Heel erg blij met de uitstekende ervaring en de fantastische klantenservice. Tijdens onze verhuizing barkrukken besteld. Goede producten. Mooi. Maar zat een fabrieksfout in. Door de verhuizing w... Näytä lisää
Slechtste klantenservice aller tijden. Telefonisch niet bereikbaar en per mail krijg je korte antwoorden waar je niks mee kan. Gaat over een levering die meer dan 3 weken te laat is. Zou hier zeker ni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wir haben 7 Stühle bestellt – nicht einmal ein Jahr später waren bei allen (!) die Gummikappen an den Füssen komplett durch. Für diesen Preis absolut inakzeptabel. Zudem sind die Teile so konst... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prachtige krukken gekocht, echter na een paar maanden zag ik een afwijking in 1 kruk, was niet eerder opgevallen omdat ze niet allemaal in gebruik waren, tot afgelopen week. Gemaild, in de eerste i... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Livin24 draait alles om stijlvol en betaalbaar wonen. Wij geloven dat een interieur niet alleen mooi, maar ook comfortabel en functioneel moet zijn. Met een breed assortiment aan trendy meubelen, geïnspireerd door de laatste woontrends, helpen we jou om van je huis een thuis te maken. Of je nu gaat voor een industriële, Scandinavische of moderne look – bij Livin24 vind je meubels die perfect bij jouw stijl passen.
Hanzeboulevard 28, 3825 PH, Amersfoort, Hollanti
- 085-8081556
- klantenservice@labelwise.nl
- livin24.com
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Krukken telkens beschadigd bij levering
2 mooie barkrukken besteld bij Livin24. We hebben 2 maanden zitten wachten op onze krukken, maar dit was wel van te voren gecommuniceerd. Echter bij levering bleek allereerst dat het op een andere dag geleverd werd dan ik had aangegeven. Bovendien bleek er maar 1 van de 2 krukken in de doos te zitten, die ook nog eens beschadigd was aan alle kanten. Na telefonisch contact zou het allemaal snel opgelost worden, maar ik moest wel zelf de beschadigde kruk terugsturen (groot pakket). Inmiddels weer een nieuwe levering (nu wel met 2 krukken), maar bij het uitpakken blijkt dat er weer beschadigingen op zitten. Hoe moeilijk kan het zijn om een kruk onbeschadigd te verzenden?!

Vastaus yritykseltä Livin24
Bestelling 1 week geleden geplaatst en…
Bestelling 1 week geleden geplaatst en geen enkele correspondentie ontvangen. Ze reageren ook niet op e-mails..

Vastaus yritykseltä Livin24
Nette en snelle levering van een poef

Vastaus yritykseltä Livin24
Levert producten met GEKENDE PROBLEMEN !
Vier stoelen besteld en inderdaad de dag erna geleverd.
Helaas blijken de leuningen die gemonteerd moet worden niet in de juiste hoek te staan waardoor ze dus niet passen op de stoel. Klantendienst gebeld en die gaf toe dat met dit model stoel meer problemen waren.
Echter moet ik eerst beeldmateriaal maken en uploaden naar de firma Livin24 eer ze genegen zijn om de stoelen om te ruilen !
Na mijn frustratie geuit te hebben dat het al vervelend is dat een product met gekende problemen uitgeleverd wordt aan nietsvermoedende klanten en dan nog eens de bewijslast bij de koper te leggen omdat dat "beleid" is van de firma vind ik onacceptabel en heb dan ook direct de koop ontbonden ...
Helaas is hun retourbeleid wel dat je deze onmogelijke formaten dozen ( alles komt gedemonteerd aan bij je...) ZELF naar PostNL of DHL moet brengen..!
Dus niet zoals bij normale bedrijven dat het ook netjes opgehaald wordt na een fout die zij notabene maken !! ( BOL.com doet dat wel bijvoorbeeld..)
Leuk !....met de scootmobiel !...

