Saanut 1/5 tähteä

Heel blij eerst review gelezen te hebben, alvorens iets te bestellen !!! Gelukkig ontsnapt aan weer een niet bestaande site, en schandalig dat je dit tegen blijft komen op Facebook!!! Zie hoevelen er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lina Life Apartment Hisaronu Stayed here twice this year, July and September - the apartments are of very very high standard clean and in an ideal location. In July Paula was so helpful, took on... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De bestelde creme komt aan in volledige andere verpakking dan beschreven en werkt ook niet. Bij retouraanvraag krijg je de melding dat er geen producten worden terug genomen omdat ze gebruikt zijn te... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Wir von Lina lumière haben es uns zur Aufgabe gemacht, die Rasur leichter und einfacher zu machen.

2,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben ook al 3 weken aan het wachten…

Ik ben ook al 3 weken aan het wachten .Er staat dat ik het ontvangen heb maar ik heb niks ontvangen en via mail antwoord men dat het onderweg is .Ik had ook beter de reviews gelezen in plaats van te bestellen wat jammer is voor die 30€

7. syyskuuta 2024

Ook ik ben er ingetrapt

Ook ik ben er ingetrapt. Bij Lina lumiere crème besteld voor 35,00. Niks ontvangen en geld kwijt. Hoe snel kun je er weer intrappen. En hoe onbetrouwbaar kunnen mensen zijn???

15. syyskuuta 2024

Nul sterren

Nul sterren! Ik ben ook opgelicht door deze bende. Ze sturen niks op, innen wel je geld. Niet bereikbaar. Ik heb aangifte gedaan bij de pilirie en raad iedereen met dit probleem aan dit ook te doen zodat ze worden aangepakt!

9. syyskuuta 2024

Scammers

Scammers

Bought beauty products by Lina Lumiere.
Tracking link doesn’t work. No proper communication with regard's to my parcel.
Stay away!!!!!!

2. syyskuuta 2024

Geen ster waardig

Geen ster waardig, hoe kan dit door blijven gaan? Is er geen instantie die hier iets aan kan doen. Pure nep, wel geld vangen, niet leveren, bevestigen dat ik het geld terug krijg en daarna totaal geen reactie meer.

8. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Niets kopen hier via Instagram of…

Niets kopen hier via Instagram of Facebook.
Dropshippng en oplichting!
€3,99 extra betaald voor Express verzending wacht nu al 11 dagen. Track & trace is geeft geen actuele status aan. Het komt weer uit China. Op mijn mails krijg ik steeds hetzelfde antwoord dat het onderweg is en geduld moet hebben. Op mijn vraag of het uit China komt geven zij geen antwoord.

7. syyskuuta 2024

Oedeemrollers gekregen zonder…

Oedeemrollers gekregen zonder gebruiksaanwijzing. Nagevraagd maar kreeg onzinnig verhaal. Kan niet retourneren want de roller,die niet rolt, is gebruikt. En in de advertentie stond bij geen resultaat geld terug. Nou niet dus. Is uit de verpakking en nemen ze niet terug. Gauw verdiend door Lins-lumirre. Oplichterij dus.

31. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Lina Lumière is hoax, dropshipping. Ze hebben overigens meerdere namen..

Omdat ik een product zag op hun website (door fb aangeboden), ben ik op onderzoek gegaan. Op hun site staat alles geadverteerd met 4,5 sterren van trust pilot. Maar hier kan ik niet vinden. Uiteindelijk vond ik hun mailadres en gemaild, met deze vraag: Ik heb evt. Interesse in jullie producten. Maar kan op trustpilot niks vinden. Hoewel op jullie site staat dat alles bekroond wordt met 4,4 sterren of 4 sterren. Graag zie ik een linkje.
maar op mijn vraagkreeg ik dit antwoord: Voor een volledig overzicht van de producten die wij momenteel aanbieden, raad ik u aan onze officiële website te bezoeken. Daar vindt u alle beschikbare producten en informatie.

Ik hoop dat ik hiermee uw vraag heb beantwoord. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Op mijn 2e mail waar ik vraag om een antwoord op mijn vraag krijg ik geen reactie. Dropshipping, hoax bedrijf..

28. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik waardeer de uitgebreide…

Ik waardeer de uitgebreide productinformatie die bij elk artikel wordt gegeven. Het helpt me echt om de juiste keuzes te maken. De supplementen hebben mijn huid verbeterd, ik zie er jonger uit.

4. heinäkuuta 2024

Koop niks via FB of IG advertenties

Ga er gerust maar vanuit dat al die gesponsorde advertenties op facebook en instagram van dropshippers en/of oplichters zijn.
Ik kijk altijd eerst op trustpilot en kom steeds weer tot dezelfde conclusie.
Ook met bol.com moet je steeds vaker oppassen

26. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Niets geleverd of gekregen…

Ik bestelde een artikel maar had het adres fout gezet (mijn fout) dus mailde ik met de vraag op welk adres het pakje geleverd werd en ze zeiden op de aangegeven plek. Die plek bestaat niet want het adres was fout… ze gingen kijken voor een oplossing en na 3 mails sturen ze dat ik het maar moet uitzoeken met de leveringsfirma die zij aanstelden om het pakket te leveren… ik moest het dan maar zelf oplossen zonder resultaat.

24. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin