“Toner fra Badehotellet” på Borreby gods. God musik og god lyd Hr. Weyse - Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen, var helt på toppen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange og mor... Näytä lisää
Var til oplevelsen “Toner fra Badehotellet” God musik med et velspillende orkester. Hr. Weyse - altså Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange o... Näytä lisää
Fantastisk høj service niveau. Kundeservice medarbejder Christian leverede en service ud over det forventede. Nu glæder vi os til vores show til November. Tak.
Meget dårligt lydanlæg. Jeg havde ørepropper i ørene og min mand kunne ikke høre hele teksten i sangene. Band og sangere var ikke nogen vi vil anbefale. Borreby Gods teater er en smuk bygning og har e... Näytä lisää
LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev
Tanska
- liveoplev.dk
On vastannut 17 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Selv om der var mange besøgende
Selv om der var mange besøgende, var der styr på tingene, og alt gik nemt og smertefrit. Koncerten var fantastisk, og stedet er perfekt til sådan en koncert.
God Aften med Anders Bircow &Thomas Eje
Synes Anders Bircow &Thomas Eje gav et forbløffende fint show.
De kan synge, spille flere slags instrumenter og fortælle "dumme og gode" historier .
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse
HER ER DE 2 ANDRE
Vi gik hjem med store smil og dejligt humør
Tak for en fantastisk aften
Mvh Marianne
Super god oplevelse
Super god oplevelse og er benovet over, at blive inviteret til sådan et show. Godt gået liveoplev 👍🏻👌🏻
Anders og Thomas i topform
Et morsomt og helt igennem musikalsk show. Anders Bircow og Thomas Eje kan stadigvæk. Med musikeren Mikkel Gomard, som tredie mand, fik det lige et ekstra løft opad 😊👍
Aflyst show halvanden time før start
Aflyst show halvanden time før start. Sender dagen efter mails ud der misvisende fortæller showet er gennemført, samt ingen information omkring refusion af billetter.
Generelt rigtig dårlig kommunikation fra LiveOplev af
Super godt show
Super godt show
Lars Thiesgaard er en super personlighed dejlig fortæller. Mig og min mor samt kæreste vi hyggede os rigtigt godt 😊 super godt show stolene var godt nok hård mod ens bagdel men der var ikke noget at sige til showet det var super godt han er en super skønt menneske og vi havde en fest med ham super godt 👍🏻
Skulle til "Her er de 2 andre" i…
Skulle til "Her er de 2 andre" i Nykøbing F teater.
Forestillingen aflyses uden at de kontakter mig. Havde både min mail og tlf nr
Måtte gå skuffet hjem.
At få at vide at det shop man skal se
At få at vide at det show man skal se, er aflyst, en halvanden time før event start.
Pga af en kommunikations fejl!!!
Det er f@ndme ikke cool!!!
En rigtig god oplevelse for både børn…
En rigtig god oplevelse for både børn og voksne
Fantastisk oplevelse
Vi havde en helt fantastisk oplevelse på Borreby Gods d. 11/10 med Anders Bircow og Thomas Eje i "HER ER DE TO ANDRE"
Et helt forrygende show som virkelig kan anbefales
God humor
God humor - gode omgivelse - god musik, men til tider på grænsen til hørskade.
Vi elsker Linie 3
Vi elsker Linie 3. Der var en blanding af gamle og nye sketch / jokes 🤗
Fart over feltet
Fart over feltet, søde piger, god oplevelse.
Vi kommer igen.
Fantastisk aften lørdag 4.10 i Nykøbing…
Fantastisk aften lørdag 4.10 i Nykøbing F. Den skønneste musik og optræden.
Ireland the show
Fantastisk underholdning med
Ireland the show, kommer igen til
Elvis Christmas show
Celine Dion
Måske one night in Dublin (har set/hørt dem før i år) og aflyste Brian Adams flyttet til 3. April 2026
EN super skøn oplevelse med dejlig irsk…
EN super skøn oplevelse med dejlig irsk musik og fantastiske danser, Fed underholdning.
Virkelig en dejlig aften
Virkelig en dejlig aften, i er fantastiske. 👍
Alt for højt lydniveau
Alt for højt lydniveau. Jeg måtte holde mig for ørerne en stor del af tiden, da jeg var på vej til at få hovedpine.
Det høje lydniveau gjorde det også svært at opfatte sangteksterne, og det det gjorde det svært for publikum at synge med.
Nogle af numrene (bl.a. Whisky in the Jar) var skuffende fremført.
Meget utjekket
Hvordan i alverden kan I sælge en billet til den samme plads, som jeg allerede købte hos United tickets en måned før?
Maggie Reilly på Borreby Gods d. 26.9.25!
Opdateret 27.9. - tak for et svar, der ikke så meget som indeholder en undskyldning for en fejl, der bare ikke må ske... Ja, de forsøgte at flytte mig til 12. række - dog uden held, for når jeg har købt billet til første række, sidder jeg på første række!

Vastaus yritykseltä Liveoplev