Vastaus yritykseltä Livin24
Die unendliche Geschichte in einer…
Die unendliche Geschichte in einer Neufassung.
Wir haben über ein Vergleichsportal Stühle am 17.11 bei Livin24 bestellt.
Damals in voller Vorfreude. Irgendwann bekamen wir tatsächlich eine Versandbestätigung. Allerdings ohne Sendungsverfolgung. Der Liefertermin sollte der 08.12 sein. Da der Termin aber kommentarlos verstrich kontaktierte ich den Kundenservice. Die Rückmeldung war dann, dass die Stühle aufgrund des Black Friday nicht rechtzeitig raus gingen. Also sie waren noch garnicht unterwegs obwohl ich eine Versandbestätigung bekam. Aber mir wurde versprochen, dass die Stühle noch in der gleichen Woche raus gingen. Auch 4 Sendungsnummern habe ich erhalten. Natürlich ging garnichts raus. Ich kontaktierte erneut den Kundenservice......Stille..... irgendwann wurde mir ganz fröhlich mitgeteilt, dass die Stühle nicht lagerhaltig seien aber bald bei Livin24 eintreffen sollten. Jetzt war ich verwirrt. Die Stühle wurden ja angeblich schon 2x zu MIR verschickt. Ich kontaktierte den Kundenservice........Stille...... Erst als ich eine negative Bewertung abgab nahmen sie Kontakt auf. Ich könne sogar einen Rabatt bekommen. Müsse aber die negative Bewertung zurücknehmen...nee ich sollte sogar den positiven Kundenservice erwähnen. Mir wurde übrigens ein neues Lieferdatum genannt. Das lag aber schon 11 Monate in der Vergangenheit.
Wenn man aber denkt das wars schon, dann gehts erst richtig los. Irgendwann wurde uns die Bestellung einfach storniert. Grund war, dass die Ware nicht raus ging und eine Stellungnahme von Livin24 in sich widersprüchlich war (O-Ton Kundenservice Vergleichsportal). Aber wir erfuhren von Check24 wirklich Unterstützung. Die sehr nette Dame setzte sich mit Livin24 in Verbindung. Daraufhin bekamen wir die Zusage, dass wir die Ware definitiv in dieser Woche geschickt bekommen. Wir sollten nur erneut bestellen.
Jetzt ratet mal wer keine Stühle hat....
Hier geht es nicht um lange Lieferzeiten. Auch wenn diese schon das 3fache der Angabe überschritten hat. Hier geht es um die Art und Weise wie man mit seinen Kunden umgeht. Und das man am Schluss auch noch den Lageristen die Schuld gibt die sich angeblich beim Kommissionieren verzählt haben sollen ist dann der Oberhammer

Super Service und tolle Stühle*****
Schnelle korrekte Lieferung. 1 Stern Abzug, da die Stühle in zwei Lieferungen ankamen und ich vorher nicht darüber informiert worden bin. Musste nachfragen. Ansonsten tolle Ware ***** und super Service*****. Danke :-)

0 Sterne
Wenn ich 0 geben könnte, würde ich es tun. Ich warte seit einem Monat auf meine Bestellung (4 Stühle für die Küche) und habe die Hoffnung aufgegeben, dass sie bis Weihnachten ankommen, so dass meine Gäste auf Plastikstühlen essen werden.
Der Kontakt mit dem Kundendienst ist nutzlos, sie sagen mir nur, ich solle geduldig und verständnisvoll sein. Das Paket kommt aus Holland...............
Sehr schlechte Erfahrung!

Slecht!!
Slecht!!! Salontafel besteld en betaald op 12 oktober, niet ontvangen, geen enkele reactie op mail / telefoon of whatsapp. Zou binnen 1 werkdag geleverd worden! NOOIT BESTELLEN!!?

Slecht
Stoelen gekocht, deze zouden binnen de 24 uur verzonden worden, inderdaad track & trace gekregen van PostNL, ondertussen zijn we 3 weken verder en zijn onze stoelen nog steeds niet te traceren. Als je contact opneemt met Livin krijg je telkens een ander verhaal te horen. Tot op heden weten wij dus nog altijd niet wanneer onze stoelen geleverd gaan worden.

