøgte at hjælpe... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Det går inte att ge detta företag något annat betyg än 5 stjärnor. Här gör ni garanterat 100% trygga köp. Servicen jag fick av Maryam var helt outstanding - bästa tänkbara! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fik en ministepper i mors dags gave maj 24 kr. 700.- En svejsning knækkede maj 25. Maskinen var købt hos Matas dk, som intet gjorde for at hjælpe mig. De løj endda overfor mig, og sagde at de ikke kunne skaffe den.
Den 12. juni kontakter jeg Livingsport direkte, som fortæller, at de ikke har modtaget mit navn, adresse, eller noget fra Matas dk. - jeg skal blot sende mit navn, kvittering - så vil de omgående sende mig en ny. De anerkender fejlen ved ministepperen, og dagen efter modtager jeg en ny. I mellemtiden har Matas dk. udbetalt pengene til giveren (min datter) så beskeden krydser mellem Livingsport og jeg. Den skal naturligvis sendes tilbage, og jeg skriver til Livingsport, og fortæller at jeg ikke er berettiget til en ny, og at jeg må takke nej, da Matas dk så atter bliver mellemled igen.
De har den sødeste person siddende i kundeservice Myriam, som vil gøre alt for deres kunder.
De har så meget fortjent ros, for deres professionelle behandling af mig.

Vastaus yritykseltä Livingsport
Fantastisk oplevelse og mega kompetent personale man taler med når man ringer ind med et problem
Havde købt et løbebånd Titan 800 pro i februar måned 24 og fik et problem at båndet gled selv efter en opstramning
Jeg ringede ind og de hjalp mig igennem med flere gange at advisere mig og undervise mig plus sende videoer til mig hvordan jeg skulle afhjælpe mit problem.
Helena som jeg talte mest med vidste alt om hvordan man skulle afhjælpe problemer med løbebånd
Ydermere har hun fuldstændig styr på hendes lager med reservedele og vidste nøjagtig hvad der skulle bruges og udskiftes
Jeg er ekstremt tilfreds med den læring jeg har fået og kan fremover selv afhjælpe de fleste problemer med at servicere mit eget løbebånd
Det kræver en gang imellem at justere nogle remme som selvfølgelig slides ved brug
Helena var så sød at sende mig nogle nye reservedele som jeg så kunne sætte i uden beregning og hun var ovenikøbet nede på lageret for at lede efter et nyt beslag som ellers ikke hører til denne model
Denne service er ud over alt forventning og ekstremt kompetent så jeg takker mange gange herfra
med venlig hilsen Flemming

Vastaus yritykseltä Livingsport
Da jeg modtog et løbebånd der desværre viste sig ikke at være helt iorden. Blev problemet løst med en god dialog med kundeservice, og alt er som det skal være nu.

Vastaus yritykseltä Livingsport
Our problem was truly notified and option were given. In spite of an old product we received a nice solution with a fair price.

Vastaus yritykseltä Livingsport
Veldig god service ved reklamasjon. Hyggelige og proffe folk

Vastaus yritykseltä Livingsport
Snabba svar och bra stöttning/hjälp vid problem med mitt löpband!

Vastaus yritykseltä Livingsport
En fantastisk service online av Maryam på Livingsport! Hade problem med ett T40 löpband som gick för fort i förhållande till displayen. Var tveksam om jag skulle få något svar över huvud taget men det fick jag definitivt. Maryam svarade nästan direkt och gav några råd som inte fungerade men hon tog då kontakt med tillverkaren som förklara hur man skall gå tillväga för att sänka hastigheten på bandet inne i programmet. Nu går bandet som det skall och man slipper springa som Ben Johnson på amfetamin redan vid 8km/tim🤣👍🙂 Tack för hjälpen Maryam önskar hela besättningen ombord M/T Bitland 😘

Vastaus yritykseltä Livingsport
Min utmerkede spinner, som fortsatt er i garantitiden, trenger ny belastningenhet. I den forbindelse opplever jeg veldig hjelpsom, rask og god service. LivingSport anbefales!

