“Toner fra Badehotellet” på Borreby gods. God musik og god lyd Hr. Weyse - Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen, var helt på toppen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange og mor... Näytä lisää

Var til oplevelsen “Toner fra Badehotellet” God musik med et velspillende orkester. Hr. Weyse - altså Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange o... Näytä lisää

Fantastisk høj service niveau. Kundeservice medarbejder Christian leverede en service ud over det forventede. Nu glæder vi os til vores show til November. Tak.

Meget dårligt lydanlæg. Jeg havde ørepropper i ørene og min mand kunne ikke høre hele teksten i sangene. Band og sangere var ikke nogen vi vil anbefale. Borreby Gods teater er en smuk bygning og har e... Näytä lisää

1. Festivaali-lava
  2. Kansalaiskeskus

LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 17 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Dårlig oplevelsen med rod i reservation.

Dårlig start på oplevelsen.
Jeg havde min 2 små børnebørn med på Sønderborg teater til Børstes Juleshow 29. Nov.
Vi kom glade med vores udprintede billetter, men ser til vores store overraskelser at andre sidder på vores pladser på række 2.
Jeg henvender mig til manden der står ved indgangen og tjekker billetterne og forelægger ham problemet. Hans svar er at vi bare kan sætte os op bag ved i salen og at det ikke er hans problem.
Så står jeg der med 2 små børn og ikke får de pladser vi har bevis for vi har betalt for.
Sønderborg teater det var en meget skuffende oplevelse. I har ikke styr på jeres reservationer👎

29. marraskuuta 2025

Jeg var i teatret i Sønderborg og se…

Jeg var i teatret i Sønderborg og se Børstes juleshow, med mit 3 års barnebarn, havde købt billetter på 2. Række for at være tæt på scenen, men desværre blev der stillet en stor papkasse med balloner på scenekanten så vi ikke kunne se noget på scenen 🤯

29. marraskuuta 2025

Hvad sker der???

Var til Celine Dion the Ultimate tribute.
Udmærket sanger, men hele konceptet viste ingen respekt for Celine Dion, der slet ikke blev nævnt.
Der blev også spillet numre af andre kunstnere.
Til sidst var der et oplæg, hvor den mest betydningsfulde sanger gennem tiden blev omtalt. Det viste sig at være Tina Turner. Det var simpelthen så malplaceret ift at være til Celine Dion hyldest.

22. marraskuuta 2025

Virkelig tyndt....

De to herrer, der sang, var super gode.

Arne Alligator derimod.... Han var til stede 10 min ud af et show på 35. Når han endelig var på scenen, stod han nærmest ubevægelig.

Arne havde det " for varmt " til at få taget billeder med børnene, så det blev til en hurtig high five.

Virkelig skuffende. Især for alle de børn, der havde glædet sig til at kramme ham.... Nej nej... Bevares!

Man skulle lave et fornuftigt kostume, så hovedfiguren faktisk kunne deltage - eller bare droppe det helt...

Dette er ikke en " uopfordret anmeldelse "

25. lokakuuta 2025

Fantastisk sted - fantastisk koncert! 🤩

Det var en virkelig god oplevelse, gode forhold i bar, toiletter - og salen så fantastisk! Og selvfølgelig selve koncerten med skotske Beat The Drum - som er virkelig super dygtige - giver fuld valuta for pengene! 🤩🤩🤩❤️
Det eneste, som kunne have været bedre - var P-forhold! Det er som det er, at der er et stykke at gå - fra en blød mark - men i buldrende mørke ned ad vejen med blandet belægning, bl.a. glatte brosten! Der kunne godt være sat en form for lys op! Et ønske til næste gang - for vi kommer helt sikkert igen - virkelig fed atmosfære! 😃

11. marraskuuta 2025

Musikken var rigtig god og de var bare…

Musikken var rigtig god og de var bare gode med guitarene.
MEN der stod da vi bestilte, UNUMMEREREDE SIDDEPLADSER, der var bare ikke nogen siddepladser. Der var små runde borde og dem var der heller ikke nok af. Vi gik på balkon sammen med andre men blev afvist. Senere fik vi dog pladser på balkon. Ældre mennesker kan ikke stå op i næsten 3 timer.

8. marraskuuta 2025

Her er de to andre

HER ER DE TO ANDRE kan stadigvæk - heldigvis - selv om det jo ikke er Linie 3. Min datter og jeg var enige om, at showet var meget bedre end forventet, så vi havde en rigtig dejlig oplevelse. Der var fin balance mellem repetition og nyt materiale, og de er jo bare så super musikalske og skarpe i replikken. Og de blev bare ved, det virkede som om, de selv nød det i fulde drag. Tak for en skøn aften. 😍

30. lokakuuta 2025

KÆMPE SKUFFELSE

Omtale af forestillingen angiver bl. a. :
" Et ( K)ærligt portræt og tilbageblik på successen Linie 3 gennem 40 år ".
DET KUNNE IKKE GENKENDES !
" En aften med .....og genkendelsens glæde "
DET VAR DER IKKE MEGET AF.
Det var loisy

30. lokakuuta 2025