Vastaus yritykseltä Livin24
Snelle reactie en super service
Snelle reactie en super service.
Livin24 bedankt!
D. Koer

Vastaus yritykseltä Livin24
Ik had een lamp gekocht met 3 glazen…
Ik had een lamp gekocht met 3 glazen bollen bij livin24. Het was net 6 weken oud en de bol is al snel kapot gegaan. Heb nog nooit zoiets raars meegemaakt. De glas is van erg dunne glas gemaaamt. Ik had de situatie uitgelegd en gemaild. Ze konden niks voor me betekenen, ze gaven wel 5 procent korting voor een volgende lamp?! Ik heb mijn huidige lamp 6 weken en dan krijg ik 5 procent korting op een nieuwe lamp?! Ik zelf vind het raar dat een lamp zo snel kapot kan gaan. Het glas is ook erg dun, waardoor het zo snel is kapot gegaan. Ik vind dat de productie niet goed is. Heb dit aangegeven en ze zei dat ze dit alleen kon noteren. Ook een nieuw los bol konden ze niet leveren. Geen fijne oplossing dat ik 5 procent korting krijg op een nieuwe lamp terwijl mijn lamp nog geen 6 weken oud is?! Hele slechte kwaliteit!!

Waardeloof bedrijf!
Waardeloof bedrijf!
Stoelen, via Bol.com, besteld - verkeerde kleur
Direct contact opgenomen met bol.com - dit moest ik met Livin24 zelf regelen
Ook hier direct, binnen een uur contact opgenomen met Livin24 - krijg als antwoord: sorry wij kunnen niets voor je doen
Daarna 6 (!) keer gemaild - krijg gewoon geen reactie meer
De stoelen werden pas een paar dagen later verstuurd
Leg mij maar eens uit waarom er in die paar dagen niet even iets geregeld kan worden
Punt 2:
Er zou gebeld worden wanneer de stoelen bezorgd zouden worden - is niet gebeurt
Stoelen staan nu bij Post.nl ophaalpunt
Midden in een winkelcentrum, waar ik mijn auto niet dichtbij kan parkeren
Dus kan nu zelf mijn 6 stoelen op gaan halen en retour sturen
Wel bijzonder - vooruit betalen was verplicht
Het lijkt er nu op: als dat geld maar binnen is
Want klant gericht of klant vriendelijkheid is VER te zoeken

Vastaus yritykseltä Livin24
Not the best experience but good costumer service
Not the best experience but good costumer service... ordered with them a product that was available and in stock but took them weeks to deliver. It arrived safely eventually after quite a few emails (which they answered kindly and patiently each & every time!) and it's a nice chair and in good quality...

Niet met klanten bezig
Als je 2 x aangeeft dat post nl het druk heeft en er bij de 3e keer vragen waar je spullen blijven moet zeggen dat je ze zelf nog niet binnen hebt doe je iets niet goed, dan zou je zeggen dat je alles doet om het goed op te lossen om de klant te behouden , maar nee hoor ze doen alles om zeker te weten dat je nooit meer terug komt, en dat is gelukt.
Meer dan een maand bezig geweest om een order te annuleren en het geld terug te krijgen!!
Wat een onzin om over sneeuwval te beginnen, bestelling was van dec 2020.
Nu weer geannuleerde trailers , jullie hadden het zelf niet binnen maar schreven wel dat het onderweg was voor 2 weken.

WIJ VOELEN ONS BEDROGEN
WIJ VOELEN ONS BEDROGEN
Wordt niet geleverd op leveringsdatum.
Vervolgens levering van een tafel met kromme poten.
Wordt geretourneerd, vervolgens levering 2, weer kromme poten.
Wordt opgehaald door DHL, maar neemt deze niet mee, te zwaar.
Vervolgens retour met Post.nl
Verleende korting van 5% ter tegemoetkoming van bovenstaande ellende wordt afgetrokken tijdens restitutie van het aankoopbedrag. Van de uiteindelijke niet geleverde bestelling. Er wordt gesteld dat de korting allen toegekend wordt als we de kromme tafel hadden gehouden. Niet erkend wordt dat de korting hun tegemoetkoming was voor het onnodig wachten en opgenomen uren kwijt zijn aan tevergeefs wachten.

Vastaus yritykseltä Livin24
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.