Vastaus yritykseltä Livingsport
Veldig behjelpelige,og bra kundeservice hos Livingsport.dk
Mye erfaring innen sportsutstyr.
Smidig levering i post

Vastaus yritykseltä Livingsport
En Airtrack jeg havde købt, tabte luft og meldte det som reklamation. Hurtigt konstaterede de at jeg skulle have den returneret. Det var igår og den er allerede på vej. Yderst kundeminded, venlige og hurtig til at svare. Ikke sidste gang jeg køber hos dem

Vastaus yritykseltä Livingsport
Kjøpte en brukt tredemølle som fortsatt var under garanti og fikk meget god oppfølging og service. Svarer raskt på telefon og e-post. Reservedeler sendt i posten med express til Norge. Flere bedrifter burde lære slik kundeoppfølging.
Tusen takk! S&M

Vastaus yritykseltä Livingsport
Hon ordnade en batteriadapter utan att tveka. Har bar gott att säga om dem och särskilt Maryam!

Vastaus yritykseltä Livingsport
Extremt dålig kundservice. Har ett löpband som inte fungerar som det ska och får ingen hjälp av deras kundservice. Dem hänvisar bara till att det inte är ett garantiärende fast att jag flertalet gånger påpekat till dem att det inte är ett garantiärende utan att vi vill ha hjälp och kommer betala för hjälpen.

Vastaus yritykseltä Livingsport
Helt fantastisk kundeservice ud over hvad man kan forvente!!
Livingsport var utroligt venlige og forsøgte at hjælpe med fejlfinding via mail.
Da dette ikke lykkedes sendte de et nyt display og nu virker løbebåndet igen.

Vastaus yritykseltä Livingsport
Actively tricking their customers with arbitrary information regarding their products.
Bought a treadmill advertised having "22 levels of incline". Was not aware that 22 levels could reasonably mean around 5% inclinde. Sure, technically I guess it has 22 levels but given that the normal incline in the price range is around 15% I was shocked when I received it.
No help at all from the company itself. Don't spend any money on any product that they supply.

Vastaus yritykseltä Livingsport
Köpte en träningscykel som inte fungerade, skickade in en reklamation med bilder och video.
Fick full förståelse på en gång och nu har vi fått en ny cykel!
Allt gick så snabbt och fint!
Tack trevliga Mayram!
Ulla Alpe
Gävle

Ovenud fantastisk kundeservice.
Købte et løbebånd (Titan Life T60 TFT) via Føtex webshop. Løbebåndet virkede ikke ved ankomst så jeg blev sendt videre til Livingsports reklamation.
Jeg fik svar næsten med det samme, har haft virkelig god dialog med Helena, venlig service, forstående, tålmodig - alt hvad man kunne ønske. Det endte med at der blev sendt en teknikker ud (Martin) som ligeledes var en af de venligste sjæle. Efter grundig gennemgang af hele løbebåndet, viste det sig at være en løs forbindelse i displayet, det blev selvfølgelig ordnet og alt virker som det skal. Fik yderligere hjælp til at smørre og stramme båndet, hjælp til hvordan man bedst bruger maskinen m.m.
Jeg er lykkelig og glæder mig nu til at komme i gang. :)

Vastaus yritykseltä Livingsport
VARNING !! Oseriöst företag med otrevliga och ljugandes personal, fast man har digitala avtryck/bevis så nonchalerar dom det och bara kör på med sitt

Vastaus yritykseltä Livingsport
Købte et Adidas Home Rig gennem CDON fra Living Sport.
Kiggede her på Trustpilot og så, at de ikke havde de bedste bedømmelser, men efter at have læst, hvad folk var utilfredse med, turde vi godt tage chancen og bestille derfra. Synes mange kom med alt for hårde bedømmelser i forhold til, hvad der var problemet.
Vi bestilte og der gik kun et par dage, så var vores home rig leveret. De tilbød en super skarp pris på produktet og det levede til fulde op til forventningerne!
Vi anbefaler Ling Sport 100 % til andre :)